onsdag den 5. april 2017

Trump lytter - det gjorde Obama aldrig

Trump lytter - det gjorde Obama aldrig
På min første dag som leder gav min far mig et rigtig godt råd.

Han sagde: “Lyt og hold aldrig op med at lytte!”

Det er dog forbløffende, hvad man kan få udført når man lytter til en modpart og dennes ønske. Dette mindede min far mig altid om.

Nu skal vi igang med en stor “sundheds” debat i 2017. Vi er allerede vidner til noget helt nyt. Vi har en præsident der inviterer mennesker på besøg, og lytter til hvad de har at sige. Hallelujah for det!

Dette fra Andrew Malcolm:   
Elementer af Donald Trump’s præsidentielle stil er allerede ved at træde frem og de må altså være noget nedslående for hans kritikere.
Det er så let at overse ting der ikke sker.
Men måske har du bemærket et fald i de trivielle Trump Tweets, som har igangsat tilsvininger og nyheder mange morgener.
I sidste uge - nu sidder du vel ned - aflyste Trump et par muligheder for at komme i medierne.  
Han takkede nej til ESPN’s invitation til den ellers gratis gang PR ved basketballfeberen - noget præsident Barack Obama hvert år tog imod.
Jeg gætter på nogen ville sige han er ved at have fokus på det væsentlige. Han er også begyndt at indlede forhandlingsfasen i sit præsidentskab, eller muligheden af at bringe mennesker sammen og få sat gang i noget.
Billedresultat for listening trump
Dette er i kæmpe kontrast til Obama, en mand der elskede at høre sig selv tale, men kun opnåede meget lidt når han førte kampagne for noget eller nogen:    
  
Du husker måske at Obama holdt snesevis af møder på rådhuse for at få støtte til sin kæphest - sundhedslovgivningen.
Det var dengang han kom med de nu berygtede løfter om at præmierne til din læge, din forsikring skulle holdes i ro, og endda falde.
Obama var ikke god til at lytte: Han foretrak at belære de han ‘talte’ med.
Han mødtes for eksempel ikke med GOP’s Senate ledelsen før der var gået 542 dage i hans embede.  
Det ironiske er at Obamas parti havde et så fast greb om Kongressen tilbage i 2009 og 2010 at de kunne tromle den enorme lov igennem uden en eneste stemme fra Republikanerne.
Som modreaktion viste det følgende midtvejsvalg i 2010 en dramatisk nedtur for Demokraterne under Obama, der så kostede dem begge huse, og skadede dem i enkeltstaterne.
Republikanerne kontrollerer nu 33 guvernørembeder og begge huse i 25 af de stater.
Selvom han er politisk uerfaren forsøger Trump allerede at undgå et sådant blodbad over den skrantende sundhedsproblematik..  

Når man ser tilbage så kunne præsident Obama have reddet ObamaCare efter 2010. Han kunne have reddet en masse af Senatets Demokrater i 2014 hvis han faktisk havde lyttet til de mange der råbte, at der skulle forandring til. Han lyttede ikke og så ved vi hvad der skete.

Jo, præsident Trump er politisk uerfaren, men han er en sand mester i at indgå aftaler.

Mit råd til præsident Trump er at få GOP til at slå følge. Lyt til Senator Rand Paul og til Senator Ted Cruz. Opmuntrer til konsensus når det er praktisk muligt, såsom at indgå en aftale i U.S. Senate uden de 60 stemmer.

Læg forslag frem og Demokraterne vil begynde at høre fra deres vælgere, de som ikke marcherer og kalder Trump slemme ting. De vil høre fra de mange i deres distrikter der ønsker at deres interesser repræsenteres ved forhandlingsbordet fremfor at marchere i gaderne.

Med andre ord, så ønsker Demokraterne at deres ledere arbejder så meget som muligt med den nye administraton. Det ved præsident Trump, og han er ved at få Demokraterne til at se ret så tåbelige ud fordi de siger Nej til det hele.    

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/03/trump_listens_obama_never_did.html#ixzz4bHl8gXah

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails