tirsdag den 10. oktober 2017

A 380 lander i sidevind - skræmmende

A 380 i en turbulent landing i sidevind

Millioner har set og videresendt eller postet en noget alarmerede video af en gigantisk A380 der er ved at lande i svær sidevind i Düsseldorf. Den er på en måde skræmmende ‘mporsom’ men faktisk ikke unik for Airbus eller så usædvalig. Der er en helt serie af sidevindslandiner på Youtube. Men fordi flyet er så stort er det noget der gør indtryk.  
Her betyder størrelsen virkelig noget. Jeg kan ikke lade være med at forstille mig selv i bagest kabinen blive skubbet fra side til side. Det er måske der de fleste af flyets kabinepersonale befinder sig under landing. Og så de billige sæder naturligvis. Jeg har aldrig fløjet med et  A 380, og desuden har de en anden sammensætning af personalet, hvor de fleste sidder oppe foran.
Bryan Demko emailer:
Jeg ville ønske de ville have gjort opmærksom på sidevindens hastighed. Det var virkelig sært at betragte de meget store udsving i flyets haleparti.
Morsomme artikler på
For at opå FAA godkendelse skal Boeing og andre til visse lufthavne rundt om i verden i jagten på stærke vinde som flyet skal kunne klare.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/10/that_scarylooking_crosswind_a_380_landing.html#ixzz4uzbDNhyn

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails