onsdag den 4. oktober 2017

Hver måned i Chicago begås ligeså mange massemord som ved massakren i Los Angeles

Hver måned begås massemord i ChicagoDer blev begået 762 mord i Chicago i 2016, højeste antal i 19 år. I gennemsnit var der massedrab - af forskellige kriminelle - der således er større end massakren i Los Angeles. Hvor er den massive nyhedsdækning af dette?


Chicago har meget stramme våbenregler, og der er ingen våbenbutikker i Chicago. Politiet i Chicago og politikerne ved hvor de kriminelle, banderne og våbnene er, så hvorfor får de dem bare ikke væk fra gaderne? Vi ser flere bestræbelser der hæmmer politiet i stedet for at hæmme de kriminelle. I Chicago og andre steder, ser vi gentagne drab og andre alvorlige forbrydelser begået af illegale indvandrere og at herboende borgere der er kendt for deres kriminalitet. Det vi har er et ‘fang og løslad’ program i stedet for et system der beskytter offentligheden. Vi bekymrer os mere om de kriminelle end for politiet eller for ofrene.  
Hvor er forargelsen, oprøret hos nyhedsmedierne og the late night "comedy" shows over massedrabene i Chicago hver måned? Hvor var kravet om at debattere under Obamas otte år hvorfor de strenge love ikke fungerer?


I stedet for at redde børn og andre i Chicago for at falde for bandernes og andre kriminelles handlinger har vi diskussioner om hvor elendigt politiet er. Vi har krav om sikre tilholdssteder for at behage mennesker der helt bevidst krænker vore love.


Mange massemord i verden er sket i våbenfri områder. Hvorfor var mennesker der ikke i sikkerhed? Nazisterne fjernede våben. Blev det sikrere for borgerne eller døde millioner ved de tyranniske socialisters hån, de som fjernede våbnene?  


Vor Forfatnings Fædre vidste hvad de skrev da de gav os the Second Amendment for at beskytte folket mod tyranner der gennem historien har været villige til at slå tusinder og millioner af deres folk ihjel.


Så lad os derfor få en ærlig altomfattende politisk diskussion. Vi burde diskutere hvorfor raten for forbrydelser med våben er så meget højere i Chicago end i Houston, selvom Houston har en meget mere lempelig våbenlov og mange våbenbutikker. Vi burde diskutere, hvorfor så mange masseskyderier finder sted i våbenfri zoner som i bund og grund var det som disse zoner skulle beskytte imod. Vi burde ærligt diskutere - sort mod sort kriminalitet og mord, fordi det er tilfældet, at de fleste dødsfald hos sorte ikke skyldes politiet eller hvide. Vi burde diskutere, hvorfor så mange grupper oppisker til had mod politiet da langt de fleste betjente gør deres allerbedste for at beskytte offentligheden og reducere kriminaliteten.


Lad os få en åben og ærlig diskussion af ‘sanctuary cities’ (sikre tilholdssteder). Er det ikke logisk folk tror at de kan vælge og vrage hvilke lov de har lyst til at holde når politikerne der har aflagt ed på at overholde lovene selv vælger og vrager mellem hvilke lov de ønsker skal håndhæves? Flertallet i offentligheden er mod sanctuary cities så hvorfor bekymrer Demokraterne og journalister, der lever og dør af meningsundersøgelser ikke disse målinger?
Vi burde være ærlige om Colin Kaepernick. Han knælede i protest mod politiet og for at diskutere race. Da han havde grise på sine sokker opildnede han til had mod betjente. Han, sammen med Obama, ønsker at genskabe Amerika. Det handler ikke om ytringsfrihed. Da journalister, Demokrater, andre atleter og Hollywood siger det drejer sig om enhed og ytringsfrihed burde de spørges ind til risene på sokkerne.


Colins protest var ikke populær, derfor får vi fantasien om at den drejer sig om ytringsfrihed. Så har vi medierne, politikerne, atleterne og andre der lader som om at det er Trump der har fået det til at handle om race. Det er noget journalister går meget op i med Trump. De var for Hillary og de hader Trump og næsten al journalistik reflekterer det.


Jeg har slukket for “comedy” shows om aftenen fordi de er anti-Trump konstant. Hillary jokes burde være mere oplagte. Hun er et klynkende lille barn der hver dag klager over hvor mishandlet hun er blevet. Hvad Obama foretog sig er de ligeglade med. .
http://www.americanthinker.com/blog/2017/10/on_average_there_is_mass_killing_bigger_than_vegas_in_chicago_each_month_.html#ixzz4uWPboxQg

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails