søndag den 22. oktober 2017

Fisk bider mennesker på grund af global opvarmning

Fisk bider mennesker på grund af global opvarmning

Jeg har et stående forbud på at kommentere på Times of Israel for dets venstreorienterede anti-Israel pladder, men jeg gør nu en undtagelse for for dette er bare for skørt.


Op langs Israels kyst og endog i Galilæa søen så fortæller svømmere om at de bliver bidt, ofte ganske smertefuldt.
Billedresultat for white sea bream wiki
I Middelhavet er synderen Diplodus sagrus fisken siger eksperter, eller kendt som sargo eller havrude. Den plejer at være cirka 10-15 centimer lang og lever i Middelhavet og Atlanterhavet og det Indiske Ocean. Nogle kan blive op til 40 centimeter lange, men disse store arter opholder sig på dybt vand og kommer således ikke i kontakt med mennesker. De fisk der bider i Galilæa Søen er cicklider også kaldet SantkPeter fisk


Fisk der bider mennesker, jamen det er da på grund af ... Global Opvarming. Hvis fisk så selvfølgelig ikke bider mennesker jamen det er igen på grund af Global Opvarmning. Og hvis maling tørrer så er det på grund af Global Opvarmning. Sådan må det jo være.
Idet der understreges at der ikke er nogen grundig forskning for at se om der faktisk er en øgning i antal bid sagde Yair at en eventuel øgning kunne være forbundet med adskillige faktorer, og altså ikke udelukkende grundet klimaforandring.


Han påpeger at øgninger i gennemsnitstemperaturen og havet der bliver varmere kan være årsagen, sammen med ændringer i fiskenes levesteder, der forstyrrer dem og muligvis gør dem aggressive.


Påpeget: Ingen forskning er blevet udført. Hallo, det er dog godt nok til medierne Det er jo da videnskab, ikke sandt? Og fiskene har måske et hævnmotiv?


Det er dog ikke spøg alt sammen for Yair sagde at kakerlakker, fisk,biller og endog bakterier “hævner” sig på mennesker, fordi mennesket skaber ødelæggelse i miljøet.


“Hel alvorligt” advarede han. “hvis vi ønsker at fastholde tålelige miljømæssige forhold, så skal vi holde inde med at lave om på planeten.”


Korrekt. Hvis vi ikke alle flytter ind i huler og ud af vore huse,så vil fiskene komme efter os.


Men har der været en faktisk øgning i antal af bid fra fisk?


Bidintensiteten synes at være eskalerende med nyhedsrapporter og posteringer på sociale medier i det seneste år. Tripadvisor har haft posteringer der dokumenterer at turister er blevet bidt i 2015 og 2015.


Det er da godt nok virkelig god, nagelfast forskning. Og nu en lille bemærkning med sund fornuft.


“Dette er ikke nogen nyhed.” sagde Dr. Menachem Goren, professor og forsker ved  Department of Zoology på Tel Aviv University, som betonede at rudefisken altså lever i Middelhavet og har gjort det i årtusinder. “Fisken leder efter føde. Når de ser fødderne på en turist, så bider de. De mener det er plankton,” sagde Goren. “Man skal ikke tage det særlig alvorligt.”


Derfor må Fiske Apokalypsen 2017 udsættes, ikke sandt? Vil fisk søge at hævne sig for kulminedrift, vil de lære at flyve og angribe os på land? Al Gores nye film vil måske besvare det spørgsmål.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails