søndag den 22. oktober 2017

Europa ser ikke det virkelige problem

Europa ser den anden vej

De taler så meget om global opvarmning i Europa og Canada. Også her taler vi rigtig meget om den.


Hvor er snakken om den virkelige trussel som Europa eller Vesten som et hele for den sags skyld står overfor?


Hvor er demonstrationerne hvor man opfordrer europæerne til at blive gift og få mindst to børn? En demonstration for ægteskab og småbørn kunne lyde tåbeligt, men det er det Europa i den grad har brug for.


Ligesom en stillestående pøl med vand er Europa ved at tørre ud for vore øjne.  Med den nuværende fødselsrate vil der ikke være nogen europæere til at afgøre om forudsigelserne om global opvarmning var fup eller korrekt.


Læs dette:
"Europa har brug for flere babyer -- gennemsnitsfamilien på kontinentet har sølle 1,37 barn...Tyskland er i samme situation -- landet kunne miste det der svarer til befolkningstallet i det tidligere Østtyskland i løbet af 50 år.... Ruslands befolkningstal falder med 750000 om året. Hr Putin betaler mødre for at få barn nummer to....Det sidste vi bør gøre er at true folk til at avle færre børn.” ("The cry should go up in Europe: more babies, please" by Melanie McDonaghon)
Ydermere kan man ikke opretholde sine værdinormer, kultur og demokratiske ideer hvis man ikke “sår fremtiden” med sit eget folk.


Vi arvede progressive værdier fra vore forældre og forfædre der gav os livet. Har vi ikke et ansvar for at bringe livet ind i verden og bevare vor kultur?


Desuden, med den nuværende fødselsrate kan Europa ikke finansiere sin omfattende velfærdsstat! Hvem skal tage sig af de gamle hvis der ikke er nogen unge til at arbejde, betale skat og forsvare en livsform?


Hvad ligger bag det store fald i fødselstallet? Har Europa mistet sin sjæl? Gik man bort fra den jødisk-kristne arv og erstattede den med tankeløs verdslighed?


Jeg kender ikke svaret på de dybe spørgsmål.


Jeg kan kun sige: VÅGN OP Europa! ellers vil der ikke være noget Europa om 50 år!


P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/10/europe_looking_the_other_way.html#ixzz4veVN10uw

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails