fredag den 20. marts 2015

Brænde mennesker levende helt OK på prisbelønnet hjemmeside

Qatar udstedte fatwa om at det er i orden at brænde mennesker levende. Nu er den fatwa forsvundetVore formodede allierede i Qatar har længe spillet dobbeltspil. Man har været vært for U.S. militære faciliteter, men også finansieret Hamas (sammen med andre forræderiske grupper). Nu har Raymond Ibrahim fundet ud at, at regeringen i Qatar har haft en hjemmeside der skjuler bevis på at der er udstedt en fatwa der retfærdiggør at man brænder fjender levende..Meget betegnende så er de argumenter som benyttes af ISIS til retfærdiggørelse af at man brændte den jordanske pilot Moath al Kasasbeh et ekko at de argumenter som Qatar kom med.  

Det kan se ud til at  Islam Web, en populær hjemmeside ejet af Qatars Ministerium for Islamiske Forhold kan have været ansvarlig for det rationale der benyttes af Islamisk Stat til at brænde en fangen jordansk pilot levende.
Den 7. feberuar 2006, udstedte den meget udbredte arabiske hjemmeside Fatwa No. 71480, med titlen “Brænding af Ias bin Abdul Yalil by Abu Bakr.”  Fatwaen, eller det islamiske dekret,  konkluderede at det at brænde mennesker som en form for straf er tilladelig.
Pudsigt nok, blot få timer efter Islamisk Stat havde brændt piloten levende blev Fatwa No. 71480 fjernet fra Islam Web.
Det som er interessant er at den nyere fatwa udstedt af Islamisk Stat til retfærdiggørelse af brændingen af piloten benytter præcis de samme argumenter som Islam Web-fatwaen fra 2006 - man citerer fra de samme kilder, hadiths, tafsirs, også logikken med “ydmygelse” - hvilket stærkt antyder at IS meget vel kan have haft denne fatwa fra Qatar som udgangspunkt da man skrev om at man brændte piloten levende - således er det da besynderligt at fatwaen nu på ‘mystisk’ vis er frorsvundet fra Islam Wb.
Sådan helt tilfældigt vandt Islam Web the World Summit Award of 2007, med den baggrund, at det er “bedste interaktive uddannelses website for arabisk talende børn givet af en enig jury der mødtes i Kroatien, hvor man evaluerede nominerede fra 160 lande.”
En vidunderlig lektion for børn. Og som præsidenterne Obama og Bush er enige om “en storslået religion.”


Man kan se det nu forsvundne skærmbillede, sammen med en oversættelse på
the Raymondibrahim.com website.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails