søndag den 22. marts 2015

Bill Clintons liderlighed truer Hillarys kandidatur

Bill’s libido truer med at afspore Hillary- endnu engangHun har endda slet ikke meddelt sit kandidatur som præsidentkandidat, men spørgsmålet er allerede dukket op: Vil Bill Clintons ‘bagage’ afspore Hillarys håb om at blive præsident?

For blot få uger siden var der forlydender om at Bill Clinton mindst 11 gange har fløjet med “Lolita Ekspressen” - et privatfly ejet af den mystiske finansmand og overbeviste pædofil Jeffrey Epstein. Ifølge Virginia Roberts, der hævder at være en af Epsteisn mange teenage slavepiger, besøgte Clinton også Epsteins private sted i Caribien, kendt som “Orgie Øen.”
Vil Bill Clintons bagage afspore Hillarys drømme om præsidentposten?Photo: WireImage

“Jeg erindrer jeg spurgte Jeffrey, “Hvad laver Bill Clinton her?” sagde Roberts i 2011. Den tidligere præsident var i selskab med fire unge piger under sit ophold - to af dem var Epsteins regelmssæige sexpartnere. “Og (Jeffrey) lo af det og sagde, ‘Ser du han skylder mig en tjeneste.’ Han fortalte aldrig hvad den tjeneste bestod af.”

Clinton brugte også år på at rejse og holde fester med Ron Burkle, en ungkarl og milliardær med en forkærlighed for meget unge piger. Clinton brugte så meget tid på Burkes privatfly at i Burkes omgangskreds blev flyet  kendt som “Air F—k One.”

Så nævner vi slet intet om Bills omgang med mystiske donorer, bekymringerne over de finansielle transaktioner ved Bill, Hillary & Chelsea Clinton Foundation, Bill’s racemæssige uheldige fortalelser under Hillarys 2008 kampagne og den formodede elskerinde der formåede at aflede opmærksomheden fra de store problemer der var i Hillarys præsidentkampagne.

Jovist, intet af dette er gammel historie, affærer og dårlig opførsel som nationen har taget til sig og tilsyneladende tilgivet. Dette er noget der stadig foregår, ryk mod en selvødelæggelse der ser ud til i stedet at ødelægge hans hustru.  Bill er aldrig holdt op med at være Bill.

‘Jeg kan ikke kontrollere ham’

Bill og Hillary ved en kampagne begivenhed i St. Louis, 1992.Photo: Getty Images


“Bimbo udbrud” udtrykket kom i leksikonet i 1992, udtalt af assistenten for Bill Clinton Betsey Wright, der længe havde betragtet Bills andre kvinder komme og forsvinde. Under hans første præsidentkampagne fik Hillary og Bill på elegant vis navigeret sig udenom rapporter om hans livslange utroskab, ligesom det skete under Monica Lewinsky skandalen og at han undgik en rigsretssag.

I årene siden Bill forlod Det Hvide Hus, og Hillarys egen karakter er trådt tydeligere frem, har den underforståede fortælling været en succes: Uanset den sande natur af deres ægteskab, så angår det kun dem - når det er voksne der er enige om det.
Monica Lewinsky i 1998.Photo: Getty Images

Men når man stiller op som den første kvindelige præsident for United States - der forresten har brugt hele sit liv på at være fortaler for kvinders og børns rettigheder - og ægtemanden har brugt årevis på at være partner med mindst en kendt pædofil, der har lokket piger så unge som 14 år ind i sin private sex ring, så er det en potentiel uovervindelig troværdighedsmur.

Som det kan se ud nu, så var det Bill der formodentlig var årsagen til at Hillary i første omgang sagde fra over for Obamas tilbud om at hun kunne blive udenrigsminister.
Ifølge John Heilemann og Mark Halperins bog fra 2010, “Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime,” sagde Hillary til Obama at hun var mest bekymret for den skade Bill kunne gøre.

“Du kender min mand,” sagde hun. “Du ved jeg ikke kan kontrollere ham, og på et tidspunkt bliver han et problem.”

Også fortalt i bogen var eksistensen af et “krigsværelse i et krigsværelse” under Hillarys kampagne. Det var udelukkende beregnet til at opspore rapporter om Bills kvindejagter. Hvad erfarede man så? Her midt under hustruens historiske kampagne var Bill involveret i et seriøst forhold til en anden kvinde. Dette blev ifølge “Game Change” Hillary-lands mareridt: “Hvad alle der stillede op for Hillary frygtede hver eneste morgen.”

Hillary fik endnu et slag i ansigtet da Claire McCaskill, den prominent demokratiske senator fra Missouri lagde ekstra byrder på Bills ry i “Meet the Press.”
“Jeg mener han har været en stor leder, men jeg ønsker ikke at min datter er i nærheden af ham.” Fortalte Senator Claire McCaskill “Meet the Press,” hvortil Hillary skulle have svaret, “f—k her.”Photo: AP
“Jeg mener han har været en stor leder,” sagde McCaskill, “men jeg ønsker ikke min datter er i nærheden af ham.” “F—k hende,” sagde Hillary.
McCaskill støttede Obama.

Det var Bills tætte samvær med Burkle og Epstein der imidlertid var Hillarys ægte trussel. I en afslørende artikel i Vanity Fair’s July 2008 udgave, skrev Todd Purdum — ægtemand til Bill’s tidligere pressesekretær i Det Hvide Hus Dee Dee Myers — om den tidligere præsidents depraverede, “vennekreds” af velhavende påhæng og finansielle støtter.

Clinton havde været ven med Burkle en milliardær i godt over ti år. Burkle 62, havde i lang tid ladet sit privatfly være godt fyldt op med piger så unge som 19 år, og ifølge forfatteren Mark Ebner, var Burkle velkendt som en storforbruger at luksusludere. I et kapitel fra hans biografi om Paris Hilton, der kunne være egnet til et søgsmål for bagvaskelse, skrev han at Burkle og milliardæren Ted Fields hyrede Hillary for at flyve til Las Vegas for at få sex.  

“Vi skulle virkelig feste igennem,” fortalte en kilde Ebner. “Paris var nøgen og pigerne klædte sig af og stod nøgne....der var tidspunkter hvor Ted eller Ron kom ned, og de betalte for at komme se piger være i aktion med hinanden....De betalte for at se pigerne gå til den.”

Endnu et medlem af deres kreds var Steve Bing, en velhavende playboy med privatfly. Bing er bedst kendt som far til Elizabeth Hurleys barn, og Hurley er senere blevet tæt i forbindelse med Clinton ved hendes ekskæreste Tom Sizemore. Hurley har dog benægtet affæren.
Millardæren Ron Burkle, og Steve Bing, forneden, var to kendte playboys som Clinton hang ud med. Burkles privatfly blev kendt i vennekredsen som “Air F—k One.”Photo: Getty Images
Bing er forretningsmand og filmproducent.Photo: Getty Images

En tidligere Clinton assistent fortalte Purdum at Bills betændte sociale cirkler var, når de var bedst - noget foruroligende. “Jeg mener ligefrem at de fyre var radioaktive,” sagde assistenten. “Jeg holder mig langt væk fra dem.”

I tiden op til Hillarys kampagne som, kandidat i 2008, var andre hjælpere og assistenter alarmerede over endnu flere rygter: Clinton var kommet sammen med skuespilleren Gina Gershon på Burkles privatfly; set sammen med en magtfuld canadisk forretningskvinde; tilfældige enkelt nats affære under rejser. Purdum skrev at en direktør løb ind i Clinton, Bing og storfnisende smukke unge kvinder i en elevator på Manhattan. Han var chokeret over at se en ekspræsident i sådant selskab. “Jeg aner ikke hvad den karl havde gang i,” skulle han have sagt, “men helt tydeligt var det ikke noget prisværdigt.”

I 2010 var Bills venskab med Burkle offentligt forbi. Skønt Bill havde tjent estimeret 15 millioner dollars arbejdende som Burkles stråmand, begyndte han at distancere sig fra ham i 2007, og formelt sagde han helt fra efter Hillary skulle til at være udenrigsminister.

Herefter gik tre at Bills assistenter til pressen - muligvis på hans foranledning - og hævdede at Burkle stadig skyldte Bill 20 millioner dollars, men at Bill havde valgt at vise storsind og lade det ligge. Burkle der sjældent giver interviews fik sammen med Bloomberg Businessweek sat ord på sine følelser om den tidligere præsident.

“Da Clinton forlod præsidentposten, skulle han tjene penge, og der var visse grænser for hvor lavt han kunne gå,” fortalte Burkel magasinet. “På visse måder, var det det dummeste jeg nogensinde har gjort.”

Han sagde også at Bill var et handicap. “Hvis nogen ønskede at sætte ham i et dårligt lys,” sagde Burkle. “Jeg blev kastet ud i det. Det fik jeg gratis med.”

Udflugter med Epstein

Retsudskrifter mod Epstein viser at han engang havde 21 privat email adresser og telefonnumre på Clinton og en assistent.Photo: PatrickMcMullan; Getty Images

Hvorfor skulle en mand med Bill Clintons historie dyrke venskaber som disse? Dette er trods alt, den kandidat hvis kampagne næsten blev afsporet af hans elskerinde gennem lang tid Gennifer Flowers, i 1992. Så fulgte Paula Jones (der hævdede seksuelt misbrug), Kathleen Willey (samme), Juanita Broaddrick (voldtægt) og mest berømt, Lewinsky, den unge assistent i Det Hvide Hus hvis affærer med Clinton førte til hans rigsretssag.
Paula Jones, til højre, anklagede Bill for seksuel krænkelse. Og Gennifer Flowers viste sig at være hans elskerinde under hans kampagne i 1992.Photo: DMI; Reuters

Ifølge Lewinskys vidneforklaring til Starr Report fortalte Clinton hende at han havde haft “hundredvis af affærer” tidligt i hans ægteskab, men at han nu forsøgte at være tro. Det, sagde hun, var grunden til han ville afslutte deres forhold.

Der går også rygter om at den tidligere præsident har haft et forhold til Barbra Steisand, Eleanor Mondale. Sharon Stone og her fornylig med en kvinde med kodenavnet “Energizer.”
Bills belsutning om at være ven med Epsteins forekommer imidlertid krystalklart selvdestruktivt. Epstein, 62, bliver ofte kaldt en self-made milliardær, skønt hans nettoværdi er udokumenteret. Han begyndte sin karriere som lærer på Dalton, gik videre til Bear Stearns og begyndte så som forretningsmand og finansiel rådgiver.  Ifølge en profil i New York magazine, tog Epstein kun klienter der investerede mindst 1 milliard dollars og lod ham få fuld kontrol over pengene.
Bill poserer med prostituerede i Nevada, Barbie Girl, til venstre og Ava Adora ved en velgørenhedsfest i Los Angeles marts sidste år.Photo: Facebook

Epstein er også en karrieresamler af mega-rige, mega-magtfulde venner: Udover Bill Clinton, er Epstein kommet sammen med Stephen Hawkins og Prins Andrew.

Virginia Roberts, der lagde sag an i Florida, hævder hun blev bearbejdet af Epsteins veninde gennem lang tid, Ghislaine Maxwell, datter af afdøde mediemogul Robert Maxwell, for at blive en af Epsteins mange mindreårige “sexslaver” da hun var 15 år gammel.  

Nu gift, 31, og mor til tre, hævder Roberts i retsdokumenterne, at Epstein senere tvang hende til at have sex med Prins Andrew tre gange, den ene gang som deltager i et 11 personers orgie.

“Epstein og Maxwell trænede mig til at gøre det de gerne ville, herunder seksuelle aktiviteter og brug af sexlegetøj,” siger hun i retsdokumenterne. “Træningen skete i New York og Florida, i et af Epsteins palæhuse. Det var sådan set hver dag, og ligesom at gå i skole. Jeg blev trænet til at være at have sex med Epstein mange gange. Jeg blev trænet til  ‘alt det en mand ønskede.’”

Prins Andrew har benægtet Roberts påstande. Roberts fastslog også at hun aldrig så Bill Clinton have sex med nogen.

Ifølge 2002 New York profilen kom Epstein på venskabelig fod med Bill da den tidligere præsident shoppede rundt efter et gratis privatfly for at flyve til Afrika. Sammen på turen var skuespillerne Kevin Spacey og Chris Tucker.
Flyets logbog viser at Bill fløj på Epstiens privatfly mindst 11 gange, den ene af turene med en pornostjerne ombord.Photo: Gregory P. Mango

Flyets  logbog viser at Bill Clinton senere skulle flyve med Epsteins privatfly mindst 11 gange - adskillige gange med Maxwell ombord, og mindst en gang med en pornostjerne. Roberts har også nævnt at Clinton besøgte Epsteins private ø, døbt “Orgie Øen” adskillige gange. Retsdokumenter viser at Epstein havde 21 privat emailadresser og telefonnumre på Clinton og en assistent.

I 2005 reagerede Palm Bech politiet på en anklage fra en kvinde der hævdede hendes 14 årige datter var blevet lokket til et af Epsteins palæer. Der blev pigen tvunget til at klæde sig af og massere Epstein og fik 300 dollars som betaling.

Samlet mener man at Epstein har haft 40 ofre alene i Palm Beach.  The Daily Beast rapporterede at nogle af Epsteins ofre hævdede han importerede piger fra Europa og Sydamerika, og at tre af dem var 12 år gamle. Det var en ‘godbid’ til hans fødselsdag. Epstein hyrede et hold advokater - blandt dem Ken Starr, Bill Clinton’s gamle nemesis. I sidste ende erklærede Epsteins sig skyldig i blot en anklage om sex med en mindreårig pige for betaling. Han fik et års husarrest.
Overlevelse igen?
Photo: Getty Images
Bill Clinton skar sine forbindelser med Epstein af for 10 år siden, men fremkomsten af disse logs over flyrejser alvorlige spørgsmål. Efter han forlod Det Hvide Hus, har Bill, nu 68, fået positioneret sig som en humanist, en ærværdig ældre statsmand og en støttende ægtemand, og det at han fik et firdobbelt bypass i 2004 har hjulpet til, sammen med datterens ægteskab og barnebarnets fødsel sidste år.

Den gamle Bill, den charmerende liderbuk, var det meningen skulle være efterladt i 1990’erne. Det står dog klart at det aldrig har været tilfældet. Tværtimod ser det ud til at Bill er blevet endnu mere hæmningsløs.

I 1998 på højdepunktet af Lewinsky skandalen og en lurende rigtsretssag, lykkedes det ham at redde sit præsidentskab i store træk ved at Hillary stod ved hans side. Som betaling skulle han så gøre det der krævedes når det var hendes tur til at stille op.

Hvis han, på en eller anden måde, har ønsket hun skulle tabe en nominering, så har han gjort det storartet. Det som stod klart for Hillary lejren i 2008 kampangen, ifølge “Game Change” var at Bill Clinton ville gøre lige hvad der passede ham. Hans vredesudbrud lige før primærvalget i South Carolina, hvor han kaldte Obamas anti-krigsholdning “et eventyr,” førte til hendes knusende nederlag.

“På glitrende med vulgære vis,” skrev forfatterne, “brød Clinton kardinalreglen som formodedes at styre hans opførsel fra begyndelsen af Hillarys kampagne: Overskyg ikke din hustru.”

Og nu begynder det hele så forfra.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails