lørdag den 14. marts 2015

Hvor er Putin - død??

Er Putin død?


F. Michael Maloof
                       
                   
WASHINGTON – Spekulationerne bliver stadig flere om, hvor den russiske præsident Vladimir Putin befinder sig. Han er ikke blevet set offentligt siden to vigtige møder der blev straks annulleret for mere end en uge siden, siger kilder ifølge en rapport fra Joseph Farah’s G2 Bulletin.

Mysteriet drejer sig om hans helbred og politiske indsats.

Der er stadig flere spekulationer om at han er død, eller at han er i Schweiz for at se et nyfødt barn som han skulle have fået med Alina Kabayeya, 32, tildigere Olympisk gymnast.

En russisk talsmand har imidlertid afvist rygter om at han skulle være død.
Putin32

“Beklager, men han er stadig i live,” sagde præsidentens talsmand Dmitry Peskov.

Han nægtede også at kommentere om rygterne i sladderavisen i Schweiz.

“Informationen om en baby der skulle være Vladimir Putins er falsk” tilføjede Peskov. “jeg vil bede mennesker der har midlerne dertil om at organisere en konkurrence om det bedste rygte.”

DEBKAfile rapporterer at russiske hjemmesider begyndte at fremføre ubekræftede rapporter om at Putin var død. Man sagde der endog var en kort meddelelse om Putins død ganske kortvarigt på premierminister Dmitry Medvedevs website, som blev fjernet 20 minutter senere.

Bloomberg’s Leonid Bershidsky skrev at Putins pludselige forsvinden “er tilstrækkeligt vidnesbyrd om” at Rusland er blevet “et direkte diktatur.”

“Ingen anden statsform ville være så svævende, heller ikke dets borgere være optaget af deres leder,” sagde Bershidsky.

Der har før været tilfælde hvor russiske lederes forsvinder, såsom Putin forgænger Boris Yeltsin, der kunne være forsvundet i dagevis på grund af et drukproblem og et svagt hjerte,

Rygterne om Putins bortgang er ved at blive så talrige at Andreii Iilarionov, en tidligere Putin assistent, fortalte LiveJournal at han kan være blevet styrtet af modstandere, endog hans stabschef Sergei Ivanov, i det han kaldte et “paladskup.”

Peskov benægter noget paladskup, eller at Putin er syg.

Da Reuters spurgte ham om Putin var syg, sagde Peskov at hans helbred er fint.

“Han har møder hele tiden” sagde Peskov. “Han har møder i dag, i morgen. Jeg ved ikke hvilke der gøres offentligt.”

Imidlertid viser det sig at et Kreml hjemmeside foto Putin under et møde den 10. marts med en provinsregering var ældre end hævdede dato.

Oven i mødet i Astana der blev holdt den 5. marts annullerede Putiin også brat en traktatunderskrivelse med lederen af Sydossetien i Moskva. Sydossetien er en udbryderprovins fra Georgien, og søger om optagelse i Rusland, efter den russiske besættelse der i 2008.

Et 2008 Pentagon studium vurderede at Putin sandsynligvis lider af Aspergers syndrom, en form for autisme.

Studium blev udført at en gruppe forskere fra Pentagens Office of Net Assessment, der specialiserer sig i længere rækkende militær strategi. .

“Den russiske præsident lider af en neurologisk unormalitet, etn udpræget opførselsmønster som at førende neurologer identificeres som Asperger’s syndrom, en autistisk lidelse der berører alle hans beslutninger,” sagde rapporten. “Hans primære kompensation er en ekstrem kontrol og dette afspejles i hans beslutningsproces og i hvordan han regerer.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails