fredag den 6. marts 2015

ISIS er mere humane end profeten - 6 eksempler

6 måder, hvorpå ISIS er mere humane end profeten


David Forsmark


For ikke så lang tid siden fik Bill O’Reilly med rette tæsk for sin 1950’er holdning om at alle-religioner-er gode-og-fortjener-respekt da han slog fast:

“Jeg tror ikke at profeten Muhammad ønskede en Verdenskrig for at påtvinge Islam på alle. Jeg tror det bare ikke.”    
               
Det Bill forsøgte at gøre på sin egen måde var at forhåne ISIS som de blodtørstige dødselskende fanatikere de er. Men ved at gøre det så var han ganske tæt på det som han ellers kritiserer Barack Obama for når præsidenten siger at Islamisk Stat “ikke er islamisk.”

Min kollega Andrew Bostom har helt og aldeles smadret O’Reilly’s holdning set med de rosenrøde briller - se her, men de senere begivenheder har givet mig noget at tænke over.

Er det muligt at ISIS ikke kun har en logisk tilgang til historisk Islam, men at de faktisk er mere humane og moderne indstillede i metoder og handlinger end profeten ville samtykke i?

Tænk over disse få eksempler:

1. Profeten brændte folk langsomt
14229922064686_700
Helt sikkert er det at brænde nogen siddende i et bur rædselsvækkende, men i det mindste bruger ISIS noget brændbart. Profeten brændte vantro med træ og kviste - og det tager altså noget længere tid. ISIS er i det mindste humana - eller dovne - nok til at benytte flybrændstof, hvilket betyder at ofret på få minutter er pint ihjel.
Selvom disse bastarder måske gør det fordi det giver så ‘flotte’ videosekvenser, så er det dog hurtigere.

2. Profetens halshuggede lig gik til spilde
Bv5kbe2CIAE0wOo
Da ISIS stillede 21 bedende kristne op på række og halshuggede dem - eller som Obama ville sige, 21 civile egyptere, der tilfældigvis befandt sig på det forkerte sted, og mødte virkelig gennemførte kriminelle - da er dusinvis af andres liv muligvis sparet som resultat.

Hvorfor dog det? Jo, ISIS sælger organer på det sorte marked for at skaffe kontantet til deres jihad. Men hvem bekymrer sig dog om deres motiver? Som liberale holder af at sige - “hvis blot eet liv reddes...”

3. Profeten konverterede udelukkende med sværdet
0 (9)
Dette er ikke kun et spørgsmål om i hvilken udstrækning. Profeten førte krig og plyndrede sig vej over den arabiske verden - der blev sagt - konverter eller dø.
Jovist ISIS gør det samme, men i det mindste er NOGLE af deres konvertitter frivillige.
ISIS benytter videoer magasiner og prædikanter for at sprede deres budskab,og giver forvirrede, onde særlinge et formål med deres liv.
Helt ærligt, jeg ville blot lade dem slutte sig til dem jo hurtigere des bedre - stop dem ikke, så ved vi hvor de er. .

4. Profeten havde ikke et program for at engagere kvinder

uk-schoolgirls-syria-isis
Når profetens soldater fik brug for hustruer (eller midlertidige hustruer som han tillod i Koranen) så drog hans hær bare til nærmeste landsby eller by på erobringslisten..
ISIS bruger i det mindste tid på at lokke dem til langvejs fra..
ISIS har lavet videoer, hvori man opfordrer muslimske kvinder til at komme og slutte sig til Kalifatet. Videoerne viser dem lave mad og gøre rent sammen for deres virile krigerægtemænd.

Jovist er virkeligheden noget mere barsk, men ganske udmærket salgsarbejde ikke sandt?
Og joh...deres propaganda synes at være rettet mod også de som er 9 år gamle.  

5. Profeten bekymrede sig ikke om din mavemuskler

Se her er der fremskridt. Denne egyptiske ISIS rekrut har lavet en træningsvideo som hele verden skal se.

Nu til profetens forsvar, når man står i spidsen for en hær gennem et knastørt, øde landskab, og man bare skal plyndre og røve for at få middagsmad, så pyt være med om det er supertrænede jihadister der går rundt i de knastørre flodsenge.

Men ISIS har altså ikke holdt denne fitness fanatiker for sig selv, de har delt ham med verden. Nu kan selv vantro gå på jihad og blive slanke kampmaskiner.
Forsøg nu at finde et eneste eksempel på denne generøse ånd i profetens stræben.

6. Profeten førte en Verdenskrig for at oprettet et kalifat og få folk til at konvertere

images (6)
Ups.. det er for resten rigtigt, Bill O’Reilly, se det er noget hvor de ligner hinanden fuldstændig.

Så mens Det Hvide Hus forhåner ISIS som værende voldelige kestremister uden nogen relation til Islam, så er kendsgerningen at de så sandelig følger deres grundlæggers tradtition, og endog har modereret nogle af deres metoder til den moderne verden.

Det er så lange mere en modifikation end en Reformation, men hallo - to alen ud af samme stykke.

Så bitte skridt....http://youtu.be/p3JPa2mvSQ4

image illustrations via here, here, here, here, here
           
The author is the owner and president of Winning Strategies, a full service political consulting firm in Michigan.  An award-winning book and movie critic for 20 years, he has been a regular columnist for national conservative publications since 2006. He is also the author of the critically acclaimed book, The Forest of Assassins, a novel based on the still classified true story of SEAL operations and the start of the Vietnam War.  His latest novel is China Bones, a romantic war story about a Marine in Shanghai from the Sino-Japanese war, through WWII and the fall of China to the Communists.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails