mandag den 30. marts 2015

Selv spædbørn er racister

Sort politiker beskylder en 18 måneder dreng for at være racist


Når spørgsmålet om race bliver en forklaring på alt så er ingen i sikkerhed for beskyldninger om racisme. Selv uskyldige små børn.

Don Surber, den altid superopmærksomme observant af absuridteterne i nutidens politik gør opmærksom på det han kalder en “skrækkelig kvinde” der har været i staten Indianas lovgivende forsamling i 24 år, og som ikke kan se andet en race som en forklaring på en meget almindelig opførsel hos børn.
Vanessa Summers, 56, symboliserer alt der er galt med nutidens racemæssige politik. Hun er Demokrat som har været beskæftiget med Indianas lovgivning i 24 år.
I denne uge anklagede en 18 måneder gammel dreng for at være racist.

Under en debat om Religious Freedom Restoration Act - som hun overraskende nok er imod - vendte Vanessa Summers sig mod Republikanerne Jud McMillins baby. Hun sagde, “Jeg elsker hans lille dreng, men han er bange for mig på grund af min hudfarve - og det er forfærdeligt.”
Virkeligt!!!
Måske er han bange på grund af at hun er en kæmpekvinde der er meget højrøstet.
Niks, det viser sig han er genert når der er fremmede nær ham.
Jud McMillin måtte forsvare sin søn mod hendes beskyldning om at knægten er medlem af Ku Klux Klan. Faderen sagde: “Han reagerer på samme måde over for alt der er nyt for ham ved at putte sig til sin fars skulder. Det er lige meget hvad det er. Han er 18 måneder gammel. Han befinder sig på et helt nyt sted, som nu her i Regeringsbygningen og kender ingen. Der er så absolut intet her han kender.”
"Han (spædbarnet) så på mig som var jeg et uhyre og vendte sig om og græd. Jeg sagde til ham (McMillin) du skal altså introducere dit barn for nogle mennesker der er mørke i huden så han ikke bliver bange.”

Ustandseligt får vi belæring om at racisme får mennesker til at nægte andre menneskelighed, med baggrund i deres hudfarve. Som små børn har mennesker en sund dosis skyhed og endog frygt for fremmede. Når man tænker på barndommens farer er det ganske givet en sund reaktion.

I stedet for at betragte den unge McMillin som et normalt barn anklagede Summers ham for vor tids ‘dødssynd.’ Blot på grund af hans hudfarve og race. Hvis det ikke er racisme, så vil jeg gerne vide hvad det så er. Vi bliver belært om at sorte ikke har nogen magt, derfor kan de ikke være racister. Overfor en 18 måneder gammel dreng har en 56 årig alverdens magt.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails