fredag den 6. maj 2016

Cameron - på tide at sige undskyld til Trump

David Cameron må undskylde over for Donald Trump, kræver rådgiver


Den britiske premierminister David Cameron burde undskylde sine nedsættende bemærkninger om Donald Trump –der nu næsten er sikker på at blive Republikanernes præsidentkandidat efter at Ted Cruz led et sviende nederlag til ham - siger en vigtig Trump kampagnerådgiver.

Mr. Cameron har kaldt Trump “splittende dum, og forkert på den” om Trumps bemærkninger om at sætte restriktioner på muslimers immigration til United States, en udtalelse fra Cameron som Trump rådgiver George Papadopoulos mener bør undskyldes.
Mr. Papadopoulos kritiserede også præsident Obama’s indblanding i EU afstemningen i England, og understregede, at Storbritanniens relation med U.S. ville komme til at blomstre, Brexit eller ej.
grumpcam
December 2015 sagde Mr. Cameron til the House of Commons, at Mr. Trump ville “forene os alle mod ham” dersom han besøgte United Kingdom - en udtalelse der synes mere og mere besynderligt, når man overvejer hvor tæt Mr. Trump er på at være Republikanernes præsidentkandidat og faktisk viser den seneste meningsundersøgelse mod Hillary Clinton, at de ligger side om side i kampen om Det hvide Hus.
Mr Papadopoulos, der er med i Mr. Trumps udenrigspolitiske team sagde til the Times forleden aften:
“Først skal vi have en invitation ...naturligvis vil det at United Kingdom sendte en invitation være et fantastisk udtryk for enhed og noget særdeles positivt. Den invitation er endnu ikke sendt ....men hvis det skulle ske vil den blive modtaget i en positiv ånd.”
Da han blev spurgt om Mr. Trump ville tilgive Mr. Cameron, sagde han: “Jeg kan ikke tale direkte for ham, men hvis Mr. Cameron mener det alvorligt med at række hånden ud, så vil ikke kun Mr. Trumps rådgivere, men manden selv, modtage en undskyldning eller en eller anden form for ‘trækken i land.’  Det er uheldigt at premierminister Cameron var en af de mest ihærdige kritikere af Mr. Trump. End ikke den kinesiske premierminister kom med negative udtalelser, eller andre europæiske ledere,” sagde Mr. Papadopoulos.
“At se Mr. Cameron træde frem som en af de mest højlydte modstandere var ikke forventet. Når man overvejer at vi mener at UK-US forholdet burde være en hjørnesten ikke kun i NATO politik, men på andre felter, ville det være klogt af ham at være positiv overfor Mr. Trump.”
Og Mr Papadopoulos understregede at Trump kampagnen i den grad mener det alvorligt med UK-US forholdet: “Vi mener at hvis US virkelig intenst går i samarbejde med UK, så vil UK ikke hælde så kraftigt mod Kina som det er sket i det seneste års tid.
Han kaldte også præsident Obamas indblanding i EU referundum kampagnen en “fejl af historiske proportioner” og understreger at “Folkets vilje er altafgørende i denne beslutning. Uanset om UK forbliver i et reformeret EU, eller vælger Brexit, så vil relationen med US overleve og forblive fast.”
“Mr Trump har ingen mening om det valg,” konkluderede han: “det må være det britiske folk der afgør det valg.”
http://www.breitbart.com/london/2016/05/04/david-cameron-must-apologise-to-donald-trump-demands-advisor/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails