søndag den 1. maj 2016

Sådan skabes en god muslim

Sådan skabes en muslim

Bernie Planck

Hver helligdag tilbereder jeg en utrolig velsmagende kalkun, ikke stegt for meget, lige tilpas - og jeg plejer at få masse af hyldest som “Hvor er du dog en dygtig kok” eller “Du burde være professionel kok.”
Det er trist at det ikke er så let at gøre nogen til kristen, jøde eller muslim som det er at stege en velsmagende kalkun. Følg blot mine instruktioner.

At skabe en kristen, en god kristen kræver at man tilføjer personen ægte medfølelse, kærlighed til og overbærenhed over for medmennesket, det vil sige de karaktertræk der tilskrives Jesus.
At skabe en god jøde kræver at der i persone indgydes indstillingen at være lys for nationerne,, gennem sine handlinger. En jøde er en person, udvalgt af den almægtige til at gøre verden hellig, god og gudlignende.

På samme vis, at skabe en muslim, en god muslim, ja der kræves at personen er en der underlægger sig det at være en lydig slave for de vilde og barbariske tilskyndelser i Koranen der overskrider en persons naturlige hengivenhed til og kærlighed til familien.

En god muslim skal være villig til at torturere og endog slå sine børn ihjel dersom de ikke lever op til reglerne i hans tro. En der gennem sin underkastelse til Islam (og det er sådan set definitionen på ordet muslim, - en der underlægger sig) ville ofre sit liv og uskyldige kvinder og børns liv, så længe det fremmer at gøre verden kun til Allah.

Så hvordan kan vi skabe en sådan vederstyggelighed? Hvilken kompliceret, esoterisk, indelukket og bestial proces skal der indgås for at skabe et sådant uciviliseret, ikke tænkende, ikke omsorgsfuldt, ufølsomt og depraveret individ?

Nuvel det er slet ikke så vanskeligt:


how to make a Muslim
http://plancksconstant.org/blog1/2016/04/how_to_make_a_muslim.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails