fredag den 13. maj 2016

Endnu en politiker der aldrig har skabt noget - Paul Ryan

Paul Ryan, endnu en politiker der aldrig har skabt noget


Da nu Donald Trump på effektiv vis har vist sig som Det Republikanske Partis nominerede, med baggrund i hans America First platform, har ledelsen i partiet et ultimatum til ham: Stop alt dit vrøvleri og vi vil tage imod dig.
Hvis blot Trump vil holde inde med at sige fra over for George Bush og hans ‘Gode Krig’ og begynde at give Barack Obama skylden for Irak - sagde kommentator-+soldat-+global korsfarer Peter Hegseth til en jublende Gretchen Carlson på Fox News Channel—så ville alt blive tilgivet. Husk Trump kaldte  Bush en løgner og dog vandt han South Carolina … og Nevada. Han fortsætter med at fordømme “Frembragt af Bush” Irak krigen.
Men nu da Trump har vundet nomineringen insisterede de tabende neokonservative at han kommer tilbage til virkeligheden, opgiver sin vinderstrategi og bedrag over for Folket.
Sådan er det jo naturligvis. Det er taberne der får resterne.
Efter primærvalget i Indiana begyndte Fox News Sean Hannity at slå sig på brystet og bønfalde Trump om at  ansætte de tabende kandidater - den slags landet ellers flygtede fra. Nogle af kandidaterne som Hannity hev frem som ‘forsonende’ er:  Guvernør Bobby Jindal fra Louisiana, manden der forhånede GOP nominerede Mitt Romney i 2012 for hans slet skjulte og helt korrekte “47%” kommentar. (“Der er 47% der vil stemme for (præsident Obama) uanset hvad ..de er med ham, de er afhængige af regeringen, de mener de er ofre, de mener at regeringen har ansvaret for deres velfærd.”)
Også prist af Hannity var guvernør for  South Carolina Nikki Haley. Denne splittende Parti favorit valgte sidste år at båndlægge en del af Sydens historie. Haley hev the Army of Northern Virginia flaget ned fra the State House ejendommen, skønt the Confederate flag aldrig har været hejst over en officiel  Confederate bygning , og “var et kampflag beregnet på at ære den store kommandør Robert E. Lee.”
Den særdeles giftige cobra i form af House Speaker Paul Ryan har rejst sig for at spytte på Trump.
“Jeg er ikke klar til at støtte Mr. Trump,” vævede han foran kameraerne. “Byrden med at forene partiet” var Trumps. For at få et anerkendende nik fra the Speaker, så skulle “den formodede nominerede” i færd med at “appellere til alle amerikanere på alle livets felter, med enhver baggrund, et flertal af uafhængige og utilfredse Demokrater.” (Næsten ligesom Mitt Romney gjorde, ikke sandt Mr. Ryan?)
Til det svarede den formodede nominerede kækt: “Jeg er ikke klar til at støtte Speaker Ryans agenda. Det amerikanske folk er blevet behandlet så dårligt og så længe, at det er på tide at politikerne sætter folket først!”
Mens neokonservative holder af Paul Ryan og hævder - endog tror - de “er med til at gøre selve ideen om politisk konservatisme mere acceptabel for et flertal af amerikanske vælgere” (ordene af den lærde Paul Gottfried, de neokonservatives svøbe)  så består deres moment i at markere en bastardlignendne forestilling om amerikansk konservatisme.
Hvor de ikke allerede har fået folk til at konvertere til liberal multikulturalisme og omhyggelig planlagt globalisme så har deres valgstrategi været at fremmedgøre det ‘naturlige’ Republikanske vælgerkorps til fordel for magtfulde velbjærgede minoriteter.
De foragtede kernevælgere har derimod samlet sig om Trump.
Speaker Ryan, der stemte for $1.1 trillion 2016 Omnibus Spending Bill, i december sidste år kræver at Trump fremviser sine konservative tanker for ham. Hvordan kan en mand der aldrig har opbygget noget som helst dog forhåne en mand der har skabt masser af ting. Der skete også dette; Obama har forhånet Trumps præstationer og indsatser i den private sektor. l
De etablerede Republikaneres dødsrallen bliver mere og mere grotesk for hver dag der går. Dette er hvad observatører burde gøre op med i Ryans uheldige foretagende.
Over til Trump:
Paul Ryan sagde jeg har ‘arvet’ noget meget specielt, Det Republikanske Parti. Forkert, jeg arvede det ikke; jeg vandt det med millioner af stemmer!
Hvor mange amerikanere stemte for Speaker Paul Ryan, der repræsenterer et distrikt i Wisconsin? Speakerens rolle er en stilling valgt blandt medlemmer af Repræsentanternes Hus, ikke af Folket. For at være helt præcis, sølle 236 medlemmer af Huset valgte Ryan som deres Speaker.
Folket har valgt Trump.
Millioner af dem.
Folket stemme er ikke Guds stemme - ingen ægte venstreorienteret ville støtte rå demokrati, en forordning for flertallet ser bort fra individernes rettigheder. Men i konfrontationen mellem Paul Ryan og Trump ligger styrken hos The Donald.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails