onsdag den 4. maj 2016

Muslimer i Canada og integration - dystert

Canadas muslimer og integrationenDen er så langt fra positiv i sin konklusion.Som mange kommentatorer i de liberale medier påstår viser en en ny meningsudersøgelse om muslimer i Canada. noget der burde give stof til en pause og eftertanke.

Husk på, at der allerede er en million muslimer i Canada og deres andel af befolkningen fordobles hvert 10. år, hvilket betyder - hvis det fortsætter - at Canada i 2050 vil være en nation med muslimsk flertal.  

Siden sidste folketælling i 2011 af den muslimske del af befolkningen så er det nuværende antal på cirka 1,5 millioner, eller mere end 4% af den samlede befolkning.

Det er ret så tydeligt at Justin Trudeaus Liberal Party of Canada er det politiske hjemsted for muslimer. Blandt de adspurgte sagde 65% af de stemte på Trudeau, versus 10% for stemte på det venstreorienterede NDP, og 2% på De Konservative.

Da 21% af de adspurgte nægtede at svare, hvordan de stemte, og hvis vi normaliserer stemmepræferencerne blandt de svarende, så ville næsten 85% stemme Liberal Party.

Et flertal (50%) af muslimerne sagde at det at være muslim var det vigtigste for deres personlige identitet, langt flere end den procentdel der siger at det at være Canadier var det vigtigste (15%).

For ikke-muslimer i Canada er loyaliteten den modsatte - med 43% af ikke-muslimer der fastslår at det at være canadier er vigtigst fremfor religiøs tilhørsforhold (28%).
Endnu et flertal (52%) af de canadiske muslimer siger de er bekymrede over voldelig ekstremisme i deres rækker, en procentdel der har været uændret siden 2006. Blot 40% siger de er enten bekymrede for eller kun lidt bekymrede over radikaliseringen af deres samfund.

Da de blev spurgt om de ønskede at antage canadiske sædvaner eller skille sig ud. indikerede kun 53% af muslimerne at de ønskede at antage canadiske sædvaner, hvilket altså betyder at de resterende 47% ikke tydeligt ønsker at være canadiere. Antallet der siger de ønsker at antage canadiske sædvaner er faldet fra 55% til 53% i det sidste årti, altså en tendens der går mod assimilation.

Hele 75% af de canadiske muslimer mener de bør have ret til at bede i offentlige skoler, hvilket krænker adskillelsen af stat og kirke og også fører til større omkostninger til lokaler da disse faciliteter nødvendigvis skal svare til krav om plads og faciliteter. For eksempel bruge University of Regina fornylig  $35,000 af knappe offentlige midler for at installere fodvaskningsstationer for de muslimske studerende.

Da de blev spurgt om de var enig eller ikke med udtalelsen af “faderen i familien skal være herre i hjemmet,” var 40% af Canadas muslimer enige, og blot 32% ikke enig. Til sammenligning var det blandt ikke -muslimer blot 21% der var enig i synspunktet om et patriarkat.

Næsten halvdelen (43%) af muslimerne føler at homoseksualitet ikke bør accepteres af samfundet, og blot 36% siger det kan man godt.

Cirka 7% af Canadas muslimer føler i det mindste nogen sympati for, og måske de fleste muslimer/mange i deres samfund støtter voldelige ekstremister i udlandet. Når man tager den store andel af muslimer i landet i betragtning så burde det tal virke alarmerende.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/04/survey_of_canadian_muslims_reveals_major_concerns.html#ixzz47C9nNJMw

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails