lørdag den 30. april 2016

Bedste Trump reklame om indvandring er gratis

Bedste Trump reklame om indvandringFor enhver politisk oplyst person der følger med i de velorganiserede demonstrationer mod Donald Trump der finder sted i Californien, må det stå soleklart at de er foranstaltet af La Raza og andre mexikanske organisationer - som MEChA med al deres viften med meksikanske flag, og med brug af helt små børn..

Det må også stå klart at alle disse massefremstillede bannere er gennemført ægte reklamer for Donald Trump. Det er sikker ikke helt hensigten, men det er trods alt effekten de har på et stort segment af amerikanere der indtil nu muligvis kunne tænke at Donalds dystre advarsler om illegale indvandrere og Mexicos regering har været noget overdrevne og endda racistiske.

Men Trump har overhovedet ikke anklaget regeringen i Mexico for at være medvirkende til og hjælpe med invasionen ved grænsen i syd som et værktøj for igen at få kontrollen over de terrirtorier i Nordmexico som mistedes til USA da vi gik mod vest. Om det var en retfærdig krig eller en uretfærdig traktat skal være usagt.

Dette har længe været målet for forskellige meksikanske nationalstorganisationer i Sydvesten, som de kalder Aztlan, Genforeningen af de mere gunstige dele af regionen synes nu at være i skred.
Jamen så lad dem dog forsøge sig i Californien, og se om det går. De vil muligvis på deres knæ bede om at komme tilbage til Unionen lige så snart den mexicanske regering fjerner alle deres velfærdsydelser, fødevaremærker og gratis sundhed.

Måske de så vil huske, hvorfor de flygtede fra Mexico?


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails