torsdag den 14. april 2016

Et ideologisk skibbrud mellem Islam og Vesten der går århundreder tilbage

Et ideologisk skibbrud mellem Islam og Vesten der går århundreder tilbageI denne måned er det 104 år siden at passagerer luksusskibet Titanic gik ned. Årsagen til at hun sank indledtes dog for mere end 3000 år før søsætningen, og den skæbnesvangre rejse.

På et eller andet tidspunkt cirka år 1000 f.v.t. begyndte sneen at falde på Grønlands vestkyst, og blev mere og mere sammenpresset og i årtiernes forløb blev det til en kompakt gletscher når ny sne kom til. Denne gletscher gled så ganske langsomt mod Ishavet. Der begyndte bølgerne at slå mod dets sider, og store klumper is blev brudt af - det ‘kælvede’ og et isbjerg var født.

Det isbjerg der blev Titanic skæbne kællvede to til tre år før det ramte skibet den 14. april 1912.

Således var Titanics skæbne ‘ skrevet’ årtusinder før skibet blot var en tanke i skibskonstruktørernes hjerne.

Amerikas skæbne er ved at udvikle sig på samme vis. Vi er på kollisionskurs med et ideologisk isbjerg der kælvede for 1400 år siden, længe før demokratibegrebet var et glimt i Founding Fathers kollektive øje/hjerne.

Mere end et millennium før Amerika vandt sin uafhængighed i 1783, havde skæbnen dømt os til at udkæmpe vore første to krige mod den samme ideologi der har medvirket til at vi har udkæmpet vore to sidste: Islam.

Amerikansk skibsfart havde nydt britisk beskyttelse mod Barbarerne - de muslimske pirater, men med uafhængigheden var de amerikanske søfolk forsvarsløse mod det knivskarpe muslimske sværd.

Lang tid før han blev vor 3. præsident, var Thomas Jefferson dybt foruroliget over den lange muslimske historie med uprovokerede regeringssanktionerede angreb på Europas kyster og kystbyer og han forsøgte at forstå hvilken myndighed der lå bag en sådan magtanvendelse. For at opnå en forståelse, som enhver US 2016 præsidentkandidat bør gøre, læste Jefferson Koranen.
obama prophet islam slander

Det som den fremtidige U.S. præsident læste skulle mundtligt gentages for ham år senere af en ambassadør til Barbar Staterne, under forhandlingerne i 1786 for at få afsluttet angrebene mod Amerika. Jefferson der dengang var ambassadør til Frankrig blev orienteret af en sådan muslimsk myndighed:

"var begrundet i Profetens Love, som den er nedskrevet i deres Koran, at alle nationer der ikke anerkendte deres myndighed, var syndere, at det var deres ret og pligt at føre krig mod dem hvor de end befandt sig, og at gøre alle fanger til slaver, og at enhver muslim der faldt i kamp var sikker på at komme til Paradis.”

I mangel af en U.S. Navy, havde Jefferson intet andet valgt end at betale en afgift til de muslimske stater. Men for at understrege behovet for en fremtidig flåde, sikrede Jefferson sig at den muslimske ambassadørs budskab blev rapporteret til Continental Congress, der så besluttede sig for at oprette en flåde.

Jefferson fik ret da Amerika udkæmpede sine første to krige mod en muslimsk tankegang indsovset i den religiøse tro at man besidder en ukrænkelig ret til at udøve vold mod ikke-muslimer.

Trods Islams voldelige historie, bliver Obama ved med at hævde det er en fredelig religion og ignorerer enhver forbindelse med dens voldelige side. Alligevel er Obama aldrig blevet presset til at forklare, hvorfor han mener dette når de historiske kendsgerninger ikke støtter hans holdning.

Det er fordi vi har en U.S. præsident der bedrager os om eksistensen af islamisk vold, og derfor skal vi afsløre ham med fakta han ikke kan skjule.

I 2009 valgte Obama, Cairo Egypten, som stedet for hans "A New Beginning" tale, med fokus på Amerikas relation til muslimske samfund rundt om i verden. Værter var såvel Cairo University og al-Azhar University. Om sidstnævnte sagde Obama, “I over 1000 år har al-Azhar stået som et fyrtårn for islamisk lære.” Det anerkendes som det ældste og mest prestigefyldte sted for fortolkning af islamisk lov i verden.  
FILE - In this Wednesday, Feb. 2, 2011 file photo, anti-government protesters gathered in Tahrir (Liberation) Square, watch a screen showing U.S. President Barack Obama live on a TV broadcast from Washington, speaking about the situation in Egypt. U.S. officials say the Obama administration delivered pointed warnings Tuesday, July 2, 2013 to three main players in the latest crisis to grip Egypt as hundreds of thousands of protesters flooded Tahrir Square in Cairo to demand President Mohammed Morsi’s ouster over his hard-line Islamist policies. The powerful Egyptian military appeared poised to overthrow him. The administration stopped short of demanding that Morsi take specific steps, the officials said, and instead offered strong suggestions that are backed by billions of dollars in U.S. aid to ease the tensions. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Så derfor skulle Obamas udtalelse føre os til at tro at al-Azhar lærer om fred og tolerance.

I marts 2014, besætter Islamisk Stat den syriske by Raqqa og giver de kristne indbyggere tre valg: Konverter til Islam, fortsæt med at være kristne, men betal en skat ("jizya"); eller bliv slået ihjel. De valg er i lang tid blevet erklæret som endnu en ukrænkelig ret muslimer kan kræve af ikke-muslimer.  

Man har gjort sig bestræbelser for at distancere sig fra denne lære i Islam, herunder ved Obamas CIA direktør John Brennan der erklærer det som “en pervers og meget fordærvet fortolkning af Koranen, (der har) kidnappet (islam) og faktisk forvrænger Muhammads lære.”

Dog har disse drakoniske valg, der er kendt som "Conditions of Omar"-deres rodfæste i Islams hellige bog. De blev gentaget hurtigt af profeten Muhammads død af  Kalif Omar bin al-Khattab efter en succesrig invasion af et kristent samfund.  Omar begrundede det med Koranens 9:29’s krav til at ikke-muslimer skal bekæmpes “indtil de betaler jizya, med villig underkastelse og føler sig underkastet.”

Conditions of Omar er ikke blot fortidig tankegang. De blev genudgivet i "The Reliance of the Traveller" en bog fra 1991 om islamisk liv som al-Azhar til fulde godkendte indholdet af.

Endnu mere foruroligende er en førende lærd i islamisk lov og tilknyttet Al-Anzar i Egyptens forklaring på, hvorfor universitetet nægter af betegne Islamisk Stat som ikke islamisk. I november 2015 sagde Sheik Muhammad Abdullah Nasr følgende:

"Islamisk Stat er afledt, et biprodukt af al-Azhars programmer. Kan al-Azhar så derfor kalde sig selv ikke islamisk? Al-Azhar siger der skal være et Kalifat, og at det er en pligt for den muslimske verden. Al-Azhar underviser i frafaldets lov og slår frafaldne ihjel. Al-Azhar er fjendtlig indstillet overfor religiøse minoriteter, og lærer at der ikke skal bygges kirker mv. Al-Azhar holder fast ved begrebet ‘Jizya’ (en særlig afgift for religiøse minoriteter). Al-Azhar lærer at man skal stene folk. Kan Al-Azhar derfor kalde sig selv ikke islamisk?”

Ligesom med Titanic, har denne isbjerglignende ideologi kælvet for lang tid siden og er nu i bevægelse. Det er kommet på tværs af det demokratiske statsskib, hvis kaptajn, må man konkludere, søger skibets endelige ødelæggelse.

A version of this piece previously appeared on http://www.theblaze.com/
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails