fredag den 15. april 2016

Danmark har fået nok af muslimer

Bernie Planck

For 6 år siden skrev jeg en artikel om de stadig flere muslimske kriminelle bander i Danmark som danske partier på venstrefløjen ikke ville omtale, og dermed var de med til at give mere magt og indflydelse til anti-immigrant højrefløjspartier.

Nu er det så sket: Højrefløjen har nu tilstrækkelig magt i det danske parlament til at vedtage love der straffer enhver dansk borger der hjælper asylsøgende:  


København — Lise Ramslog var på spadseretur på en varm dag sidst i september da Europas flygtningekrise blev synlig i hendes landsby i det sydlige Danmark.

Den 70 årige bedstemor havde planlagt en lille gåtur. Dér i hendes rolige lille samfund ved kysten opdagede hun hundreder af udmattede asylansøgere der var ankommet med færgen fra Tyskland, og nu ikke havde mulighed for offentlig transport. Nogle var begyndt at vandre ad motorvejen i ren desperation.
 Sept. 9, 2015 Hundreds of refugees walk in Southern Jutland motorway near Padborg in Denmark.
Photo Credit: Martin Lehmann/AP
9 Sept 2015 - Hundreder af muslimske flygtninge, flest mænd i den militærduelige alder, går på en sydjysk motorvej nær Padborg, Danmark.

...
Hun kørte så to unge par, et lille barn og en nyfødt baby 160 kilometer i hendes gamle bil for at de kunne komme til deres bestemmelsessted - Sverige. ...

I en anden sammenhæng ville Ramslog være betegnet som en god samaritaner.

Men den danske regering har et andet udtryk for hendes gerning. Menneskesmugler.

...
Danske borgere der kørte flygtninge til den svenske grænse bliver nu dømt for menneskesmugling.

Under Holocaust gav danskere husly og skjul til jøder fra nazityranniet.
Under Den Kolde Krig hjalp danskere flygtninge fra Sovjet tyranniet.
Under den muslimske invasion af Europa har danskerne brug for hjælp til at undgå det muslimske tyranni.  

De nuværende danske tiltag for at undgå yderligere immigration af muslimer til landet vil, må man håbe, ende med at de får dem udvist. Det skete heldigvis engang før i tiden for mere end 6 århundreder siden i Europa.
Det er ikke kun et valg som Danmark skal tage, resten af Vesten skal også tage en beslutning. Som Daniel Pipes så korrekt fastslog i 2007 - samtidig med de trofaste over for islam inficerer det europæiske kontinent, vil Europas relation med muslimerne gå en af tre veje: Harmonisk integration, udvisning af muslimer eller en islamisk magtovertagelse.

Nuvel 10 år senere kan det se ud til at der kun er to veje tilbage da ‘den harmoniske integration’ slet ikke fungerer i UK,tNederlandene, Tyskland, Frankrig, Spanien, Belgien Sverige, og alle andre europæiske nationer.

Jeg har siden 2006 skrevet hundreder af artikler om at Vestens civilisation har to muligheder. Deporter muslimer eller bliv muslimer.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails