mandag den 11. april 2016

Kvinder er ifølge Islam 'Djævelens redskaber!'

"Hver dag hører man om at nogen kaster syre i ansigtet på en kvinde”

Sådan er livet for kvinder i islam. Fra dens første spæde begyndelse blev de grumme kendetegn ved stammetraditioner, fremmedhad og had i almindelighed forstærket på steder som Mellemøsten og Afghanistan.
Når muslimer begår overgreb mod kvinder i Köln eller Manchester så er det kulturen og levevisen der dikterer det. Således er livet nemlig for kvinder i Afghanistan. Og det betyder at sådan vil livet blive for kvinder i Europas og USAs byer hvor afghanske “flygtninge” ankommer og begynder at dominere ved at bruge deres høje fødselsrater.
“Jeg blev vist ilden i helvede, og at flertallets af dets beboere var kvinder”  - Muhammad
"Folk er skrupskøre,” sagde Razia Jan, grundlægger af en pigeskole uden for Kabul. “Den dag vi åbnede skolen, i den anden ende af byen, kastede de håndgranater ind i skolen, og 100 piger blev dræbt.”
Der var mindst 185 dokumenterede overgreb mod skoler og hospitaler i Afghanistan sidste år.
"Hver dag hører man om nogen der kaster syre mod et piges ansigt...eller forgifter deres vand.”
Forgiftning af drikkevandet er et meget stort problem.
"Rektor og sikkerhedsvagten undersøger vandet hver dag,” sagde Jan. “De drikker af brønden. Hvis det er i orden, så venter de.....Så fylder de vandbeholderne og bringer det til klasseværelset.”
Jan siger hun er så bekymret over forgiftning af vandet at ansatte på skolen ledsager børnene til toilettet og sikrer sig de ikke drikker vandet fra kummen. Oveni det ankommer dagsvagten tidligt om morgenen for at undersøge om der er gasudslip eller gift der kan komme ind i klasseværelserne. Vagten åbner døre og vinduer og kontrollerer luften før børnene får lov at komme ind.
"Folk er så meget imod at piger bliver uddannet,” sagde Jan. “Derfor må vi tage disse forholdsregler.”
Dette er slet ikke paranoia. Dette er noget som islamiske aktivister gør, fordi de hader kvinder og uddannelse.
Et hospital i det nordlige Afghanistan fik indlagt 160 skolepiger en tirsdag efter de var blevet forgiftet fortalte en embedsmand fra provinsen Takhar.
Klasseværelserne kunne have været blevet sprøjtet med et giftigt materiale før pigerne kom ind, sag politiets talsmand Khalilullah Aseer. Han lægger skylden på Taliban.
Pigerne, i alderen 10-20 år klagede over hovedpine, svimmelhed og opkastninger før de kom på hospitalet, sagde  Hafizullah Safi, leder af provinsens sundhedsdepartement.
Angreb med syre er allerede blevet importeret til Vesten af muslimske immigranter, sammen med selvmordsbomber og æresdrab. Hvor lang tid mon der går før skoler forsøges forgiftet?
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.
http://www.frontpagemag.com/point/262208/every-day-you-hear-somebodys-thrown-acid-girls-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails