tirsdag den 26. april 2016

Pave Frans tager mod flygtninge - dog kun muslimer

Pave Frans tager kun muslimske flygtninge - ikke forfulgte kristne


Det er vigtigt at bemærke, at det kun er kristne der står over for religiøs forfølgelse i Mellemøsten.  Muslimer har en bred vifte af lokale samfund og lande og enheder de kan bosætte sig i. De kristne har så at sige ingen muligheder.
 
En kristen bror og søster fra Syrien har følte sig velsignet ved at have været blandt de dusiner flygtninge der var udvalgt  til et nyt liv i Italien - men siger nu de deres redningsmand Pave Frans, har efterladt dem på en græsk ø - fortæller en rapport.  Roula and Malek Abo, der er blevet placeret i en flygtningelejr på Lesbos, sagde de takkede deres heldige stjerne da de fandt ud af, at Vatikanet havde valgt dem, under Pavens besøg på øen forleden, fortalte Daily Mail.  Deres drøm blev dog til mareridt da de derpå den følgende dag blev informeret om at de ikke skulle rejse til Rom - i stedet blev valgt tre muslimske familier.  Da han blev spurgt hvorfor de alle var muslimer sagde Frans at der var noget galt med en kristen families papirer på listen. For det må jo være sådan, at når man smugler flygtninge for at nedbryde grænser så er det naturligvis “papirerne” man skal have styr på.
Det er sådan set ganske enkelt, at bringe muslimer ind er Politisk Korrekt, endelig ikke kristne. Såre simpelt.  Sant’Egidio, velgørenhedsorganisationen der organiserede turen, og Vatikanet, ville ikke forklare den proces der har været i gang i udvælgelsen af flygtningene. Samme proces som med al vor udenrigspolitik. Og alle andres udenrigspolitik. Islam über Alles!
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

http://www.frontpagemag.com/point/262624/pope-francis-abandons-christian-refugees-takes-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails