torsdag den 16. oktober 2008

Hvem er blå og hvem er rød?

'Blues' i en blå stat!

Burt Prelutsky
 
Jeg aner simpelthen ikke, hvem der besluttede at venstrefløjsstater skulle kaldes blå og konservative stater røde, men jeg har en mistanke om at det var en på venstrefløjen, netop fordi det ikke giver nogen som helst mening. Rød er jo trods alt den farve der altid er blevet benyttet af den yderste venstrefløj. Takket været flaget i det hedengangne, ikke savnede, Sovjetunionen, med hammer og segl på en rød baggrund, er Kommunisterne altid blevet knyttet til den røde farve, undtagen selvfølgelig når de blev benævnt, meget mere korrekt, som slyngler og dumrianer.

Lad det nu ligge, jeg bor i Californien, en stat der er mere 'blå' end Stillehavet. Min stat er ikke blot på venstrefløjen, den ligger endog til venstre for Barack Obama. Dette er den stat der har repræsentanter i Senatet ved navn Dianne Feinstein og Barbara Boxer, begribe det, hvem der kan! Vi skulle ganske vidst have en republikansk Guvernør, men Arnold Schwarzenegger er kun en lille smule mere konservativ end sin hustru, Maria Shriver.

I denne, min bedrøvelige, stat er tingene endog endnu mere bedrøvelige ved at de to 'fyre' på fløjene der er så ivrige efter at få fat i Schwarzeneggers job er de 'kønne' borgmestre fra Los Angeles og San Francisco, Antoni Villaraigosa og Gavin Newsome. Jeg er ikke klar over på, hvilket grundlag vælgerne vil beslutte sig for en af dem. De er begge uduelige, de har trods alt gjort deres byer til 'heller' for illegale indvandrere. De har begge fremkommet med tanker om at tillade ægteskab af personer af samme køn, de har begge haft utroskabsaffærer i de sidste par år - Villaraigosa med en TV-reporter halvt så gammel som han selv, og Newsome med sin souschefs hustru, denne, altså manden, skulle også være hans bedste ven.

Helt ærligt, jeg har ikke den ringeste ide om, hvad der 'får den til at gå' på venstreorienterede. For eksempel, hvorfor er de så ihærdige i deres modstand mod at gøre engelsk til det officielle sprog? Det er ikke et spørgsmål om, at folk der taler et dårligt sprog - som for eksempel Robert Byrd og førnævnte fru Boxer - skal tvinges til at opgive deres sæder i Senatet. Jeg hverken ved, og er også fuldstændig ligeglad med, om andre lande trykker deres stemmesedler i mere end et sprog, men det forekommer mig dog helt naturligt at hvis du ikke er i stand til at læse engelsk, hvorfor skal du så have lov til at stemme til vore valg. Jeg har det på samme måde med folk der ikke betaler indkomstskat. Hvis du stadig får dit udkomme fra dine forældre da har jeg virkelig noget imod, at din stemme måske kan ophæve min.
Angående et lignende emne, hvad er meningen med dobbelt statsborgerskab? Hvordan kan man på samme tid sværge troskab til to forskellige lande? For mig lyder det som en form for bigami.

Venstrefløjen fornægter altid, at hovedmedierne er overvejende venstreorienterede. Det er fordi MSM afspejler deres egne fordomme så præcist, at hver gang de læser i New York Times eller ser CBS eller CNN da opfatter de det som virkeligheden, og som upartiske indlæg, hvorimod resten af os betragter det som venstreorienteret propaganda. Men der er tidspunkter, hvor sandheden er så afslørende, at du skulle tro, at selv den mest overbeviste socialist ville være tvunget til at anerkende at den vidt udbredte journalistiske dagsorden er mere en blot et løst rygte.

Virkede det forresten ikke lidt mærkeligt, at skønt National Enquirer afslørede nyheden om John Edwards og hans kæledægge sidst i 2007, da er det kun en uge siden at Enquirer lod historien slippe ud, historien om en lummer affære otte eller ni måneder efter at MSM nedlod sig til at nævne den? Er der nogen venstresympatisør der virkelig tror, lad os sige at, hvis Mitt Romney eller Mike Huckabee, havde haft 'nærkontakt' (dusket) med Rielle Hunter, medierne da ville have gemt historien blot en enkelt dag?

Måske er det på tide at New York Times opgiver sit pralende motto, "Alle nyheder der egner sig til skrift," til det langt mere ansvarlige National Enquirer.

Åh hvad pokker, hvis Enquirer fik scoopet om John Edwards hankatteri omkring frk. Hunter da havde de måske ret alligevel, og vi ville faktisk været blevet af invaderet rumvæsner, og måske vil der virkelig være store horder af trehovedet kvæg i området.

Mestendels fordi jeg har venner og slægtninge der er socialister kan jeg ikke lide at fremføre generaliseringer om dem og deres åbenbare mangel på patriotisme, intellektuel ærlighed og indre styrke. Men har du ikke engang imellem den tanke, at der er et enormt videnskabeligt eksperiment igang, hvor halvdelen, de venstreorienterede, afprøves med medikamenter, hvis bivirkninger indbefatter galopperende utroværdighed og mangel på karakter og fornuft, mens resten af os er i kontrolgruppen, der kun får placebo?

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=72821 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails