onsdag den 29. oktober 2008

Obama's venner afslører ham!

Fortæl mig hvem du omgås og jeg skal sige dig, hvem du er!

Under arbejdet med denne artikel vekslede jeg mellem angst og dyb bekymring for USA's fremtid med en mulig præsident Obama! Benyt de indlagte links for en dybere forståelse af det skrækscenarie der er under opsejling.

Her følger en kort oversigt over et dusin af kolleger og venner og medarbejdere som Obama har haft i mange år.

Khalid al-Mansour: Den anti-semitiske sorte nationalist og racist der ændrede sit navn fra Don Marshall og konverterede til Islam og som var mæcen for Obama og hjalp ham i hans kandidatur til juraskolen. Han var med til at oprette den voldelige Black Panthers gruppe, blev en advokat for kong Saud, og er repræsentant for OPEC. Det kan ikke undre at Obama ikke ønsker at der skal bores efter olie nogen steder, selvom han ændrede det synspunkt i sidste tirsdags debat i et slet skjult forsøg på at 'bore' efter stemmer.
Som en artikel i Front Page Magazine fremhævede, "Og hvordan kan det være at sorte racister som al-Mansour udgør en betydelig del af disse hadeslyngler? Det skyldes i stor udstrækning at det er fordi sorte i særlig grad har været målgruppen i den agressive rekruttering som ledere af den verdensomspændende jihad, ligesom de var målgruppen i rekrutteringen til det Kommunistiske parti i USA i 1920'erne. De Sortes bitterhed, kombineret med forkyndelsen af "Islams Nation" igennem de sidste 70 år har medført en tilhørerskare til hadets ideologi."

Det er værd at bemærke, at Khalid al-Mansour er rådgiver og ven med Prins al-Walid bin Talal, den saudiske sheik som borgmester Rudy Giuliani returnerede en check på 10 millioner dollars til lige efter 11.09. fordi Talal udtalte, at Amerika selv var skyld i det blodtørstige angreb på grund af vor udenrigspolitik.

Rashid Khalidi: En entusiastisk støtte til palæstinenserne, en glødende kritiker af Israel (som han benævner som en destruktiv "racistisk" stat), en beundrer af selvmordsbombere og en drivende kraft bag AAAN (Arab American Action Network) Denne såkaldte pro Palæstina "organisation" i Chicago er endnu en velgører hos teamet Obama-Ayers ved Woods Fund. Den fremmer en dagsorden der ville gøre Obamas jødiske støtter rædselsslagne og også enhver anden normal person. Faktisk talte såvel senator Obama som hr. Ayers ved en minde middag for Rashid Khalidi.

If'ølge Jack kelly fra Pittsburgh Post-Gazette, "Boede Khalidi og Obama i samme kvarter og de to familier spiste middag sammen ved adskillige lejligheder,' en kilde fra fakultetet ved University of Chicago berettede til WorldNetDaily, 'Obama'erne var endog babysittere for Khalidis børn.'"

Ingrid Mattson: Præsident for Islamic Society of North America. Gruppen nævnes, men er endnu ikke dømt, i terrorretssagen for medvirken i Holy Land Foundation. En kvinde som Obama inviterede til at bede ved Det Demokratiske Konvent, som hun også gjorde.

Frank Marshall Davis: Endnu en af Obamas mentorer som er nævnt i hans bog, en velkendt Stalinist-kommunist hvis begejstring for Sovjetunionen og for sit had til Amerika, som han beskriver som racistisk og imperialistisk, og som medførte at han kom under overvågning af FBI i mindst 19 år. Det er sandsynligt at Davis har været mere med til at forme Obama's syn på verden end mange andre i hans omgangskreds.

Tony Rezko: Dømt slyngel for svindel og tvivlsomme forretninger, han og Obama stod hinanden meget nær. Rezko hjalp med til at Obama fik et fordelagtigt lån og han har skaffet tonsvis af penge til Obamas kampagne. Rezko købte ejendomme (en anden fordelagtig handel) for at være nabo med Obama. Det ser ud til, at Rezko er villig til at fortælle detaljer for at få nedsat sin straf.

William Ayers: Ayers er stadig, selv i dag, en terrorrist der ikke angrer (og det er ikke en "gammel nyhed"). Han er blevet citeret (meget belejligt den 11.09.2001 i New York Times) som værende stolt af, og at han ikke fandt grund til at beklage bombningerne af Pentagon, Capitol og New York City Police, hvor adskillige betjente blev myrdet. Faktisk fastslog han at han kun beklager at de ikke opnåede bedre resultater. For en forbryder som denne har senator Obama - hvor utroligt det end lyder - gjort den tjeneste at skrive på smudsomslaget i hr. Ayers bog fra 2001, "Fugitive Days".

Ayers og Obama var sammen i bestyrelsen for Annenberg Foundation og holdt øje med fordelingen af millioner af dollars. Nu for tiden, eller snarere ganske uforklarligt er alle de nedskrevne optegnelser stadig "ikke til at få fat på."

Meget interessant har Annenberg Faoundation også "Factcheck.org" hjemmesiden som Obama benytter som sin eneste kilde til "fakta" i hans "kamp mod smæderierne" hjemmesiden. Hvorfor eller, hvordan factcheck.org har fået de førende mediers godkendelse som værende troværdig er latterligt. Medierne burde virkelig skamme sig.

Frelst fra fængselsstraf, uheldigvis, på grund af tekniske fejl blev Ayers gift med Bernardine Dohrn, endnu en Weathermen terrorist der engang var på FBI's liste over de ti mest eftersøgte, og som sad inde for at nægte at vidne om en anden Weathermen's død da en bombe de var ved at fremstille gik af for tidligt. J. Edgar Hoover kaldte hende "den farligste kvinde i Amerika" og "selve indbegrebet af Den Vanvittige Venstrefløj."
Bernardine Dohrn, der i 1980'erne arbejde samtidig med Michelle Obama for Chicago advokatfirmaet Sidley Austin og som også var fan af Charles Manson:

Ved et "Krigsråd" i Flint, Michigan, i 1969 gav Dohrn sin mest minderige og berømte tale til sine tilhængere. Idet hun holdt fingrene i det som blev "Weathermen Gaffel hilsenen" sagde hun, at de blodige mord der fornylig var blevet begået af Manson Family og, hvor den gravide skuespillerinde Sharon tate og arving til Folgers Coffee og adskillige andre beboere i et palæ i Benedict Canyon brutalt blev knivstukket i hjel: "Læg mærke til det! Første dræbte de svinene, så spiste de middag i samme rum med dem. De stak endog en gaffel i et af ofrenes maver! Det er vildt!" "Krigsrådet" endte med en formel krigserklæring mod "AmeriKKA," der altid stavedes med tre K'er for at vise USA's angiveligt uudslettelige hvide racisme.


Acorn: En organisation, hvis svindel med stemmer burde standses, og en sag burde indledes under RICO. Hvor du aldrig er for død til at stemme to gange. Hvis du undrer dig over, hvad en "samfundsorganisator" er så tænk på ACORN. Obama var deres 'forfatningsmæssige advokat.' Nu for tiden bliver et utal af ACORN kontorer endevendt af FBI og undersøgt for nuværende og svære tilfælde af svindel med stemmer.

Fannie/Freddie
: Obama var nummer to som modtager af kampagnebidrag fra Freddie og Fannie udbytter og bag Banking Comittee formand Chris Todd. Og husk, at det er foregået i løbet af ni år. Obama har været senator i fire af de år og er kommet ud i næsten lige så meget snavs som Dodd har formået i de ni år.
Franklin Raines/Jim Johnson: Tidligere chefer for Fannie Mae, begge mænd blev fjernet for uduelighed og uregelmæssigeheder. Begge tjente tusinder af millioner dollars i deres tid ved truget ved at hjælpe med til at få økonomien til at falde til jorden. Er der to personer der er mere ansvarlige for det nuværende økonomiske rod? Udover Barney franks og Chris Todd har de gjort mere for at skabe problemet end nogen andre... og de er med i Obama's inderkreds der giver ham økonomiske råd; Jim Johnson blev faktisk benyttet i udvælgelsen af Obama's vicepræsident.

Rev. Wright and Father Pfleger: Radikale, glødende anti-amerikanere og anti-semitter. Præsten Louis Farrakhan, ligeledes anti-semit og sort racist blev fornylig æret af præsten Wright for hans "Livslange indsats". Og Obama har kaldt dem sine mentorer, venner og eller åndelige vejledere. Hvad har han lært af dem i årtiernes løb? Og hvorfor har han ikke afvist deres synspunkter før de blev for politisk belastende for ham?
Michelle Obama: Fru Obama, ser det ud til fastholder de samme racistiske synspunkter efter sine 20 års tilstedeværelse og oplæring under præsten Wright. Hendes universitets afhandling var om assimileringen versus "den sorte kultur," og hun var åbenlyst skuffet over at så mange sorte havde valgt at assimilere sig med den amerikanske smeltedigels kultur. Hun fastslog også i løbet af kampagnen at for frste gang i sit voksne liv var hun stolt over sin land. Dette kommer fra en mulig førstedame i det selvsamme land.

Fra at være anti-amerikansk i bedste fald, til at være glødende anti-amerikansk og forbryderisk anti-amerikansk i værste fald det er den hoben af bøller som Obama har valgt til at få bygget sin karriere op med og har dyrket personlige forbindelser med i de sidste årtier. At en sådan person - og hob - måske kan ende med at få den afgørende indflydelse på vor skæbne og de dybeste hemmeligheder i vor mest værdifulde juvel, Amerika, - såvel som hele vor fremtid - er virkelig dybt bekymrende. Det vil være en helt ubegribelig tragedie, hvis det skulle lykkes.


http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.1445/pub_detail.asp
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Doug Edelman is a political commentator whose work has been featured at The Conservative Voice, News By Us, The American Daily, The Post Chronicle, New Media Journal, Capitol Hill Coffee House and others. He maintains a blog at http://edeldoug.blogs.com.

2 kommentarer:

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Det er dog et kedeligt galleri af bekendtskaber, håber ikke det er et ideologisk fællesskab.

Malthe sagde ...

... Det er dog langt ude! Måske du skulle til at se på hans budskaber og ikke på at han har signeret en fucking bog! Han ville blive afsat med det samme, hvis han på nogen måde støttede terrorisme.
tillad mig et hjemligt eksempel: Hvordan fanden kan vi i DK have en regering, der har et støtteparti, hvor et af dets medlemmer har sammenlignet tørklædet med hagekorset - racistisk, mens et andet har sunget nazi-sange?? Det er da langt værre, end disse bekendtskaber, der ville svare til, at hvis min mosters gamle venindes oldemors datters tidligere kærestes fars gudfar var Adolf Hitler!

Related Posts with Thumbnails