søndag den 19. oktober 2008

Obamas krig mod sort Amerika

Barack Obama’s krig mod Sort Amerika

Afro-amerikanerne kommer til at betale for deres stemme på Obama


Spørgeundersøgelser viser at de fleste afro-amerikanere vil stemme på Barack Obama den 4. november. At benytte denne mulighed for at vælge en sort er fristende. Men sorte amerikanere kommer at betale prisen og Obama's handlinger vil give en helt klar antydning af, hvad prisen bliver. Obama og hans kumpaner har en lang tradition for at hente profitter ud af fonde, hvis formål er at hjælpe sorte. De formodede gavnlige virkninger kan kun opvise et formål, nemlig at føre Obama frem politisk.

The Boston Globe fra den 27. juni fremviste tusinder af de såkaldte 'billige boliger' bygget i Chicago af entreprenører med støtte af staten Illinois og forbundsregerings skattemidler under ledelse af Barack Obama. Affald og kloakslam flyder i mange af husene; andre er udbrændte, med taget faldet sammen. På grund af ejerne, der kan knyttes til Obama's kampagne, og deres mangel på vedligeholdelse er mange af husene nu skrevet på listen over nedrivningsejendomme.

Tony Rezko, både syrisk og amerikansk statsborger - der meget tidligt gik ind i Obamas pengeindsamlings kampagne og skaffede 200000$ - renoverede hundredevis af "billige" beboelsesejendomme i området omkring Obama's State Senate distrikt og nægtede derpå at bestyre dem. Rezko står nu overfor at blive dømt i adskillige bedragerisager for at give og modtage bestikkelse og hvidvaskning af penge. Hans ejendomme står nu til nedrivning.

Valerie Jarret er senior rådigver for Obama's præsidentkampagne og medlem af hans økonomikomite. Jarret er også CEO af Habitat Co. - direktøren for to store ejendomskomplekser i Chicago, herunder 504 lejligheder i Grove Parc i Obama's distrikt. Begge ejendomme er blevet overtaget af forbundsregeringen og er nu så nedlsidte at de står overfor nedrivning. The Globe peger på fire andre byudviklere, med forbindelse til Obamas kampagne, der har profiteret af staten og forbundsmidler og derpå tillod de renoverede bygninger meget hurtigt af forfalde og overlod beboerne til mus og rotter og til at gå midt i affald.

Ifølge the Globe:

Nogle af beboerne i Grove Parc siger de er rasende over at Obama ikke bemærker deres problem...mange af lejerne har været støtter og vælgere i mere end et årti. "Ingen bør leve sådan som vi gør, og der er ingen der gør noget ved det," sagde Cynthia Ashley, der har boet i Grove Parc siden 1994....

Som statens senator var den Demokratiske præsidentkandidat medforfatter til en lov i Illinois der har skabt en ny skattefradragsmulighed for boligentreprenører. Som US senator har han lagt pres på for at få forøgede subsidier. Og som præsidentkandidat har han ført kampagne på et løfte om at skabe et Affordable Housing Trust Fund (Billige Boliger Fonden) der skulle give byudviklerne op til 500 millioner dollars om året.

De seks byudviklere har personlig bidraget med over 170000$ til Obma's forskellige kampagne og indsamlet langt mere.

Rezko stjal også båndlagte midler. Arab American Media Services rapporterer:

I 1997 vandt Panda Express retten til at påbegynde en lukrativ forretning ved O'Hare International Airport under byens økonomiske program der sætter midler af for minoriteterne, og som fører tilsyn med store kontrakter med selskaber der ejes af kvinder, afro-amerikanere eller hispanics. Byen belønnede en 10 årig kontrakt med O'Hare Airport til Crucial Inc. i 1999, som byen troede var ejet af en afro-amerikaner, Jabir Herbert Muhammad, søn af den nu afdøde Elijah Mohammad.

Elijah Mohammad var leder af Nation of Islam til sin død i 1975. Jabir Herbert Muhammad blev anklaget i 1999 af bokseren Muhammad Ali for uretmæssig brug af hans navn i forbindelsen med Muhammad ASli Fonden. Rezko var direktør for fonden.

Michelle Obama er også med i hele spillet. Hendes 317000$ om året indkomst fra public relations jobs indbefatter, at University of Chicago Hospital skal fremstå positiv i medierne. Men Michelle holder ikke inde her. Hun stod i spidsen for en bestræbelse for at få fattige sorte patienter ledt bort fra hendes fancy hospital og ind på lokale klinikker.

Ifølge Washington Post fra 21. august:

Reservelæger var imod Michelle Obama's plan, som et brud på centerets forpligtelse overfor samfundet. En meningsmåling viste at en lille men ihærdig gruppe af mennesker allerede anså hospitalet for at være elitens hospital, som værende arrogant og i besiddelse af mangel på "kulturel empati" overfor nabolagets økonomisk underbemidlede South Side beboere. Nogle læger i fokusgrupper benævnte de lokale sundhedsklinikker som "fuldstændig utilstrækkelige"

Quentin Young en læge fra South Side beskrev lægecentrets niveau til velgørenhed (for de nødlidende) som værende "latterligt." Young der er kendt i Chicago for at have været Martin Luther King juniors personlige læge, er formand for Health and Medicin Policy Research Group, med base i Chicago der er talsmænd for en sundhedsreform. Young betragter sig selv som en af Barach Obamas allierede da han var lovgiver for staten.

"Det er forkasteligt," sagde Young om fordelingsprocenterne. "De er velsagtens, hvis ikke bedrageriske, så i det mindste drager de fordel af offentlige støttemidler. Vi så gerne at der blev givet mere end et minimum. Behovet er tilstede."

Som ansat som rådgiver ved hospitalet om, hvordan man holder de sorte ude er - David Axelrod, Obama's hovedstrateg i kampagnen. Lægecentrets formand? Slumejendomsbesidderen Valerie Jarrett.

Det eneste eksempel fra Barack Obama's på ledelsmæssig erfaring er Chicago Annenberg Challenge. Bill Ayers var med til at skrive ansøgningen om det formidable krav der gav 150 millioner dollars fra Annenberg Fonden. Barack Obam blev valgt som formand for bestyrelsen. Sammen uddelte de 150 millioner dollars til uddannelsesprojekter fra 1995-1999. Pengene gik til dusinvis af aktivister der er dygtige til at pege på forholdene i de sorte samfund og som bruger disse forhold til en retfærdiggørelse for at modtage støttepenge.Mike Klonsky, tidligere generalsekretær for det pro Peking Kommunist Parti (Marxistisk-Leninistisk), modtog adskillige store pengemidler til sine Lille Skole Værksteder, et Ayers projekt.

Den undersøgende journalist Stanley Kurtz forklarer den 23 september:

Mr. Ayers er grundlæggeren af de "små skoler" bevægelsen (kraftigt hjulpet af CAC), hvor individuelle skoler bygges op omkring specifikke politiske temaer der skal lære eleverne at "stå op imod problemer med ulighed, krig og vold." Han tror at læringsprogrammerne skal være en slags "modstandslommer" overfor et undertrykkende system. (Hans læreruddannelsesprogram blev også støtte af CAC.) Formålet er, siger Mr. Ayers i sin Teaching Toward Freedom, at "undervise mod undertrykkelse," mod Amerikas historie af ondskab og racisme og derved gennemtvinge social forandring.

Vurderinger af Annenberg Fonden selv og et uvildigt bureau konkluderer at the Challenge var i det store og hele en fiasko. Men det var en kæmpesucces med at overføre midler til Ayer's og Klonsky's radikale medkumpaner.

Ayer's er ikke kun en radikal socialist der er blevet rig på offentlighedens bekostning. Chicago Tribune klummeskriveren John Kass beskriver den 11. oktober, hvordan Obama's mentor Richard Daley støtter "Chicago metoden" fra 60'ernes aktivister. Marilyn Katz, SDS's såkaldte "sikkerhedschef" under optøjerne ved Det Demokratiske Partikonvent i 1968 er nu en PR kender for Obama's kampagne. Katz, allerede fed og tilfreds af masser af forretninger i byen har netop fået en 5 millioner dollars kontrakt med Chicago by - selvom borgmester Daley afskediger 1000 medarbejdere, heraf mange sorte.

Mange peger på Obamas forbindelser og rødder som en Saul Alinsky organisator. Men langt mindre anerkendt er det, at Alinsky organisationsmetoder samtidig danner basis for Daley maskineriet. Daley-Alinsky forbindelsen blev beskrevet af Hillary Clinton i en afhandling i 1969, (side 22.)

Aktivisternes skrigen "racisme" har faktisk spillet en hovedrolle i offerrolleindstillingen hos de sorte der blev husejere under låneskandalesvindelen. Venstrefløjen var engang imod de såkaldte "lånehajer" der udnyttede finansielt umodne husejere i byen. Men da ACORN på Obama's foranledning intervenerede med regulativer for bankerne, skiftede de side og begyndte at bruge deres indflydelse på at presse bankerne til at udlåne penge til lånere der ikke have mulighed for at betale tilbage.

Trykket nedefra passede til trykket oppefra. Fannie Mae's Franklin Raines og Fannie Mae formand Jim Johnson - alle benyttede de stok og gulerodsmetoden for at vinge bankerne til at overføre flere og flere subprime lån til lånere der ikke kan betale tilbage. LA Times rapporterer den 9. september, at Obama står som nummer 1 på listen over modtagere af politiske donationer fra Fannie mae og Freddie Mac's bestyrelsesmedlemmer.

Resultatet: Huspriserne blev kunstigt oppustet og mange sorte der blev lokket til at låne for at betale de oppustede priser mister nu deres hjem. Andre forført til at optage unødvendige lån kan miste deres hjem som de engang ejede som betalte. Nu er mange sorte byområder fyldt med forladte ejendomme. De konkursramte tidligere husejere vil have en kreditværdighed endnu værre end før og deres jobs er i fare som en effekt af krisen på Wall Street og Main Street.

Byen Cleveland, Ohio, der er hårdt ramt, lagde i juli sag an mod subprime krisens hovedmænd. Ifølge PBS's Bill Moyers, "Byen påstår at Clevelands mange konkurser var 'det eneste mulige resultat af, at det lokale marked blev oversvømmet med subprimelån."

De fleste politiske stjerner der kommer frem elsker at fremholde deres successer og evner når de stræber efter et højere embede. Obama er tavs om den behandling beboerne fik i hans hjemdistrikt, men den taler også for sig selv. Obama's metode er beregnet på at belønne aktivister direkte på bekostning af de de påstår de repræsenterer. Mens beboerne i Obama's tidligere State Senate Distrik 13 wader gennem affald og jager rotter bort er Obama's fornemme Hyde Park område en komfortabel rede for Ayers og mange andre støtter af Obama's system. Den nuværende finanskrise peger hen på den pris der skal betales af afro-amerikanern og af alle amerikanere, hvis Obama's system overføres på national skala.

Andrew Walden is editor of the Hawai`i Free Press in Hilo, HI, and may be reached at andrewwalden@email.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails