lørdag den 25. oktober 2008

Castro & Obama

Fidel Castro støtter Obama - endnu engang

Humberto Fontova

Barack Obama's kenyanske fætter Raila Odinga var forudseende da han kaldte sin søn, Fidel Castro Odinga. Fra Havanna kom der i denne uge en støtteerklæring fra Obama's nevøs navnebror.

"Det eneste der findes i overmål hos McCain er år" skrev den stalinistiske cubanske diktator i styrets officielle avis. "Hans modstander (i valget) overgår langt McCain i intelligens og afklarethed. Og McCains helbred er der ingen garanti for."
Så en hovedbekymring for Castro er,


"at damen med riflen, den uerfarne eks-guvernør fra Alaska, kunne blive præsident i USA. Vi lægger mærke til, at hun absolut intet ved om nogetsomhelst."
Castro's sympati for Demokraterne er ikke ny. "Vi må hellere håbe på, at Kennedy vinder dette valg," betroede Fidel Castro en underordnet i 1960. "Hvis Nixon vinder vil vor revolution ikke holde." Svinebugt affæren og missilkrisens bedrag overfor (de frie cubanere) overgik Castro's forudseenhed mindst tusind gange.

Jeg indrømmer at være upræcis ved at betegne Fidel Castro som en "stalinistisk diktator." For lige at være præcis da overtrumferede duoen Castro-Che antallet i tilfangetagelsen af politiske fanger langt Stalins." I sin væsentlige bog, Gulag, dokumenterer Anne Applebaum, at alt i alt døde 18 millioner mennesker i Stalins fangelejre. På et tidspunkt var 2 millioner indespærret. Det var ud af en befolkning på 220 millioner. Cubas befolkning i 1960 var 6,4 millioner. Ifølge Freedom House har mere end 500000 cubanere (unge som gamle, mænd somkvinder) været igennem Castros og Ches fangelejre. På et tidspunkt i1961, var 350000 cubanere fastholdt i Castros Gulag. Regn selv efter.


"En ægte dyb racisme eksisterer i USA." fortsætter Fidel Castro i en Obama støtteerklæring. "Det er et mirakel at den Demokratiske kandidat ikke har lidt samme skæbne som andre amerikanere, der drømte om lighed og retfærdighed, som f.eks. Malcolm X og Martin Luther King."

Lad os lige huske på, at Fidel Castro med magt væltede en 'sort' cubansk statsleder (Fulgencio Batista) og erstattede hans regering med en, hvor kun ni procent i det herskende Stalinist parti er sorte og, hvor en procentdel på mellem 80-90 i fængslerne er sorte. Han fængslede den længst indespærrede sorte politiske modstander i moderne historie(Eusebio Penalver har lidt længere i Castro's fangekældre end Nelson Mandela gjorde i Sydafrikas.)
Han idømte andre sorte (dr. Elias Biscet, Jorge Antunez) 20 års fængselsdomme for blot at at have citeret Martin Luther King Jr. har sagt i offentlighed.


"Obama har den vane at se på sin modstander med højtidelighed og smiler over modstanderens verbale fortalelser, når de dummer sig," fortsætter Castro's småpludrende artikel, hvor han fortsætter med at nedgøre McCain som "en lystløgner, der mangler etik og er "Miami Mafiaens" værktøj" (I Miami bor mange eksil cubanere, som er republikanere)

Castro klager over de "brutale virkemidler" USA har benyttet under "denne kapitalistiske krise," fordi disse vil "medføre mere inflation, mere devaluering og endnu mere tab af markedsandele." Således vil en McCain sejr være en økonomisk katastrofe fordi, "han var en af de dårligste elever på West Point og intet kunne finde ud af i matematik, og ikke har kendskab til de økonomiske redskaber og komplikationer."


Lad os lige huske på: Fidel Castro ændrede et land med en højere indkomst pr. indbygger end det halve af Europas lande, den laveste inflation på den Vestlige halvkugle, en større mellemklasse end Schweitz, en enorm tilstrømning af immigranter, og arbejderne fik den 8. højeste løn til industriarbejdere i verden, - og nu til et land der kun slår haitianske lønninger. Og dette efter at have været tilgodeset med sovjettiske subsidier, der har udgjort næsten ti gange Marshall Planerne (igen til en nation med 6.4 millioner mennesker) - en økonomisk nedtur der overgår ikke kun økonomiens love, men forekommer at være uden for naturlovene.


Faktisk var 'Castroitter' venner med Obama's fæller i årtier. "Jeg har været tilknyttet det Cubanske Kirkeråd siden 1980'erne," pralede præsten Jeremiah Wright i en prædiken den 16. juli 2006. "Jeg har adskillige gode cubanske venner, der arbejder med det Cubanske Kirkeråd og I har hørt mig prædike om vor tilknytning og om Sort Teologi Projektets ture til Cuba. Cubas Kirkeråd har været en tværpolitisk global missionsdeltager i årtier. Jeg har arbejdet med dem i 20 år."

"Tværpolitisk," præsten Wright? Ikke ifølge den cubanske efterretningsundersøger Juan Vives, der fra håndgribelige beviser kan berette at Cubas Kirkeråd faktisk er en del af Cubas ICAP (Istituto Cubano de Amistad con los Pueblos) som selv er en del af Cuba's DGI, Cubas hemmelige politi, grundlagt og hjulpet af KGB og det østtyske STASI. ICAP's chef i gennem lang tid var Rene Cruz Rodriguez, han er måske en af præsten Jeremiah Wright's "venner."

Rodriguez's kometagtige tur op igennem Cubas stalinitiske bureuakrati blev hjulpet godt på vej af hans evner og dygtighed som en ung bøddel, der ofte overgik Che Guevara og Raul Castro i sin nidkærhed for at smadre hovedet på ofret for henrettelsespelotonen, med en 'nådeskud' fra sin 45 caliber. Et dramatisk bevis på Rene Cruz Ropdriguez nidkærhed som et Castro faktotum:

Det er ham på højre side der giver ordren "FYR!" til delingen.


Fuego!Og det er ham på den venstre der smadrer den dømtes (uden rettergang) mands hoved med nådeskuddet fra sin elskede 45.


coup d'grace


Den 5. november 1982 i Dade County, Florida anklagedes Rene Rodriguez Cruz af en grand jury for at smugle narkotiske stoffer in i USA..

Denne morder var overhoved for et cubansk bureau som Jeremiah Wright "arbejdede sammen med i årtier," som han selv indrømmer, og hvis ansatte han betragter som "venner." Disse "venner," arrangerede besøget som præsten Jesse Jackson og hans 300 mand store følge gjorde til Havnna i 1984, Jeremiah Wright var også med.


"Længe leve Fidel!" hylede præsten Jackson i afslutningen på sin tale ved University of Havanna under det besøg. "Længe leve Che Guevara!... Længe leve vort råb om frihed!"

"Han Jesse Jackson) er en stor personlighed," gentog en begejstret Fidel Castro, "en enestående mand med et stort talent der er i stand til at kommunikere med folk på en meget overtalende, fornuftig, ærlig måde. Jackson's hovedkaraktertræk er ærlighed. Han er oprigtig, og der er ikke det mindste demagogisk i hans samtaler."

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

@ synopsis, du skriver: Barack Obama's kenyanske kusine Raila Obinga var forudseende da hun kaldte sin søn

WJ: Raila Obinga er en mand, og han er ikke Obamas fætter.

http://africa.reuters.com/wire/news/usnL08727241.html

Anonym sagde ...

Du skal lige tilføje et tml for at få linket til at virke. TML blev af en eller anden grund slugt af blogger.com...

Vær lykkelig!

Olsen sagde ...

William Jansen
Tak for hjælpen. Jeg er imponeret over din grundighed og research, Med hensyn til tml. prøver jeg igen. Blogger.com er et udmærket program (gratis)men undertiden har jeg haft nogle problemer med opsætning, hvilket også kan skyldes min manglende kunne.

Olsen sagde ...

William!
Hvis du klikker på artiklens forfatter, øverst, bliver du ledt ind på kilden. Der står 'cousin,' men jeg har nok været for hurtig til blot at overføre den gængse betydning. Hvis det er en fejl viser det blot at man ikke skal tro på alt der skrives, hvilket du også i dine kommentarer andre steder er rigtig god til at gøre opmærksom på.
Linket forneden virker også iflg. min foretrukne browser (mozilla).
Jeg bestræber mig på hver dag at være lykkelig, hvad det så end indebærer, og da jeg er endog meget lys af sind finder jeg altid noget at glædes over. Men tak!

Olsen sagde ...

Så er der rettet og lagt link ind, hvor Odinga hævder han er Obamas fætter.

Related Posts with Thumbnails