tirsdag den 10. november 2009

Undervisning i pædofili

Undervisning af uhyrer

Bob Weir

Jeg har altid troet på at der eksisterer monstre. I løbet af mine 20 år som politibetjent i New York mødte jeg en hel del af dem, mange af dem sidder meget vel stadig i fængsler rundt om i landet. Imidlertid var der en stor varietet af forskellige typer af monstre; mordere, voldtægsforbrydere, bevæbnede røvere og andre forskelligartede slyngler. Men der er endnu en, dog på et lavere stadie i kriminaliteten, der befinder sig i samfundet over hele Amerika, undertiden i visse af vore kirker. Skabningen jeg henviser til er den pædofile.

For nogle få år siden modtog jeg et brev på seks sider i en mail fra en kvinde i East Cambridge Massachusette, der beskrev den tragisk historie om mordet på hendes søns udført af to sådanne skabninger. Jeffrey Curley, 10 år gammel søn af Robert og Barbara Curley, blev overtalt af en nabo, og endnu en mand, til at følge med dem i det som blev en fatal køretur i deres bil. 'Forførelsen' var begyndt noget før, da naboen blev gode venner med den unge knægt ved at behandle ham som en voksen, tage ham med på en lokal restaurant og ved at lade ham føle sig som en vigtig person. Forældrene blev aldrig klar over, at deres søn var udset til sexformål.


Hvad der skete med det barn er for grumt at beskrive i denne klumme. Alt jeg vil sige er at drengen nægtede at føje sig deres tilnærmelser i bilen, og blev dræbt før han blev voldtaget af den ene af dem. Hans krop blev puttet i en beholder og smidt ud fra en bro - ned i en flod. Den følgende morgen, da naboerne og venner uddelte flyers om det forsvundne barn, kom den "venlige pædofile nabo" over og tilbød sin hjælp. Da hans opførsel forekom at være mistænkelig blev han ført til afhøring, tilstod endeligt, og opgav også navnet på sin medsammensvorne.

Da politiet undersøgte bilen, hvor mordet fandt sted, fandt de litteratur fra NAMBLA, den Nordamerikanske Mand-Dreng-Kærligheds Sammenslutning, herunder nøgenbilleder af små drenge. Denne afskyelige organisation blev grundlagt for 30 år siden i Boston og har en website der kalder sig selv en politisk organisation, som blandt andre ting, gør sig til talsmand for en forandring af loven om alder ved seksuelle forhold.

Bob Hamer, en tidligere FBI agent der fornyligt har optrådt på Sean Hannity Show, infiltrerede gruppen for få år siden og opdagede af aldersnedsættelseskravet ikke var det emne der blev oftest diskuteret. I stedet talte medlemmerne af NAMBLA, om hvordan de kunne opmuntre små drenge til at have sex med voksne mænd. Under interviewet pegede Hannity Kevin Jennings, Obamas Zar for Sikre Skoler, der blev, som det hævdes, "inspireret" af Harry Hay, et fremtrædende medlem af NAMBLA. At karakterisere denne gruppe som syg ville være at sætte dem i samme kategori som mennesker der lider af skizofreni, paranoia eller kleptomani. Nej, vi skal ikke give lov til, at disse mennesker kan opbygge et forsvar i flere domstolsshows når de bliver pågrebet.

Disse mennesker svømmer i det mest forurenede vand af seksuel afvigelse. Deres Internet sted underviser pædofile i, hvordan de kan gøre små drenge interesseret i og indføre dem i sex. Eufemistisk henviser de til deres afskyelige formål med udtryk som "intergenerations sex," de fremviser en skridt for skridt vejledning som deres forstyrrede hjerne kan følge når de jagter deres ofre. Jo, lige som mig råber du helt sikkert, "Hvordan kan det være lovligt?" Jo, som Ronald Reagan plejede at sige "så skal vi til det igen."

ACLU (menneskerettighedorganisationen i USA) vifter endnu engang med Bill of Rights i ansigterne på anstændige amerikanere, og forsøger at fortælle os, hvad vort demokratis grundlæggere havde til hensigt. Jeg er helt uenig! Er der virkelig nogen der tror at pædofile skulle få lov til at reklamere for deres onde opførsel, og det offentligt, på Jeffersons tid? Er der nogen der kan huske afbrændinger af afvigere? ACLU advokaterne har gjort det til en levevej at forvride Forfatningens intention og udstrække dens forordninger, ligesom man laver bolcher af sukkermasse, for at dække over enhver ubegribelig, og også nogle af de mest afskyelige opførselsmønstre som menneskeracen kender til.

Hvis vi tænker tilbage på en 'sundere' tid i vor historie, kunne vi da nogensinde have forestillet os den dag, hvor mænd lovligt kunne reklamere og fremme deres intention om at at have sex med små drenge? Hvordan kunne vi have forestillet os at et perversionsakademi ville kunne eksistere med det ene formål at lære, hvordan voksne mænd kan forføre unge drenge til seksuelle foreninger? Sådan udtrykker den ordførende direktør for ACLU i Massachusetts det: "NAMBLA udgiver erotiske historier, digte og billeder af nøgne drenge, men der er intet på websitet der indbefatter ulovlige handlinger." Nå, ikke? Hvad så med det at lære, hvordan voksne mænd kan opsøge børn med det ene formål at indgå i intime forhold med dem? Fru Curley, skrev i begyndelsen af sit brev: "Det kunne meget let have været dit eget barn, eller barnebarn. Men det var min lille dreng Jeffrey, blot 10 år gammel."

For mit vedkommende rammer det et meget ømfindtlig område i mit hjerte, mon ikke du har det på samme måde? Problemet hos de fleste mennesker er, at de mener det aldrig vil ske for dem. Når det så gør det alligevel ville de ønske de havde handlet før det var for sent. Nu da du kender til NAMBLA, hvad vil du så gøre ved det? Se engang på dine børn eller børnebørn og forestil dig at nogle syge hjerner fra NAMBLA gruppen er ved at planlægge lige nu, hvad de vil gøre med dem. Du ved godt hvordan man skriver et brev til de ansvarlige folkevalgte, ikke sandt? Hvis du har brug for hjælp, så kom blot til mig.

Bob Weir is a former detective sergeant in the New York City Police Department. He is the executive editor of The News Connection in Highland Village, Texas. Email Bob.

2 kommentarer:

Gertrud Johnsen sagde ...

Skrämmende artikel om et emne, som man trods ubehaget er nödt til at tage stilling til og imödegå!

Er nävnte Bob Weir identisk med guitarspilleren, som omtales meget på internettet??? Det er altid vigtigt at vide, hvem der siger hvad og hvorfor?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

En på mange måder skræmmende historie, hvor "rettigheder" endnu engang er gjort til forbrydernes overhøjhed over deres ofre.

Related Posts with Thumbnails