onsdag den 25. november 2009

Svineinfluenzahysteriet

Hysteriet om svineinfluenzaen

Joseph Farah

Det er en global panepedemi hævder World Health Organization (WHO).

Det er en national nødsituation - siger Barack Obama.

Dødstallet i USA har passeret 1000 ifølge Centers for Disease Control.

Iføge WHO er dødstallet på verdensbasis nu på 5000.

Det er ikke godt.

Men giver det grund til denne hysteri?

Hvad er det med disse dødsfald der gør regeringskontorernes så apoplektiske?

Er det ikke på tide med noget indsigt?

Hvad sker der, hvis vi benyttede de samme kilder for at sammenligne dødsfald grundet svineinfluenza med andre førende årsager til dødsfald vi kunne gøre noget ved?

På verdensbasis dør 3000 mennesker af malaria - hver eneste dag.

På verdensbasis dør næsten 6000 mennesker af AIDS hver eneste dag.

Hvad i alverden er det så med denne sygdom der ryster regeringen?

Er det sådan, at der kan nemt kan gøres noget ved den?

Faktisk så kan det være årsagen . Malaria kunne udryddes meget let og meget mere økonomisk. Det mest effektive våben i arsenalet mod malaria DDT er blevet forbudt i USA og det meste af resten af verden på trods af, at det har reddet i millionvis og atter millionvis af mennesker fra døden, og det på grund af pseudo-videnskabeligt hysteri om påståede miljømæssige bivirkninger.

Et andet faktum er, at vaccinen mod svineinfluenza er meget dyr, sammenlignet med DDT og behandlingerne.

US regeringen brugte l milliard dollars blot for at udvikle svineinfluenzavaccinen, 7 milliarder på at producere 195 millioner doser, og omkostningen med at administrere disse doser anslås til at blive 11 milliarder dollars.

Skønt ingen betvivler DDT's enestående virkning mod malaria er der ingen undersøgelser der beviser at H1N1 vaccinen faktisk forhindrer svineinfluenzaen. I tilgift, betragter mange læger den som farligt fordi den indeholder aluminium, et giftigt metal, thimerosal, en kviksølvsgift, og det indeholder squalene (udvundet af fiskeolie) der kan skade immunsystemet.

Med andre ord kan svineinfluenzavaccinen ikke forhindre mennesker i at få sygdommen og kan meget vel forårsage andre problemer der er mere alvorlige end vaccinen. Kuren kan vise sig at være værre end sygdommen.

Hvem foretager omkostningsberegningerne? Det er selvfølgelig regeringen - i samarbejde med vaccinefabrikanterne der står til at få en omsætning på så meget som 50 milliarder dollars, hvis vaccinen fordeles på verdensbasis.

Nuvel, hvilke andre faktorer kunne da være ansvarlige for denne hysteri med "vi skal gøre noget nu ved svineinfluenzaen?" Er det fordi denne sygdom rammer alle og ikke kun de underudviklede tredje verdens lande?

Det kan det meget vel være. Fordi AIDS rammer nogle af dem mest indflydelsesrige befolkningsgrupper i Vesten og alligevel er regeringsmyndighederne imod brug af offentlige helbredssystemer for at blokere for udbredelse af sygdommen.

For yderligere at illustreret synspunktet om at regeringsmyndighederne ikke ser ud til at bekymre sig om spredningen af AIDS, har Obama meddelt, lige før Halloween, at USA meget snart vil ophæve forbudet mod at udlændinge med sygdommen i at komme ind i landet.

Ydermere som senator Tom Coburn, en læge, afslørede i en artikel offentliggjort i the Advocate, et nationalt homoseksuelt tidsskrift, blev en anden lov underskrevet af Obama i sidste uge, der øremærkede 15 milliarder dollars til AIDS behandling, sammen med et regeringskontrolleret sundhedssystem der vil sikre at AIDS patienter vil blive sat på ventelister til behandling og mange vil blive nægtet passende behandling på grund af indskrænkninger i tilbudet.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg har ikke tillid til at regeringen skal foretage medicinske beslutninger.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg har ikke tillid til at regeringen kan foretage fornuftige beslutninger om den offentlige sundhed.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg har ikke tillid til at regeringen skal lege læge, eller endnu værre Gud.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg har ikke tillid til at regeringen skal foretage beslutninger der har indflydelse på livet og sundheden hos dem jeg holder af.

Der er lidt for meget krisebehandling i dette tilfælde. Når det drejer sig om svineinfluenza, så er jeg ikke sikker på der i det hele taget er en krise at behande.

Joseph FarahJoseph Farah

www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=114680

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails