fredag den 27. november 2009

Hvad man ikke må sige-

Hvad man ikke må sige i Amerika

Joseph Harris

Har du kendt nogen der har haft et martyrkompleks, der nød at føle sig forfulgt og faktisk følte sig værdiløs medmindre vedkommende blev ugleset?

Disse ynkelige individer kan endog finde på at opfinde forfølgelse, hvis det er lidt sløvt med den reelle. Nuvel, hvis du nu er en sådan person eller du gerne vil opleve forfølgelse, koges i olie, flås levende og derpå halshugges, så er denne artikel noget for dig.

I det politiske korrektheds kongedømme er der visse ting der bare er tys-tys. Sandhed, ærlighed og kendsgerninger kan ikke findes i dette fantasirige.

Selvforherligelse og personlig berigelse er sædvanligvis motiver for at være politiske korrekt. Tilhængere af politisk korrekthed lyver, dækker over og fordrejer sandheden, omformulerer sætninger og gendefinerer definitioner der har været meget godt forklaret for at forvandle tænkemåderne. Indbyggerne i dette eventyr rige kan man finde i regeringsstillinger, på universiiteter og på højere læreanstaltter, på prædikestole, i skolerne og alle andre steder hvor man har en vis indflydelse. De lever af selve sandhedens grundsubstans, især som den findes i Skrifterne og de afgiver deres gift mod alle der er imod dem og påviser deres ondsindede veje. Det er lykkedes dem at gøre mange tavse, der ellers ville udtale sig frit, de har fået dem til at tro på at "retfærdighed" er altafgørende og at den skal herske som en standard når det skal bedømmes, hvad der må siges eller skrives.

For at sikre at du ender med at blive smidt ned i den politiske korrektheds torturkælder så skal du vare din mund for at fremkomme med fraser der har noget at gøre med køn og seksuel identitet. Disse emner vil sikre dig en plads på pinebænken. Her følger der nogle ting du ikke kan sige i Amerika:
  Mænd og kvinder er forskellige.

  Homoseksualitet er ikke naturligt.

  Islam er ikke en fredens religion, men den frembringer terrorister.

  Jesus (hvis det benyttes i en offentlig bøn)

  Mødre bør blive hjemme og lader moderskabet være deres karriere.

  Det Republikanske Parti har bedraget konservative.

  Uovlige indvandrere (i stedet for udokumenterede immigranter)

  Syden havde ret (Delstaternes rettigheder står over Forbundslovgivningen)

  Palæstinensiske mænd med våben er morderiske terrorister, ikke frihedskæmpere.

  Hjemme- oplærte elever overgår de som er uddannet traditionelt.

  Jesse Jackson og Al Sharpton er racister.

  Forfatningen er ikke et levende gyldigt dokument.

Sådan ligger landet. Det er de ting der skal siges, blot til en begyndelse, for at bringe dig ned i bunden af nutidens multikulturelle pluralistiske Gud-hadende, Kristus-fornægtende samfund. Vi ses i torturkælderen.
"Ve dem, der kalder ondt for godt og godt for ondt, gør mørke til lys og lys til mørke, gør beskt til sødt og sødt til beskt." Esajas 5:20.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=%20117091

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails