søndag den 8. november 2009

Er vi mon hjernedøde?

Vort hjernedøde land

David Horowitz

En muslimsk fanatiker med en internet hjemmeside der priser islamiske selvmordsbombere fordi de forsvarer deres kammerater er major i US Army med adgang til militære efterretninger og dødbringende våben. Nu er det ikke sådan at Hæren ikke vidste han var en muslimsk fanatiker og støtte af islamisk jihad mod Vesten. Han havde været undersøgt i over 6 måneder for sine anti-amerikanske, jihad udgydelser. Han ville ikke udsendes. Han ville suspenderes.

Med på trods af, at han stillede sig på Amerikas fjenders side, blev han alligevel accepteret i officerskorpset. Hvordan i Himlens navn er det muligt? Men det er det altså. Derpå efter at havde kaldt Amerika, "agressoren" i Afghanistan og Irak, tog denne muslimske jihadi forræder og officer sine halvautomatiske våben og drager afsted til Fort Hood, hvor soldaterne skal udsendes fra, de soldater der skal bekæmpe jihadisteren i Afghanistan og han udfører sin massakre. Alligevel siger Fox News her til morgen at "undersøgere leder efter et motiv for drabene ved Fort Hood." Er alle da komplet tossede?

USREPORT-US-TEXAS-SHOOTING

Fort Hood drabene er selvforskyldte. Den ledende politiske korrespondent for The Nation har undladt endog at nævne den kendsgerning at jihadmorderen er palæstinensisk muslim. Ifølge The Nation ville det være "islamofobisk." Dette ynkelige forsøg på at beskytte Amerikas fjender viderefører den 60 årige tradition som The Nation indtager som den førende 5. kolonne samarbejder med Amerikas fjender- forsvarer af Rosenberg spionerne, forsvarer af Hiss, forsvarer af deres chef Stalin, forsvarer af Mao, forsvarer af Castro og nu forsvarer af islamiske terrorister. Men The Nation er kun toppen af isbjerget. Den 5. kolonne der er skabt gennem en uhellig alliance mellem radikal islam og den amerikanske venstrefløj er nu dybt indarbejdet i Det Hivide Hus og i hele vor regering. I tilfælde som med muslimske jihadister som major Hasan er vort militær dens fange.

Fort Hood massakren er det første af de forudsigelige overgreb som vi har advaret om på vore hjemmesider efter 9/11 - de overgreb som åbenbart er nødvendige for at amerikanerne kan indse de farer vi står overfor. Vi har en kæmpemæssig intern trussel i dette land i skikkelse af denne uhellige alliance mellem den anti-amerikanske venstrefløj og radikal islam - hvor netværket Det Muslimske Broderskab har gennemsyret vore universiteter, vor regering og vort militær.

Det er "politisk ukorrekt" at påpege denne kendsgerning. Man kan blive forment adgang - som jeg er blevet det - fra at tale på universiteterne ved blot at nævne det. Embargoen mod diskussion af de islamo-fascistiske trusler sætter enhver amerikaner (herunder de vantro samarbejdspartnere) i en risikogruppe. Hasan havde halvautomatisk våben. De var dog ikke atomare. Muligheden kan dog være nærliggende medmindre vi foretager en kovending i vore holdninger og er aktive i vore efterretninger og har modet til at erkende truslen.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails