torsdag den 5. november 2009

Giften vi udånder uha!!

Miljøkontoret siger Co2 er en gift

Du kan ikke engang udånde luft længere uden at du bryder reglerne hos klima forandringskommissærerne.

Jeg føler mig krænket, akkurat ligesom en gammeldags feminist. Det er jeg også sikker på Moder Gaia er. Krænket fordi Obamas Miljøbeskyttelses Kontor (EPA) netop har erklæret at CO2 er en gift. (suk).

Nu kan man ikke udånde luft mere uden at man bryder de politisk korrekte kommisærers bestemmelse.

Vidste du at du kan dø af at drikke vand der er for destilleret? Eller at indånde for meget ren ilt? Iltningsprodukter dræber faktisk mennesker - de forårsager en rig variation af dødelige sygdomme. Løsningen? Hold op med at trække vejret?

Alle livets molekyler er også dødens molekyler. De gamle læger plejede at sige, "Det er doseringens størrelse der udgør giften." Fuldkommen sikre substanser kan dræbe dig, hvis du indtager tilstrækkeligt af dem, eller hvis du benytter de forkerte kanaler til din krop. Indtag den rene bjergluft direkte i dine vener og du er død. Du kan blive kvalt i en stor vitamninpille.

Alle substanser er potentielle gifte, men hvis du er Obamas EPA, (Miljøkontor) laver du det om til CO2. Hvorfor mon? Fordi der er guld i de der gasser. Det er penge, lille skat. Men er det mon blot en lille smule CO2 der bobler i atmosfæren? Hvor meget er der tale om?

Kun en tredjedel af den amerikanske befolkning tror stadig på, at mennesker er årsagen til den "globale opvarmning" - som selvfølgelig aldrig har fundet sted. Det efter årtier med rablende overskrifter i landsdækkende medier, tusinder af løgnagtige grædehistorier om isbjørne der drukner på den smeltende is, en million hjernevaskede skolelærere, ti millionvis af hjernevaskede børn, og en fast beslutsom bestræbelse fra den internationale vestrefløj på at flytte himmel og jord - eller i det mindste FN - for at behage denne glohede løgn. Hvorfor mon de så gerne vil have os til så desperat at tro på det?

Hvis kun en tredjedel er overbevist nu, så er det en sejr for den sunde fornuft. To tredjedel af de voksne har aldrig overgivet sig til den største hjernevask i historien. Men næsten halvdelen af den politiske klasse hævder at den tror på Den Store Globale Opvarmnings Løgn, ifølge en Rasmussen undersøgelse.

Selvfølgelig fortæller den politiske klasse kun løgne for at øve sig, så vi ikke ved, hvad de egentlig selv tror. De Gaulle bemærkede at politikerne (ligesom ham selv) fortæller så mange løgne at de mister fornemmelsen for, hvad der er sandhed. I vor tid er journalister de rene politiske dyr og har ingen anelse om, hvad der er sandt og ikke sandt. Det er jo ikke deres afdeling. De har ikke selv den intellektuelle kapacitet til at regne det ud. Journalistskolerne vil jo kun acceptere elever der er udsprunget af de højere uddannelser. Så længe de kan lave en overskrift, så er de glade.

Så det er op til alle os andre at minde mennesker om forskellen på sandhed og løgne. Medierne lægger giftløgne ud i informationskilderne - og de løgne dræber os en hel del hurtigere end endnu 0.1% CO2 i luften. Den virkelige fare er EPA (Miljøkontoret) og dets løgnagtige følgeskab.

Obamas EPA er blevet endnu en del af Chicago banden. Det vil demagogisk lede medierne efter de vinde der er fremherskende. Hvis Obama mener han kan klemme flere milliarder ud af skatteyderne, så vil han bede EPA om at fremføre CO2 løgnen. Hvis ikke, så er det bare ærgerligt. Men der er rigtig mange penge i de der handler med CO2, så nu er CO2 en officiel US regeringsgift. Meget af den etablerede videnskab er politiseret i dag, og den vil virkelig viderebringe løgne for penge. Har du bemærket hvor stille videnskabskanonerne har været om denne øko-svindel? Hvorfor mon? De forsøger altid at overbevise os om, at rygning er usundt, men de er dog forbavsende stille når det drejer sig om bedraget med den globale opvarmning. Interesseret, næ ikke hvorfor? I Storbritannien, med et socialiseret sundhedssystem der har korrumperet hele sektoren, udspreder lægepressen helt rutinemæssigt hysteri og løgne. Kogalskaben førte til de rablende overskrifter i UK i to årtier, med titusinder af britiske farmere der blev tvunget til at slagte og afbrænde deres kvæg.

Franskmændene indså, at det var en kæmpe gang fup, og lod som om de franske køer aldrig havde denne protein infektion. (Det havde de faktisk, men kun nogle få mennesker døde som følge deraf.) Det britiske medicinske og videnskabelige establishment fik masser af skatte penge ud af kogalskaben, og nyhedsmedierne opførte sig som banditter - som de vitterligt også er. Hvad er forskellen på en journalist og Al Capone? Ja, netop.

Sidste år trak dr. David King, Storbritanniens nationale videnskabsrådgiver sig tilbage med æresbevisning, og påstod helt til sidst, at videnskaben havde triumferet, fordi Storbritannien havde beskyttet sin befolkning med de vanvittige, overdrevne advarsler om kogalskaben. Det eneste galskab ved de gale køer var den offentlige hysteri. Vi lever i et ocean af biller, bakterier, vira og proteiner. Hvert åndedrag du tager, og du indtager endnu flere. De fleste af dem er harmløse, fordi mennesker har et ganske godt immunforsvarssystem. Hvis ikke ville vor art være uddød for længst. Sådan er vor tidsalder: Videnskabelige bedrag slipper af sted med at sætte befolkningen i et panikløb med omtale af en mystisk sygdom baseret på opfundne computer modeller. For søren da, det havde Thomas Malthus regnet ud for over 200 år siden, og det var Charles Darwin der påpegede at Malthus' befolkningseksplosin aldrig skete, fordi mennesker og dyr tilpasser sig deres parasitter. Hvis ikke, så ville vi slet ikke være her.

En masse i vort DNA bærer stadig sporene af oldgamle immun tilpasninger, herunder kogalskabsproteinet. Franskmændene troede aldrig på de hysteriske briter der løb rundt som Lille Kylling og råbte "Le ciel s’écroule! Le ciel s’écroule!” Eller som de siger på det der barbariske anglo-saksisk: "Himlen falder ned!, Himlen falder ned!" Franske gourmeter holder af at spise kohjerner, sommetider ukogt, cervelle de vache fraiche. De tog chancen og døde velnærede og lykkelige. De er bare så hysteriques, les Anglais, si emotives, så let lader de sig gribe af la follie des foulles! Som en fransk website skriver: "Muligheden for at få (ko galskab eller Vache Folle) overført til mennesker gennem maden blev foreslået på grund af en anden form for sygdommen i Papua (Ny Guinea): Kuru. Denne bliver virkelig overført blandt mennesker gennem kannibalisme ved at afdødes hjerner spises. Imidlertid har omfattende undersøgelser i Storbritannien ikke fremvist kostens betydning i sygdomstilfælde blandt mennesker. Mennesker der døde af den nye form for kogalskab spiste ikke anderledes end resten af befolkningen... - så hvorfor har vi ikke set flere tilfælde?"

Précisément. De er så fornuftige og følsomme, les Francaises. Slet ikke som de der panikslagne briter. Kogalskab og englændere går nemlig ud i middagsheden. Franskmændende ifører sig deres tropehjelme.

Sandheden er at naturen ikke forgifter. Det er mennesker der spreder den helt store løgn, der kan medføre mental infektion. Og det er mennesker som kan lære - med den rette uddannelse - at være meget skeptiske overfor alle de forbryderiske politikere der forsøger at vride penge ud af dem ved at fortælle os endnu større løgne. Du skal selv passe på din sundhed og sunde fornuft - for det gør medierne helt sikkert ikke.

James Lewis is a scientist by trade, and carps as a hobby about the passing parade of human fraud and folly.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails