tirsdag den 24. november 2009

Eet råddent æble giver ingen jihad

Et styk råddent frugt er ikke en jihad

jihad
Photo Credit: Winds of Jihad

Bloggeren AllahpunditHot Air oplyser os om, at ifølge Chris Matthews, får vi måske aldrig at vide om religion var en medvirkende årsag til Fort Hood massakren.

Det tror jeg på. Vi kan ikke fordømme en hel religion for de handlinger en enkelt mand eller en lille gruppe på titusind eller måske nogle få hundredetusinde udfører. Blot fordi Hasan først og fremmest var muslim, og derpå amerikansk soldat ,så betyder det ikke, at vi skal spekulere over, at måske de fleste muslimer først 0g fremmest betragter sig som muslimer og dernæst borgere i deres hjemland.

Vi husker måske de værste borgerkrigslignende tilstande i frankrigs historie for nogle få år siden da tusinder af muslimer, skønt født og opvokset i Frankrig kun udviste foragt og had overfor deres fødeland og kun ville vise troskab overfor den muslimske umma, Det bør bemærkes at den franske hær ikke blev sat ind for at kvæle optøjerne, fordi så mange soldater var muslimer (15%) og således ikke kunne betros at skyde på de som lavede optøjerne. Vi må ikke beskylde islam for de handlinger som nogle få tusinder muslimer udfører.

Vi husker måske at have læst om at 40% af unge muslimer i Storbritannien ønsker sharia lov; dette oversat betyder altså nogle få hundredetusinder af muslimer. 36% af de unge muslimer i UK mener, at en muslim der konverterer til en anden religion skal "straffes med døden." Skal vi derfor bekymre os om muslimer baseret på den tro nogle få hundredetusinder udviser?

3.5% i den østrigske hær er muslimer. Og hvad så? Kunne du spørge. Er det et problem? Med muslimer er der altid et problem: Østrigske hærofficerer har klaget over at muslimernes forskrifter gør det umuligt at udføre tjeneste fordi de har tilladelse til at bede 5 gange om dagen, uanset hvilket job de er betroet.

I Storbritannien nægter muslimske politibetjente at bevogte den israelske ambassade; i Minnesota nægter muslimske taxachauffører at køre passagerer der har indtaget alkoholiske drikke. Muslimske mænd i Australien er fundet skyldig i at planlægge, at myrde, i stor stil, at have lagret 30000 ammunitionsenheder, at have udstyr til at producere bomber og være i besiddelse af eksplosive kemikalier med det formål at udøve hævn på Australien for landets militære tilstedeværelse i irak og Afghanistan.

Selvom det er let at forstå, hvorfor livslange muslimer ønsker at dræbe de vantro, er det interessant at bemærke hvor hurtigt nyligt konverterede til islam bliver vantro hadende mordere, se WikiIslam's Convert to Islam. En gruppe filippinske kristne der blot passede sig selv uden at skade nogen; så konverterede de som en gruppe i islam - og vupti dræbte de 116 mennesker ved en bombe på en færge i Manila, Filippinernes værste terrorangreb.

Ifølge Washington Post er mellem 60-70% af de franske fængsler fyldt med muslimer skønt muslimer kun udgør cirka 12% af befolkningen. Men hallo, lad os nu ikke dømme de franske muslimer blot på antallet af franske kriminelle skønt det samme gør sig gældende i England, Belgien, Nederlandene og andre i europæiske fængsler: Muslimske fangers antal er uforholdsmæssigt højt i forhold til deres andel i befolkningerne. Selv i Amerika udgør muslimerne mellem 17-20% af vore indsatte skønt der er mindre end 2% muslimer i det samlede befolkningstal. Hvis vi tillader muslimernes antal at være så mange procentvis som i Frankrig da ville vore fængsler også være fyldt op med mellem 60-70% muslimer.

Skønt muslimer har deltaget i mere end 14000 terrorangreb siden 9/11 så kan vi ikke dømme islam blot på så få, altså 14000 angreb.

Blot fordi Koranen kræver at en muslim først og fremmest er muslim og dernæst borger i sit land så betyder det ikke at muslimer er en trussel mod Vestens civilisation. Lad os nu ikke miste udsynet!

artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails