tirsdag den 5. juli 2016

Brexit og krokodilletårer fra Soros

Brexit og krokodilletårer fra SorosI kølvandet på Brexit ser vi - ikke en ny metode til at “overtale” vælgerne til at stemme endnu en gang, og endnu en gang, og endnu en gang om det samme emne, indtil de er udmattede af at være ‘hyrdet’ tilbage til stemmeurnerne og de så giver op og endelig stemmer “rigtigt.” Det har vi set masser af gange. Nogle insisterende regimer i tidligere tid har været kendt - eller berygtede’ for at benytte den taktik.
Nogle af de “dårlige tabere” i det 21. århundrede opfordrer til præcis den taktik - enten stemmes der igen og igen eller man skal overtales til at “komme til fornuft” og tilpasse sig det mere “oplyste” synspunkt.
Eller skal man gå på gaderne?
På gaderne i (det ikke altid så) merry gamle England kunne man i sidste uge opleve tusinder af demonstrerende der marcherede gennem det centrale London for at protestere mod United Kingdoms afgørelse (Brexit) om at forlade EU.
Det de demonstrerende kræver er, at det britiske Parlament ser bort fra de britiske vælgeres afgørelse (52-48%) om at UK skal ud af EU.
Det er da besynderligt, ikke sandt, hvordan nogle af disse mennesker (på begge sider af dammen) alle går ind for den demokratiske stemme hos “det almindelige folk” - indtil den stemme går dem imod.
I de tilfælde påduttes vælgerne etiketter som “racister, homofober, hyklere” mv.
Soros hulker
Milliardærsocialisten George Soros opfordrer nu til en rekonstruktion af EU. Han siger, med en trist mine, at EU lederne måtte have denne påmindelse grundet deres arrogante facon.
Krokodilletårer
Det er godt nok vanskeligt at tage Soros alvorligt efter han manipulerede med det britiske marked for mange år siden med det resultat at mange mindrebemidlede kom til at lide derunder. De er - med et enkelt ord - blevet bestjålet.
I 1992 ‘tjente’ Mr. Soros enorme summer ved at spekulere mod det britiske pund da det faldt under det fastlagte niveau og måtte trække sig ud af the European Exchange Rate (Valutaslangen). Nu, selvom han erkender at EU er brudt sammen og ophørt med at tilfredsstille sine borgeres ‘behov og forhåbninger ønsker han at det skal rekonstrueres, og giver de vælgere der stod op at sagde “Ikke mere” til leve under at en høj procentdel af deres lov, regulativer og beslutninger er blevet taget af udenlandske lovgivere og udenlandske dommere.
Hyldels til briterne overalt i verden
G. Edward Griffin, forfatter til bøger og klummer om nutidige (og historiske) problemer siger disse opmuntrende ord om være britiske fætre:
“Det er ikke sådan at vi har del i Storbritanniens interne forhold, men fordi dette emne har så lige så meget at gøre med ‘global regering’ som det har med national velstand (jovist er vi interesseret). Med andre ord, dette er et tilbageslag for den STORE strategi der sætter elitære politikere og banker over kontrollen med hele verden - det vedrører os på makro niveau.
Og videre.....
Sir James Dyson, en respekteret investor sagde at Storbritannien vil vinde mere ved at forlade EU end det vil tabe. Han tilføjede, “Når Remain kampagnen fortæller os at ingen vil handle med os hvis vi forlader EU, så er det absolut bedragerisk. Vor handelss ubalance med Europa er i øgning.”
Hvad ville the Gipper (Ronald Reagan) mene?
Som en gentleman der forstod at observere grundreglerne ved god diplomati, ville afdøde præsident Ronald Reagan ikke benytte sit embede til at fortælle det britiske folk, hvordan de skal stemme.
Takket være Dan Henniger fra The Wall Street Journal, har vi fundet dette Reagan citat, der kunne antyde hvor vor 40. præsidents sympatier var:
"Vi er blevet fristet til at tro at samfundet er blevet alt for kompleks til at kunne styre sig selv; at styring ved en elitegruppe er regering overlegen for, ved og af folket. Men hvis ingen er i stand til at styre sig selv, hvordan har nogen så evnen til at styre andre?”
Click to enlarge

http://www.renewamerica.com/columns/vernon/160704

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails