torsdag den 28. juli 2016

Hvorfor må Putin ikke være Putin?

Hvorfor må Putin ikke være Putin?
Den seneste afledningsmanøvre fra Demokraterne og deres “taco bowl” påfund er at give skylden for at emails fra DNC er blevet hacket på Putin.

Utvivlsomt er Putin en nar, og kun har egne eller Ruslands interesser på hjerte. Ligesom enhver anden modstander spionerer, han, hacker han mod USA.
Det hjalp vel heller ikke at vi udviste svaghed ved at tillade russiske MiG jetfly at flyve hen over vort hangarskib. Med andre ord, så lærer bøller som Putin lynhurtigt at der ikke er nogen konsekvenser når de udviser bøllemetoder og opførsel.     

Putin har muligvis, eller ikke, spillet en rolle i hackingen af emails fra DNC, og det er helt sikkert på sin plads at regeringen efterforsker og opsporer hvem der er ansvarlig.
Men hverken Putin eller russiske hackere er ansvarlige for den måde partiet har behandlet Sanderes og hans støtter som værende i det store og hele irrelevant for de etablerede.
Og dette forsøg på hurtigt at aflede opmærksomhden fra problemet, til at dreje sig om Trump og Putin har den bivirkning (men hensigt eller ej) at igen, igen at behandle Sanders og hans støtter bekymringer som helt irrelevant for de etablerede.
Så er der også hele probemstillingen med serveren som Michael Leeden skrev:
Det at DNC er blevet gennemhullet er næsten helt sikkert en del af den større fortælling om Hillarys brug af usikre private servere. De servere blev åbenbart først opdaget da “Guccifer” trængte ind i Sidney Blumenthals emailkonto. Han havde mange skriverier med Hillary og Guccifer fandt dem. Det førte ham til Hillary.
Når man først er inde i Hillarys server - ja så kan man være sikker på der er links til DNC.
Så hvad skete der? Vi erfarede at Demokraterne benytter etniske vittigheder når de kommunikerer med hinanden. Og at fru Clinton gjorde det hele muligt ved at benytte en privat server!

Jeg mener det må være rigeligt til at gøre en Demokrat fortørnet, især de der bliver ved med at sige at Clintons emailskandale handler om ingenting!

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails