fredag den 29. juli 2016

Er Bill troværdig i sin hyldest af Hillary?

Hvorfor skulle vi dog tro det Bill sagde om Hillary ved konventet?Hvorfor skulle vi dog tro på et sexrovdyr, en uforbederlig løgner, serie horekarl, sælger af Lincolsn soveværelse, sælger af benådninger og løsladelse af Puerto Ricanske terrorister og særdeles god kammerat med den dømte pædofile milliardær Jeff Epstein?


Hvorfor skulle vi tro på en der har fået pisket priserne på sine taler op da hans hustru blev Udenrigsminister og en der løj direkte om at Hussein havde Masseødelæggelsevåben?

Bill sagde han ville lave om på Republikanernes karikatur agtige udstillen af hans hustru, men jeg mener jeg har fundet nogle ting han bevidst udelod. (meget forståeligt)
.

Han glemte at hun tog 100000 dollars i returkommission for kvægforhandlinger, at hun lod som om hun intet kendte til Jennifer Flowers affæren på Sixty Minutes, at hun fik forlagt optegnelser om Rose Law virksomheden, at på en eller anden måde dukkede der 900 FBI optegnelser op i Det Hvide Hus, at hun fyrede sin medarbejder der havde med rejser at gøre, og at hun derpå vedholdende løj om det, at hun groft nedgjorde Billy Dale, at hun falskeligt hævdede der stod en højrefløjskonspiration bag den ulækre Monica Lewinsky affære, at hun nedværdigede kvinden der vovede at fortælle sandheden om Bills (u)vaner, at hun løj da hun hævdede Hussein havde Masseødelæggelsevåben for at stemme for Irakkrigen, at hun løj om sit email-system (og dermed villig til at krænke vor nationale sikkerhed og the Freedom of Information Lov,) at hun ikke løftede en finger for at redde liv i Benghazi, og hun falskelig lagde skylden på en video. at hun løj for Kongressen, offentligheden og familierne for de døde.
. Billedresultat for bill clinton the liar

Måske kunne han have påpeget, at hun sagde hun intet ansvar har for sikkerheden ved vore oversøiske faciiliteter, og at hun ikke sendte eller modtog nogen fortrolige dokumenter i hendes fire år som Undenrigsminister.

Måske skulle Bill have forklaret hvor verden er blevet bedre i de sidst 7,5 år med Hillary, Obama og Kerry. Når folk siger hun er den mest kvalificerede nogensinde til at være præsident så burde de i det mindst kunne opstille hendes kvalifikationer. Rejseri, have en titel, kende folk ved deres fornavne og være født som kvinde er faktisk ikke kvalifikationer.
Bill kunne forklare hvordan den klogeste kvinde i Verden ikke kunne forstå (ller misforstå) sikkerhedslove, the Freedom of Information Act og the Inspector General Laws og hvad falsk vineforklaring er.

Måske burde Bill forklare, hvorfor det er så vigtigt at fortsætte og gøre mere ved Obamas politik, som har medført den svageste økonomiske genrejsning i historien, i pensions- og opsparingsstraffende renter.

Obamas politik har givet os $9 billioner i nye gældsforpligtelser, en lav arbejdsrate, ikke set i 38 år, et salg af huse den laveste i 48 år, stagnerende medianinkomst (skønt beboere i Washington DC har det aldeles udmærket), rekordstor fødevaremærkebrug, kulminer der er gået konkurs og mennesker der mister deres læge- og sundhedsplan som de ellers holdt af.

Hillarys og Demokraternes foreslåede politik for at gøre endnu mere ved denne fantastiske rekord er altså at tag flere penge fra den almindelige amerikaner og give dem til DC. Hillary synes også at have svære forståelsesproblemer med hensyn til the Constitution og Magtens tredeling, fordi hun ønsker at udvide Oabams misbrug af sin magt, især når det drejer sig om immigration og våben.

Måske skulle Bill have pralet om at mens medianfamiliens indkomst er sådan rundt regnet $50,000, har Hillary været i stand til at benytte sin offentlige fremtoning til at få over  $250,000 for mindre end en times taler på colleges og virksomheder. Jeg er ganske sikker på den fattige og middelklassen så vil være klar over, hvor meget Hillary bekymrer sig om dem.

Og da $250,000 for en tale på tyve minutter ikke er tilstrækkelig, så ved jeg fattige, middelklassen, seniorer og minoriteter vil værdsætte hvor meget Hillary knokler for dem, når hun beder om følgende ekstra ydelser for at holde en tale. Et lejet jetfly, (Gulfstream 450 eller større), Business class billetter til rundrejser til ansatte der skal ankomme tre dage før talen. Hotelbekvemmeligheder der skal være som en præsidentsuite og ekstra værelser, transport i luksuskøretøjer og alt det andet grej og måltider..

Hillary and Bill bekymrer sig i sandhed om de fattige og, hvor meget de fattige afsætter af CO2 fodaftryk.

Er det ikke interessant at Hillary ikke vil holde pressekonference for det er hun ikke særlig god til, men at hun formodes at være ekspert i politik og dermed 250000 dollars værd for en kort tale for planlæggere og lande der naturligvis ikke ville købe sig til fordele og modydelser, ikke sandt?

Vi kan forvente at en ægtemand vil overdrive sin hustru indsatser, især en som han har været utro over for i fyrre år. Det ville være et smukt træk om medierne ville være mere ærlige i stedet for at gentage den rene fiktive glorværdige beretning.

Det er også den rene og skære fiktion at mene at Hillary ingen kendskab havde til at DNC forsøgte at forme valget så det gik i hendes retning. I stedet for at være interesseret i indholdet af emails, gentager de fleste medier blot Demokraternes pointer om at russerne står bag og at russerne ønsker Trump.

Hvorfor ventede den Obama kontrollerede regering på, og først nu. at efterforske hackningen som DNC kendte til det allerede i april?

Hillary’s over 700 personer store kampagnestab og medierne skal få lavet om på Hillarys image for mindst 10. gang efter fyrre år i offentligt liv, fordi sandheden er så gennemført ikke attraktiv.

http://www.americanthinker.com/articles/2016/07/why_should_i_believe_what_bill_said_about_hillary_at_the_dnc.html#ixzz4FgRo7ELQ

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails