tirsdag den 19. juli 2016

Husk da Hillary Clinton anklagede Obama for at plagiere

Husk da Hillary Clinton anklagede Obama for at plagiere

Da nu medierne lige pludselig har udviklet en interesse for plagiarisme er det interessant at denne interesse manglede når det drejer sig om typer som Barack Obama eller. Joe Biden, Lad os se lidt på nogle pudsige hændelser tilbage i tiden.
Howard Wolfson, Clinton kampagnens kommunikationsleder anklagede i dag Senator Barack Obama for at udøve “plagiarisme” i en tale i Milwaukee lørdag aften. Wolfson kom med den eksplosive anklage i et interview med Politico efter at have antydet det i en pressekonference. Ved denne sagde Wolfson: “Sen. Obama satser på sin retoriske styrke og styrken ved hans løfter, og som vi har set i de sidste par dage, bryder han sine løfter og hans retorik er ikke hans egen.”
"Når en forfatter plagierer en anden forfatter skader det to forskellige parter. Den ene er den person han plagierer. Den anden er læseren,” sagde Wolfson.
Obama gentog, nærmest som et ekko, en passage fra en tale som Deval Patrick, nu guvernør for Massachusetts, benyttede ved et kampagnemøde da han gik efter guvernørembedet i 2006. Patrick var oppe mod daværende guvernør for Massachusetts Kerry Healey, og han sagde:
“Men hendes afvigende pointe, og jeg hører det fra mange i hendes stab er at det eneste jeg har at tilbyde er ord - blot ord. ‘We hold these truths to be self-evident, [bifald og hyldest] that all men are created equal.’ [masser af bifald og hyldest] Blot ord - blot ord! ‘We have nothing to fear but fear itself.’ Blot ord!  ‘Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.’ Blot ord! ‘I have a dream.’ Blot ord!”
Her er så Obama lørdag aften ved the Democratic Party of Wisconsin’s Founders Day Gala i Milwaukee:
“Sig ikke til mig at ord ingen betydning har! ‘I have a dream.’ Blot ord. ‘We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal.’ Blot ord! [bifald.] ‘We have nothing to fear but fear itself.’ Blot ord - blot taler!”
Obama's plagiarisme er naturligvis ret så berygtet og diskuteres sjældent.. Han frikendes af enhver lige fra Jimmy Carter. Men dette var en af de få gange at nogen fra hans parti påtalte det over for ham.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails