onsdag den 6. juli 2016

Der er så meget galt med Hillary

Der er så meget galt med HillaryI 2008 hadede Hillary Obama, nedgjorde ham og stillede op mod ham i primærvalgene. Det lykkedes ikke for hende. Nu hylder hun Obama og mener han er en pragtfuld præsident - og det fra dag et. Var hun falsk og løgnagtig da hun angreb ham, eller er hun falsk og løgnagtig nu hvor hun forsøger at benytte ham som moralsk støtte.

Hykleri - dit navn er en modsætning når det drejer sig om stemmer.

Kun Gud kan vide hvorfor Hillary nu mener at Obama, som ikke er særlig populær, nu skulle redde hende. Han regnes ikke som en af vore bedre præsidenter, kun hos racebesatte sorte, venstreorienterede jøder og de som er ideologisk blinde.

Det er interessant at de to mest kendte personer i kapløbet, Hillary og Trump, er barske og møgirriterende. Dog er det kun Trump der fremstår ærlig og har udrettet en hel masse positivt. Hillary er feminist, der har brugt sin populære ægtemand som en kile i politik.

Alt Hillary har foretaget sig har en dyster bagside, lige fra Hillarycare til revolutionen i Libyen.

Hillary fejlede med at forstærke i Benghazi og løj for de familier der mistede deres kære. Hun lagde skylden på en video frem for al-Queda, selvom hun kendte sandheden.

Da Hillary sagde, “Hvad betyder dog dette nu?” fortalte hun os at administrationens løgn over for offentligheden om videoens betydning var irrelevant, fordi det amerikanske folk er irrelevant.

Hillary er en slubbert med en degenereret arv som hun deler med sin pædofile ægtemand. Enhver hun har haft berøring med bliver udsuget og bliver som sand i hendes fingre.
Hillary, vores eventuelle potentielle øverstkommanderende, tilbød os at justere vort forhold til russerne, og så er vi altså nu i endnu en kold krig. Hun og svæklingen Obama er ingen udfordring for Putin, og de kunne stå som ansvarlige for verdens ‘ende.’ Svaghed fremfor styrke vil være apokalyptisk.

Husk Reagan der fik revet Muren ned. Hillary og Obama har inviteret muslimer og russerne til at trampe på os.

Tilbage i min ungdom var det en skændsel for en præsident at blive skilt. Hvad med en kvinde der hænger ved frakkeskøderne hos seriekvindekrænkeren, Bill, og derpå beder kvinder om at stemme på hende, fordi hun ‘står fast på kvinders rettigheder.?

Samtidig betegner hendes idiotiske chef, Obama, ISIS som the JV team, og hun sagde at Boko Haram ikke er terroristgruppe. Hendes chef kan ikke engang sige “radikal Islam.” De er begge quasi-socialister, og begge er disciple af Saul Alinsky. De ønsker at gøre Amerika til et nyt Gulag.

Så har jeg ikke engang nævnt Hillarys personlige server til emails under hendes regimente som udenrigsminister eller da hendes advokatbestalling blev inddraget under Watergate høringerne, beskyldningen mod hende for Vince Foster mordet, eller at hun tog imod millioner af dollars for sine taler til hendes fond fra anti-feministiske lande som Saudi Arabien. For slet ikke at tale om de millioner Kongressen har brugt på at efterforske Whitewater.

Har vi nogensinde valgt en præsident der har været efterforsket af FBI? Jeg mister snart al tro på dette land.

Trump er klodset, direkte og åbenmundet. Dog er han sammenlignet med den kriminelle Clinton bande, ikke en person politiet kan sætte en finger på.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/04/there_is_just_so_much_wrong_with_hillary.html#ixzz469Xn33KA

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails