søndag den 24. juli 2016

Fiaskoens vrede - Islam

Fiaskoens vrede - IslamEn af de farligste løgne ved politisk korrekthed er at forskellige civilisationer er ligeværdige. Vreden man ser i Islam er i det store og hele med rod i den virkelighed. at da Islam smadrede Persien, Byzans, og Hindu civilisationerne blev disse civilisationer udskiftet med - ingenting. De fattige udkantsområder af Europa standsede først den islamiske imperialisme og skabte derop en opblomstring i videnskab, skaberkraft, kunst og regeringsførelse der efterlod de engang så store lande i Egypten og Irak, og Iran som eksportører af kun olie og terrorisme.

Derfor myrder forbitrede unge muslimer uskyldige i hele Vesten, fordi det er det eneste argument de kan fremføre. Det logiske modsvar, at adoptere de overlegne værdier i det jødisk-kristne Vesten kvæles i denne tumultariske vrede. Dette forklarer det irrationelle had mod Israel og forfølgelsen af kristne minoriteter i regionen: Israel fungerer fint, ligesom det kristne Libanon engang gjorde (det det var kristent) og dette er en utålelig fornærmelse for militante muslimer.

Strømmen af illegal indvandring til United States fra Latinamerika udgøres ofte af familier der desperat søger et bedre liv - og vi kan sympatisere med dem, selvom den sympati ikke burde ende med at vil tillader krænkelse af vore immigrationslove. Der er imidlertid en særlig udgave af hispanics der ønsker at lægge skylden for deres fædrelandes elendighed på velstanden og sikkerheden i Amerika.  

Den helt åbenbare kur mod fiasko for Latinamerika er at borgerne i disse lande insisterer på at holde fast ved at loven skal gælde, ordentlig ordens- og lovhåndhævelse og dommere, og begrænset regering. Udtrykket “bananrepublik” blev benyttet for at beskrive det trættende forudsigelige morads ved revolution og militærstyre eller en korrupt regering, der uundgåeligt betyder nedbrud af ordet frihed.

Det værste der kan ske, og det er for alles bedste, er at gøre Sydvesten til en udvidelse af Mexico - og det er lige netop det militante hispanics i Amerika ønsker. Det vil betyde større elendighed for alle så de kan få tilfredsstillet deres vrede over Latinamerikas fiasko i de sidste 200 år.

Det er den samme slags fiaskoens vrede vi ser hos så mange vrede sorte amerikanere kulminerende i drabet på politibetjente og den gift der er så godt repræsenteret ved Jeremiah Wrights berygtede “Gud forbande Amerika” prædiken. Der er en makaber og hypnotisk fascination ved disse sortes forestilling om at være undertrykte i Amerika.

Endog før slaveriet blev ophævet i Amerika blev nationen Liberia skabt til de befriede slaver så de havde en hjemland i Afrika. (Storbritannien oprettede Sierra Leone af samme grund). Haiti var den næststørste nation på den vestlige halvkugle til at opnå uafhængighed for 200 år siden. Etiopien er blevet regeret udelukkende af sorte, bortset fra en kort periode fra 1936-1941. Hvis hvid undertrykkelse var problemet,m så burde disse fire nationer jo være de lykkeligste steder for sorte i hele verden.

Hvis hvid undertrykkelse var problemet, så ville afslutningen af europæisk kolonialisme i Afrika medføre en strøm af velstand, frihed og sikkerhed. Trist nok er det ikke tilfældet. De fleste lande i sub-Sahara Afrika er skrækkelige steder, med fattigdom, sygdom, folkedrab og korruption som normen. Ingen fornuftig sort i Amerika ville ønske at forlade sit fødeland og flytte tilbage til Afrika.

Civilisationen i Afrika, som civilisationerne i den islamiske verden og Latinamerika fejler i gruopvækkede grad.

Den logiske løsning ville være at adoptere de overlegne civilisationers værdinormer. I stedet foragter islamisterne Vestens civilisation og ser kun tilbage på, utroligt nok Korstogene som inspiration for deres had eller lægger skylden på Amerika, der aldrig har besiddet land i disse regioner, eller Israel, der kun besætter en lille stribe land - det er årsagen til alle deres lidelser. ,

Med den samme ulogiske ånd og tankegang tror mange militante Hispanics oprigtigt på at ved at genskabe deres ‘stjålne’ land fra Californien til Texas og overdrage det til Mexico, - se det er klogt og nobelt.

På gaderne i Amerika kan vi se sorte der i stedet for at være taknemmelige for at de blev født i Amerika, helt ærligt tror at deres problemer stammer fra “slaveriets åg” eller Jim Crow i Syden, trods den kendsgerning disse ting er der blevet rettet op på for mange, mange år siden.

Denne absurde fejlopfattelse er ikke kun tåbelig, men direkte ond. Ikke før vi forstår præcist hvad der fører krig mod os, vil vi kunne sejre i de angreb der føres mod vor levevis. Det er en kamp på værdier og en idealernes krig der føres mod os. Det er ikke terrorister vi bekæmper, men snarere en fiaskoens vrede.  

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails