onsdag den 12. september 2018

Sådan ser politikere på Vestens civilisation - chokerende

Sådan ser politikere på Vestens civilisation - chokerende

Donald Trump’s tale i Warsawa for over et år siden har givet anledning til en kontrovers om Vestens civilisations overlegenhed.  
Han er blevet forhånet for at fremføre sine holdninger som andre synes er tabu.  The Atlantic anklager ham for racemæssig og religiøs paranoia. The New Republic hævdede talen var en opmuntring og appel til Det Internationale Broderskab af Hvid Jamren.
Hans helt store krænkelse var at erklære at Vestens civilisation er andre overlegen og at den er under angreb. Uddannede mennesker er blevet oplært i at alle samfund er ligeværdige og at hævde anderledes er racisme. Denne ‘kendsgerning’ er kodificeret i United Nations Declaration on the Rights of Indigenous Peoples. Her vurderes at, “alle doktriner, al politik og praksis baseret på eller være fortaler for mennesker eller individer med baggrund i national oprindelse eller race, religion, etniske eller kulturelle forskelle er racistisk, videnskabeligt falsk, juramæssigt ugyldigt, moralsk forkasteligt og socialt uretfærdigt. “ Således svarer Mogadishu til  Malmö.
Trumps holdning ligner Italiens Silvio Berlusconis der kort efter 9/11 angrebet kommenterede således; “Vi burde have tillid til vor civilisations overlegenhed, der indeholder et værdisæt der har givet folk stor velstand i de lande der går ind for den, og garanterer respekt for menneskerettigheder og religion. Denne respekt eksisterer helt sikkert ikke i islamiske lande.”
Belusconi blev straks gået i rette med. Belgiens premierminister Guy Verhofstadt svarede. “Jeg kan knap tro at Hr. Berlusconi er kommet med sådanne bemærkninger fordi EU er baseret på værdier som multikulturalisme og at forskellig civilisationer kan mødes.”
Overhovedet for de italienske jødiske organisationer, Amos Luzatto udtalte til avisen La Repubblica, ''Efter min mening man kan ikke tale om at en kultur er en anden overlegen.” Berlusconi fik så meget kritik at han følte det nødvendigt at undskylde. Det var en demonstration af den magt der ligger bag anklager om racisme.
Ingen andre samfund har en sådan tøven med at erklære deres overlegenhed. Dette blev forklaret af kardinal Josephl Ratzinger, den fremtidige Pave Benedict XVI.  Han skrev: “Der er et selvhad i Vesten der kun kan betragtes som noget patologisk.....man elsker ikke sig selv længere. Man ser kun det som er forkasteligt og ødelæggende i sin egen historie, samtidig med man ikke længere er i stand til at opfatte hvad der er storslået og rent her.” Denne patologi er ikke tilfældigt. Den er produktet af årevis med indoktrinering.
 Billedresultat for hate of western civilization
Den som først og fremmest stod for denne indoktrinering var the Communist Party.  Willi Munzenberg, en tidligere mesterpropagandist og kommunist sagde, “Vi skal organisere de intellektuelle og benytte dem til at få Vesten civilisation til at se rådden ud.” 
Judge Robert Bork fortalte om noget der foregik på Yale University, hvor man ville lave et studium over Vestens civilisation. Han fortæller hvordan en professor i engelsk eksploderede, “Vestens civilisation? Hvorfor ikke en sag om kolonialisme, slaveri, imperiebygning og fattigdom?” mens en hvid historieprofessor sagde. “Vestens civilisations store bidrag, eksport er vold.”
Denne fjendskab mod ting i Vesten er gradvist blevet forvandlet til en anti-hvid fordom. Susan Sontag erklærede så berømt, “Den hvide race er en kræftknude i menneskehedens historie. Det er den hvide race og den alene - dens ideologier og opfindelser - der har smadret den økologiske balance på planeten, som nu truer selve livets eksistens.” 
Entertainere son skuespilleren Donald Sutherland har erklæret at de “skammer sig over at være hvid.” Sutherland fortsatte. “Det er interessant at indse at man betragtes som en integreret del af en gruppe hvoraf mange er nederdrægitge, kvindehadende, hyklere, racister og det er i sandhed fratødende.”
Mona Sahlin, tidligere leder af Socialdemoratiet i Sverige svarede på et spørgsmål om hvad svensk kultur er? “Jeg kan ikke regne ud hvad svensk kultur er. Jeg mener det er derfor svenskerne er så misundelige på indvandrergrupperne. De har en kultur, en identitet, en historie noget der binder dem sammen.” 
Tidligere britisk udenrigsminister Jack Straw skulle have sagt, “den engelske race er ikke værd at redde.”
Den tyske venstrefløjspolitiker Gregor Gysi erklærede, “Hvert år dør der flere indfødte tyskere end der fødes. Dette er meget heldigt. Det er fordi nazisterne ikke er gode til at få afkom.”   
Salafisme ekspert og medlem af Die Grüne Kert Edler antyder at Tyskland ikke har nogen ægte kultur. Han påstår, “det oprindelige folk er blevet fuldstændig opslugt. Den fælles verden er den dominerende kultur. Der er ingen. Der er livsstilsmiljøer,”! Ifølge Edler “er Vesten for lang tid siden forsvundet.”  
Dette er også konklusionen hos Vladimir Putin der erklærede, “i et europæisk land, voldtages et barn af en indvandrer, og domstolen løslader ham. Det passer ikke til mit hoved. Hvad i alverden tænker de dog på derovre. Jeg kan ikke finde en forklaring - er det en skyldfølelse over for indvandrerne? Hvad foregår der? Det er ikke klart....Et samfund der ikke kan forsvare sine børn har ingen fremtid.” 
Der var dog en eklatant fejl i Trumps tale. Han fastslog: “vi har aldrig opgivet frihed og uafhængighed som retten og skæben for det polske folk, og det vil vi heller aldrig nogensinde gøre.” Polakkerne bemærkede uden tvivl denne fejl og blev mindet om nogle særdeles ubehagelige erindringer i slutningen af 2. Verdenskrig.

John Dietrich is a freelance writer and the author of The Morgenthau Plan: Soviet Influence on American Postwar Policy (Algora Publishing).  He is retired from the Defense Intelligence Agency.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails