tirsdag den 11. september 2018

Trump hos mediernes 'psykiater

Trump hos ‘psykiater’

The New York Daily News fortæller at “ embedsmænd” i Det Hvide Hus sidste år har kontaktet en “kendt Yale University psykiater" fordi de var skræmte over Trumps opførsel. 
Og hvem er så denne vidende og belæste psykiater? Hendes navn er Bandy Lee, og hendes hævd på at være ekspert er at hun redigerede en bog med titlen
The Dangerous Case of Donald Trump: 27 Psychiatrists and Mental Health Experts Assess a President.
Lee's afsløring følger efter Trump er kommet med et glødende modsvar på en anonym kronik om administrationen i Det Hvide Hus i The New York Times. Journalisten Bob Woodward  hævder også der er dybe bekymringer i de højeste rækker i Trump administrationen om præsidentens dømmekraft.
Lee har sidste år i december haft kontakt med et dusin lovgivere fra the House og Senatet om Trumps egnethed som præsident. Men lovgiverne på Capitol Hill var ikke de eneste der slog alarm over præsidentens fejlfyldte opførsel, hans bekymrende tweets eller hans temperament.
Et par medlemmer af West Wing kontaktede hende ved to lejligheder den samme dag fordi de mente præsidenten var “uden kontrol.”
Læg mærke til karakteristikken af de som henvendte sig til hende. “Medlemmer fra West Wing.” De kunne meget vel have været assistenter som Trump - der jo er Trump - har været mindre høflig over for eller råbt af.
Billedresultat for goldwater nuts
Efter deres ‘professionelle’ mening var Trump “uden kontrol”? Det bliver bedre (eller værre):
"Jeg havde ikke nævnt dette før, fordi jeg ikke ønsker at min rolle som lærer skal være uklar i offentligheden.” sagde Lee der blev presset om hvorfor hun dog ikke havde sagt noget meget før. “Jeg mente det ville være mere effektfuldt at tilbageholde min offentlige rolle end at blive involveret i enten behandling af de som blev skræmte eller i den aktuelle intervention med præsidenten.”
Hvilket uselvisk menneske! Tror hun seriøst at nogen ville lade hende komme 50 meter tæt på Trump med hendes soleklare professionelle fordom? Hun har lige så stor chance for at komme tæt på Trump som min kat Snowball.
Her følger så overraskelsen:
Skønt professionelle psykiatere typisk afholder sig fra at sætte diagnose på offentlige personer de aldrig har mødt og derfor ikke kan vurdere, så har Lee og andre valgt at tale om deres bekymring.
Trump embedsmanden bag den anonyme kronik i New York Times synes at bekræfte Lee og andre eksperters værste frygt, at ‘selve roden til problemet er præsidentens mangel på moral.”
"Enhver der arbejder sammen med ham ved han ikke er ledet af nogen særskilte hovedprincipper der er med til at afgøre hans beslutninger.” Føjer den unavngivne skribent til.
Har vi altså en præsident uden moral? Glem det. Jeg har nyheder til dr. Lee og resten af ‘hovedskrumperne’ og de psykiatriske charlataner der tør stille diagnose på nogen de kun har lært at kende kende ved forudfattede nyhedskilder. Amoralitet er en del af jobbeskrivelsen som præsident. De lyver ALLE. De skalter og valter med mennesker. De benytter alle mennesker for at fremme deres politiske mål. De fleste har bedraget deres hustruer. Mange har været gennemførte slyngler. 
Besynderlig opførsel? Nixon plejede at føre samtaler med portrætter på væggene i Det Hvide Hus. Kennedy havde sex med to kvinder på een gang i swimmingpoolen (for ikke at glemme han blev romantisk involveret med en kvinde der blev udvist fordi hun var østtysk spion). Abe Lincoln var deprimeret hele livet. Hans hustru var gennemført skør.
Professionelle indenfor psykiatri har absolut intet at gøre med at kommentere om den mentale eller følelsesmæssige stabilitet hos nogen de aldrig personligt har undersøgt. 
Dette er det som professionen kaldte “The Goldwater Rule” som skulle dæmme op for et sådant idioti. Reglen fremkom ved at dusinvis af professionelle psykiatere offentligt stod frem og sagde Barry Goldwater ikke var egnet som præsident i 1964.
Billedresultat for goldwater nuts
Siden dengang ville ingen seriøs professionel læge diagnosticere en præsident med baggrund i nyhedskilder. Bandy Lee og andre har krænket denne regel med et politisk formål i sigte.  
Enhver administration har ‘Dørvagter’ og forholdsregler der griber ind når en præsident fremfører en skør eller dum ide. At lade Trumps dårlige dømmekraft og hidsige temperament være “bevis” på at han er mentalt syg og ikke egnet til embedet er det usleste politiske angreb mod Trumps præsidentskab. Enhver med to hjerneceller i funktion burde indse det

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails