tirsdag den 4. september 2018

Trump konfronterer Rusland med den flåde Obama skrottede

Trump konfronterer Rusland med den flåde Obama skrottede

Daniel Greenfield

I oktober 1962 sejlede destroyers fra the Second Fleet ud for at møde russiske fartøjer man mistænkte for at medbringe missiler til Cuba. DEFCON 2’s Viceadmiral Alfred Ward var kommandør over Second Fleet og holdt øje med blokaden af Cuba. The Navy pegede med deres kanoner på de russiske skibe og vidste at de lige stod over for det som hvert øjeblik kunne være den næste verdenskrig.

Russerne havde beordret skibene til at blive ved med at sejle. Nu var det op til Second Fleet at holde skansen.

"Admiral, det ser ud til at det er op til the Navy.” fortalte præsident Kennedy admiral Anderson. “Mr. President,” svarede admiralen, “The Navy vil ikke svigte.”

I september 2011, og med den venstreorienteredes politiske agenda, og de som forsøgte at ‘sælge’ ham som endnu en JFK blev the Second Fleets flag strøget. Flåden der havde stillet sig op mod russerne fandtes ikke mere.

Begrundelsen for nedlæggelsen af the Second Fleet var at truslen fra Rusland var minimal. The Navy blev hugget op og Obama fokuserede nu på nytteløse projekter som the “Green Fleet.”
Billedresultat for the second fleet

Genopbygningen af the Second Fleet

“Vor Navy er mindre end den har været siden 1917,” var Mitt Romneys indvending næste år under en præsidentdebat. “Vi har også færre heste og bajonetter,” snerrede Obama til mediernes jubel. “Spørgsmålet er ikke et Slagskibsspil hvor vi tæller skibe.”

Da Romney påpegede den russiske trussel, snerrede Obama endnu mere. “!980’erne beder nu om at deres udenrigspolitik skal tilbage, fordi vær klar over Den Kolde Krig har været forbi i over 20 år.” 

Nu om stunder er Obamas parti mudret godt og grundigt ind i paranoia om Rusland. Men det var deres leder der afmonterede vore første forsvarslinjer og Trump der genskaber vort militær som afskrækkelse.

Syv år efter Obama lukkede ned for the Second Fleet er flaget nu igen hejst. Flåden er ikke grøn længere. Den er ‘nederdrægtig.’ Og den vil holde øje med Østkysten og Atlanterhavet for at sætte de russiske ubåde skakmat.

Lukningen af the Second Fleet var del af Obamas forfejlede indsats i Asien der sluttede med en ydmygende undskyldning til Kina for at have ladet et fly være for tæt på et af det kommunistiske diktaturs falske øer i Det Sydkinesiske Hav. (Trump har siden sendt B-52’ere og gjort Kina rasende - og ingen undskyldning.)

Det var december 2016.. 

I januar 2016 førte den fuldstændige kollaps i flådens troværdighed til at Iran tilbageholdt to United States Navy fartøjer, stjal fortrolige information, holdt besætningerne som gidsler og ydmygede dem på TV.

Obama havde tvunget the Navy til at bøje sig for Kina. Hvorfor ikke også Iran?

I stedet for at indtage et kontant standpunkt mod den anden Iran gidselkrise benyttede forsoningsadministrationen i stedet at spinne en succes med the Iran Deal. Nu var ydmygelsen af the Navy altomfattende.

Men ydmygelsen af the United States Navy og the United States of America sluttede 20. januar 2017.

Genskabelsen af the Second Fleet er et vigtigt skridt i genopbygningen af Amerikas Navy, Men det fulde omfang af den skade Obama påførte vore forsvarsvilje vil det tage generationers hårdt arbejde at rette op på.


Billedresultat for the second fleet

The USS Enterprise, eftermælet af en legendarisk historie der strækker sig helt tilbage til the American Revolution og som tog del i blokaden af Cuba blev skrottet af Obama. The Enterprise var et af de seks hangarskibe der blev skrottet af Obama der ikke var interesseret i at tælle skibe eller heste eller bajonetter.

Eller i at opfylde mandatet fra Kongressen til at opretholde mindst syv hangarskibe hele tiden. Ved at skrotte the USS Enterprise bragte os ned på 10, selvom 10 U.S. Code § 5062 specifikt fastslår,  "Flådens kampenheder skal omfatte ikke færre end 11 operationsklare hangarskibe.”

Obama brød loven. Han underminerede vor nationale sikkerhed. Og han slap afsted med det endnu engang.

Den store ‘afmontering af vort militær gav kineserne blod på tanden. Russerne og islamisk aggressiv ekspansion. Men nu vil the Second Fleet have hovedkvarter i Norfolk sammen med NATOs Joint Force Command for the Atlantic. Samtidig med at medierne hylede op om Trumps forpligtelse over for NATO så sender Norfolk et meget klart og direkte budskab til russerne og til NATO om hvad Amerika kan og om beslutsomhed.

Under Obama, dukkede russiske angrebs-ubåde op langs vore kyster, sejlede tæt på vore flådebaser, kom af og til uopdaget og afprøvede dermed vor beredvillighed og evner. Obama gjorde intet ved truslen mod vore flådestyrker. Trump lukkede det russiske konsulat i Seattle for at hindre at der blev spioneret mod Naval Base Kitsap, et af vore hjemsteder for undervandsatombåde og arsenaler.

Vi har evner og muligheder for at komme på fode igen, men uanset hvor meget medierne lyver er vi ikke på plads endnu.

Præsident Trump udnævnte Vice Admiral Andrew "Woody" Lewis, en tidligere kampflypilot der havde tjent på the Enterprise, the Truman og the Roosevelt for at være chef for the Second Fleet. Valget af Lewis demonstrerer administrationens ihærdighed med at fremme flådens og luftvåbnets magt i Atlanterhavet.

Der er ingen heste eller bajonetter. Blot Trumps vision for genskabelse af hangarskibs styrken. Mens Obama skrottede dem i sit eget lille Slagskibsspil ønsker Trump 12 super hangarskibe og en flåde på 350 skibe.

"Amerikanske skibe skal besejle alle oceaner. Amerikanske fly vil beherske himlen. Amerikanske arbejdere vil bygge vor flåde,” havde præsident Trump erklæret ved søsætningen af the USS Gerald R. Ford.

Med Ford kommer the Navy op på 11 hangarskibe. Obama bragte the Navy ned under dets lovbestemte styrke. Nu, for første gang siden de skrækkelige år med forsoning er amerikansk flådestyrke ved at komme sig.

Når Trump skal forlade embedet burde the Navy være oppe på 12 hangarskibe igen. Nogle få år senere forventes det at Kina har fire hangarskibe. Deres avancerede fartøjer vil sandsynligvis være med base i stjålen teknologi opsnappet af kinesiske hakcere i de svage og frygtelige Obama år.

Disse gælder the Littoral Combat Ship og Aegis system designs.

The Democrats og medierne hyler op om den nationale sikkerhedstrussel fra russiske hackere,  men forbliver uinteresseret i kinesiske hackere der stjal nogle af vore mest vitale og avancerede sikkerhedshemmeligheder. De forventer af os at vi skal tro at det at hacke John Podesta og Debbie Wasserman Schultz’s emails og postere fup på facebook var en større trussel end Kina der løb med planerne til F-35.

Kinas nye super hangarskib er bygget med tegninger fra vore fiaskoer under Obama æraen. Disse hangarskibe viser at Folkerepublikken Kina har til hensigt at vise styrke langt ud over Kinas territorier og øer.

Og Kina har arbejdet tæt sammen med Rusland. Landets første hangarskib er bygget over et ikke færdigudviklet russisk ditto. Russiske og kinesiske fartøjer deltager også sammen i flådemanøvrer fordi de mangler erfaring i disse trods Obamas vurderinger om at æraen med heste og bajonetter er forbi.

Der går ikke en dag uden Democrat politikere og medierne håner Trump for at han ikke magter at beskytte os mod russiske angreb. Tilbagevenden af the Second Fleet er et eksempel på  hvordan Trump netop beskytter os. Man behøver ikke militæret til at beskytte Democrat email konti mod hackere. The DNC kunne have brugt sølle 200 dollars på fysiske sikkerhedssystemer i stedet for overdådige kjoler til Debbie.

Blot en enkelt kjole ville være rigeligt til at købe sig til netsikkerhed. .

Eller the Democrats kunne have brugt pengene til at vedligeholde militæret og afvise udenlandske fjender i stedet for at tro at tom retorik og taler og diplomati kunne erstatte hangarskibe.

Samtidig med at Obama skar ned på US Navy byggede russerne flere slagskibe med krydsermissiler. De har et amfibieskib der kan medføre 13 tanks. Deres missil patruljebåde er blevet hyldet for deres innovative design. Putin har givet meddelelse om at 26 nye skib bliver føjet til den russiske flåde i år.

 Billedresultat for russian amphibious assault ship

Hvor er alle the Democrats der hyler op om, hvordan vi har brug for at udfordre Rusland? Kan ikke finde dem.

I 2016 kom et russisk krigsskib sølle 150 meter tæt på the USS Gravely. The Gravely beskyttede the USS Harry Truman. Krigsskibet pegede på Truman. Som sædvanligt - Obama gjorde ingenting..

Nu om stunder sender the Harry S. Truman Carrier Group allerede et klart budskab  til russiske ubåde i Atlanterhavet. Hvis Democrats ønsker at se Trump gå op imod Rusland - så kan de blot se på havet.


Inden længe vil de se the Second Fleets flag vaje endnu engang over Atlanterhavet.

ABOUT DANIEL GREENFIELD
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails