lørdag den 1. september 2018

Sarah Palin ikke inviteret til begravelsen af John McCain

Sarah Palin ikke inviteret til begravelsen af John McCain

lTidligere guvernør for Alaska Sarah Palin, der var senator John McCains vicepræsidentvalg i valget 2008 er blevet ekskluderet fra hans begravelse.
Breitbart News har fået bekræftet en tidligere rapport i People magazine, der fortalte at Palin ikke har fået en invitation og gennem mellemmænd er blevet bedt om at holde sig væk fra ceremonien.
McCain fundraiser Carla Eudy bekræftede til People at Palin ikke er inviteret - muligvis, spekulerede People, på foranledning af McCain familien.
Nyheden dukker op på tiårsdagen, 2008,  da Palin blev udpeget som McCains valg som vicepræsident.
Palin er nu sammen med præsident Trump med på listen over de som forment adgang til begravelsen.
Men ulig Trump har Palin aldrig haft noget udestående med McCain og aldrig kritiseret ham.
Sarah Palin and John McCain (Chip Somodevilla / Getty) 
Da meddelelsen kom om McCains bortgang sagde Palin, “I dag har vi mistet en ægte amerikaner. Senator John McCain var en frihedskæmper og en kriger, aldrig bange for at stå fast på sine holdninger. John valgte aldrig den nemme vej i livet - og gennem offervillighed og lidelse inspirerede han andre til at tjene noget større end ham selv. John McCain var min ven. Jeg vil erindre de gode tider. Min familie og jeg beder for Cudy og McCain familien.”
Sidaste år fortaltes det at McCain skulle have sagt, at han fortrød valget af Palin og hellere havde set senator Joe Lieberman (I-CT). Palin beskrev nyheden som en “mavepuster” men nægtede at lægge skylden på McCain selv, idet hun mente ifølge  the UK Daily Mail at det var hans “ghostwriters” der stod bag.
Da McCain valgte Palin som vicepræsident og på samme hold havde de to opbygget sig et renomme som korruptions bekæmpende frihedskæmpere der ikke var bange for at gå op imod deres parti.
Efter valget i 2008, gik de i hver sin politiske retning.

Palin blev en inspirerende person for the the Tea Party og for græsrods konservative som et hele. McCain førte kampagne som en konservativ Høg vedrørende grænsen i hans 2010 genvalgskampagne, men blev en barsk kritiker at the Tea Party, og kaldte  Sens. Ted Cruz (R-TX) og Rand Paul (R-KY) “skøre kugler.”
Mange i the Beltway gav Palin skylden for at McCain tabte i 2008 - selvom Barack Obama havde høstet stemmer på den pludselige finansielle krise og med en presse på hans side. Det synspunkt synes at have gennemsyret McCains egen tankevirksomhed.
Dog blev Palin aldrig fornærmet, og gav altid ros og hæder til McCain. Selv efter at være blevet ekskluderet fra begravelsen, har hun afholdt sig fra kritik.
People citerede en kilde tæt på Palin familien: “Af respekt for Senator McCain og hans familie har vi ikke mere at tilføje. Palin familien vil altid værdsætte deres venskab med McCains og med glæde bevare disse gode minder.”
McCain bliver bisat søndag i Annapolis, efter adskillige dage med mindehøjtideligheder og ceremonier.
Joel B. Pollak is Senior Editor-at-Large at Breitbart News. He is a winner of the 2018 Robert Novak Journalism Alumni Fellowship. He is also the co-author of How Trump Won: The Inside Story of a Revolution, which is available from Regnery. Follow him on Twitter at @joelpollak.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails