lørdag den 21. september 2019

Børn som redskaber for grønne aktivister

Børn som redskaber for grønne aktivister

Børn, unge mennesker, er gode værktøjer for Big Money og magthungrende der lurer i baggrunden og forsøger at indføre en politisk dagsorden.

Det seneste eksempel, og det er et fremragende, er den unge Greta Thunberg, det svenske barn og klimaaktivist der kommer til Staterne (med et kæmpe CO2 aftryk i bagagen, ifølge 
artiklen af Thomas Lifson) for at overtale os alle til at gå med i den globale opvarmnings kavalkade af grønne love for at indskrænke vore friheder - der helt tilfældigvis vil gøre den grønne elite endnu rigere. 
Det kan ikke undre det er ’skygge kræfter’ der betaler for hendes rejsen rundt - udflugter. Ifølge en rapport der kan læses i The Times med overskriften "Greta Thunberg og skabelsen af en klima kriger” står grønne energivirksomheder bag forsøg på at profitere af grønne kontrakter og har stået bag den unge Gretas megen sensationsprægede omtale - og det lige fra begyndelsen. Så langt fra at være et karismatisk og tungt argumenternde barn der er ude på at redde Jorden, som pressen hævder, fandt the Times found at:
“Greta fænomenet har også omfattet grønne lobbyister, PR opportunister, øko-akademikere og en tænketank oprettet af en velhavende tidligere minister hos Sveriges socialdemokratiske regering med tråde til landets energiselskaber, Disse virksomheder forbereder sig på den største bonanza af nye kontrakter fra regeringen; at Vestens økonomier skal gøres ‘grønne.’ Greta, uanset om hun og hendes forældre er klar over det eller ej, er ansigtet ud af til for deres politiske strategi.
Billedresultat for greta thunberg superstar cartoon
Der er nogen der har øjnene rettet mod en god betaling, og helt sikkert har nogen fundet præcist det mest nyttige redskab i planen for at ‘blive hurtig rig’ og fylde egne lommer i den unge Greta. Denne Greta, som det fortælles i pressen, blev “opdaget” af Ingmar Rentzhog, en entreprnør i sociale medier på et socialt medie site kaldet “Vi har ikke tid nok.” Han modtog hendes navn fra en anden aktivist der havde  ledt efter “friske grønne ansigter.”
Det viser sig at, han har været under oplæring af Al Gore's ‘grønne energi grupper’ og ønskede at tjene penge på samme måde som Gore gjorde med grønne energi kontrakter. Og ganske belejligt, tilfældigt ønskede Gretas mor at sælge en bog om hvordan grøn klimaaktivisme “reddede hendes familie.” Rentzog fik det hele til at gå op og Banko: Dukker Greta sådan helt spontant op af ingenting for at sælge verden med budskabet om global opvarmning.
Her følger hvad Times rapporterede om hvem Rentzhog virkelig er:
Trænet af tidligere US vicepræsident Al Gores miljøgruppe Climate Reality Project, oprettede Rentzhog Vi har ikke tid nok sent 2017 for at gøre “ledere og virksomheder ansvarlige for klimaforandringen,” ved at benytte “de sociale medier styrke som instrument” .
Han selv og hans medofficer David Olsson, har baggrund i finansverden, ikke i miljørelateret aktivisme. Rentzhog som grundlægger af Laika Consulting, et investeringsrelateret virksomhed, og Olsson med Svenska Bostadsfonden, en af Sveriges største ejendomsselskaber, hvor Rentzhog kom i bestyrelsen i juni 2017. Platformen investorer omfatter Gustav Stenbeck, hvis familie har kontrol over Kinnevik, et af Sveriges største investeringsselskaber.
I maj 2018 blev Rentzhog bestyrelsesformand og Olsson, bestyrelsesmedlem af en tænketank kaldet Global Utmaning (Global Udfordring). Dens grundlægger Kristina Persson, er arving til en industriel skabt formue.
Billedresultat for ingmar rentzhog greta thunberg
Listen over virksomhedskoryfæer og grønne opportunister der følger med i baglandet af denne Global Challenge vinkel er forbløffende. Disse mennesker går alle efter at tjene penge efter Al Gore modellen. De lagde mærke til hvordan Gore blev milliardær på det grønne, og den del af kagen ønsker de også. 
Hvor er det dog belejligt og nyttigt at have en lille ung pige som spydspids i dette projekt i form af den unge Greta.
Nu om stunder er det netop det børn/unge kan bruges til. Virksomheder og fonde og endog globale supermagter er interesseret i at bruge dem, ved at sælge dem som “stjerner,” som ‘tilfældige sensationelle talenter  til de ikke særlig godt informerde vælgere. Det er foregået i et stykke tid, men hastigheden synes af være øget med de sociale medier og det er blevet en skabelon.
Vi oplevede et tidligt eksempel på dette fænomen hos Sovjetunionen i 1982, da den unge Samantha Smith skrev et brev til Sovjetlederen Yuri Andropov, en tidligere chef for KGB, og hun blev inviteret til USSR for at virke som et propagandaværktøj for Sovjet i et højdepunkt i Den Kolde Krig præcis på det tidspunkt hvor præsident Ronald Reagan var ved at lægge ekstra pres på.
Illegale indvandreres børn er nemme instrumenter for det foretagsomme kompleks og fortalere for åbne grænser , og at staten skal give “services.” Jeg har skrevet om det her og her.  Når nogen befinder sig illegalt her og man intet gør for at sende dem tilbage til deres hjemland, bliver man letformeligt ler i aktivisternes hænder.
The Parkland Kids, high-schoolers der organiserer sig mod våben i kølvandet på et masseskyderi blev lette og anvendelige værktøjer for Soros frontgrupper. Penge blev tjent. Tilskud til Harvard sikret.
Som The Times konkluderer:
For energititaner i Sverige, som andre steder betyder det at ‘redde’ planeten det samme som regeringskontrakter for at få fat i det ‘skønne grønne’ (dollars). Grønne energi lobbyister benytter populistisk skræmmetaktik og et barn i et korstog for at gå uden om valgte repræsentanter. Men destinationen er teknokrati, ikke demokrati, profit ikke omfordeling. Greta, et barn af fæl kapitalisme benyttes for at lette overgangen til grøn statsstyre. 
Børn opnår ikke en sådan berømmelse ved egen kraft, ikke uden enorm mediedækning, ikke uden masser af penge fra fonde eller magtfulde særinteresser.
Greta fænomenet er lige så falsk og fup som alle de andre tilfælde hvor børn manipuleres, På et tidspunkt vil denne udnyttelse for at få dollars blive forhånet i historiebøgerne, som en særlig afskyelig form for misbrug af børn sent det 20., tidligt det 21. århundrede - udnyttet af grådige og skurpelløse røverbaroner.
Lige nu ligner det mere og mere top udnyttelse af pengemænd der står i baggrunden. Endnu en boble der med tiden vil springe.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails