tirsdag den 3. september 2019

Harald Wilson blev bragt til fald. De samme metoder benyttes mod Trump

Er Spygate genbrug af plan fra 1970'erne for at få styrtet Harold Wilson?

I 1970’erne udspilledes en nu glemt plan sig for at få bragt en verdensleder til fald. Den plan har skræmmende ligheder med det nuværende forfejlede forsøg på at bringe præsident Donald Trump til fald. 
I sagen dengang, som nu, var der Deep State efterretningsfolk der aktivt arbejdede på at tilsvine og smæde den valgte leders ry og rygte, og spionere mod ham og hans ministre og embedsmænd. 
Dette var plottet for at få premierminister Harold Wilson i Storbritannien bragt til fald.
Billedresultat for bringing down harold wilson
Gennemgang af dette plot ligner i forbløffende grad Spygate. Modviljen mod Harold Wilson blev delvist sat igang ved kommentarer han kom med til sit Labor Party - især en tale han gav i oktober 1963, ved Labor Partys årlige konference, hvor han fastslog: “Det Storbritannien der er ved at blive støbt i denne revolutions hede vil ikke have plads til restriktive praksis eller forældede metoder nogen steder i industrien.”
Revolutionær tale under Den Kolde Krig blev ikke godt modtaget af det britiske etablissement. Dette kombineret med den kendsgerning at han havde besøgt Sovjetunionen, da hans parti var i mindretal, for at fremme forretningen af en tidligere litauer, og han foreslog et partnerskab mellem regeringen om fremstilling af regnfrakker. Disse forhandlinger fik alarmklokkerne til at ringe hos det britiske efterretningsvæsen - MI5.  
I forløbet op til valget i 1974, da Labor Party slog Tory Party og vandt flertallet efter fire års uden magten, da begyndte the Deep State at udklække en plan for at få fjernet Wilson som premierminister.
Denne plan kaldet "Clockwork Orange," omfattede overvågning, aflytning af premierministeren og hans embedsmænd i ministerierne. Man samlede information om Harold Wilson som blev opbevaret i et sikkerhedsskab i MI5, under kodenavnet "Henry Worthington."
Operation "Clockwork Orange" omfattede mindst 13 indbrud og tyverier hos medlemmer af Wilsons kabinet og senior regeringsembedsmænd, der alle arbejdede ved 10 Downing Street. Det formodes at MI-5 benyttede mellemmænd fra  Sydafrika til at udføre tyverierne for at kunne benægte mulig medvirken, hvis de blev pågrebet. Det besynderlige og vedholdende træk ved tyverierne var at der ikke blev stjålet noget, andet end et antikt ur fra Lord Donahues bopæl. Man mener at indbruddene blev benyttet som anledning til at opsætte overvågning- , aflytningsudstyr. 
Endnu en facet af operationen var at plante falske historier i medierne, det er blevet bekræftet af klummeskribent Chapman Pincher fra the Daily Express.  Han fastslog, at han af medlemmer af Tory Party blev bedt om at offentliggøre alt, og hvad som helst, der kunne skade premierministeren.
Planen var ikke kun begrænset til tyverier og smædekampagner. Der var også seriøse overvejelser om med et militærkup at indsætte Lord Mountbatten som chef for regeringen, en der udelukkende skulle stå til ansvar for monarkiet. Militærøvelser blev udført ved Heathrow Airport som en forløber for dette kup. 
Under det intense pres fra the Deep State begyndte Harold Wilson helbred af blive værre. Han trak sig i sidste ende den 16. marts 1976. Kendsgerninger om denne sag blev offentliggjort i et 2006 interview med to journalister Barrie Penrose og Roger Courtier, da der bog udkom The Pencourt File.
Paralleller til  "Clockwork Orange" og Spygate er alt for oplagte til at kunne afvises som et tilfælde. I den nyligt udkomne bog af George Papadopoulos, med titlen Deep State Target, fortæller Mr. Papadopoulos om, hvordan han blev kontaktet af efterretningsfolk der alle havde forbindelser til  Link University, en formodet træningsinstitution for Vestens efterretningsofficerer.
Et ‘ukendt’ hemmeligt individ ved navn Joseph Mifsud fra Malta mødtes med Papadopoulos. Mifsud var professor på Link University. Han er det individ der antydede for Papadopoulos at Rusland havde tusinder af Hillary Clintons savnede emails. Dette kaldes i “spionverdenen” terminologi en “dangle.” Problemet er at Joseph Mifsud ikke kan knyttes til russiske forbindelser. Han har imidlertid forbindelser til britisk efterretningsvæsen.
Denne britiske forbindelse fører tilbage til en Clinton kampagne under John Podesta. Podestas hjælper, Sara Latham (britisk statsborger) blev her for nylig, i marts måned,  ansat af Hertugen og Hertuginden af Sussex. (Prins Harry) Før det var Ms. Latham chef for Freud Communications, et public relations firma med base i London. Tidligere i karrieren arbejdede hun også for et medlem af det britiske Parlament ved navn Tessa Jowell. Da hun arbejdede for Jowell blev hun rekrutteret af Obama administrationen for at arbejde for Det Hvide Hus.
Så er der det meget omdiskuterede dossier skrevet af Christopher Steele, der var en britisk M1-6 officer. De adskillige forbindelser over Atlanten har været et spindelsvæv mellem Clinton kampagnen og britisk efterretningsvæsen. Er det tilfældigt, eller blev  the "Clockwork Orange" operationen benyttet som en skabelon for Spygate?
I efterretningssamfundet er der et mantra der konstant gentages: Der er ingen forbindelse. At mene noget andet kunne vise sig skadeligt.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails