fredag den 13. september 2019

Klimahysterikere: Kannibalisme kan hjælpe til at klare klimaforandring

Klimahysterikere: Kannibalisme kan hjælpe til at klare klimaforandring

Klimahysteriets dystre liv, blev præsenteret ved et Topmøde. hvor fødevareproblematikken i en (klimahærget) verden blev drøftet. Tabuet om at mennesker ikke må spise menneskekød skal overvindes.
Soylent green.jpg
  Celia Farber skriver i Epoch Times:
Klimaforandringsalarmismen har nået et nyt makabert punkt som man skulle tro var satire, men ikke er. Det fandt sted i Sverige.
Ved Gastro Summit, i Stockholm den 3. og 4. september holdt et professor en powerpoint præsentation hvor det vurderes at vi “skal genopvække ideen” med at spise menneskekød i fremtiden som en metode til at bekæmpe effekterne af klimaforandring. 
I en tale med titlen “Kan du forestille dig at spise menneskekød?” argumenterede videnskabsforskeren i social opførsel og marketingsstrategi Magnus Söderlund fra "Handelshögskolan" for at at de oldgamle tabuer mod at at skære menneskekroppen op og spise kødet burde nedbrydes. https://www.youtube.com/watch?v=M-xJopfyJT8
Han omtaler tabuerne som “konservative,” og diskuterer folks modstand som et problem der kunne overvindes, gradvist, begyndende med at mennesker skal overtales til blot at smage kødet. Han kan ses i hans videopræsentation på svensk TV Kanal 4, hvor han siger at da fødevarekilderne vil blive sparsomme i fremtiden, skal folk introduceres til spiselige ting som de hidtil har anset som afskyelige - herunder menneskekød.
Dette scenarium er hentet direkte fra horrorfilmen fra 1973 Soylent Green, med Charlton Heston der spiller borgerretighedsforkæmper (specialist i anden borgerrettighed i Bill of Rights).
Art by Bryan Ward.
Moden med kannibalisme træder frem nu da Venstrefløjen er ved at løbe tør for tabuer at krænke.  John Ellis har på Newsweek's  en kommentar om denne flirten med kannibalisme:
... Newsweek's artikel med overskriften "Kannibalisme er almindeligt i dyreverden - Her er hvorfor det for mennesker er det ultimative tabu,” afslører sig selv i det afsluttende afsnit efter at have givet nogle antydninger hen ad vejen. For skribenterne bag artiklen er kannibalisme et tabu “lige for tiden” der som andre tabuer, en dag vil blive genovervejet, omvurderet og omgjort.
Kannibalismen giver mening for Opvarmningsfrelste, der hader menneskehedens liderlige (efter deres mening) effekt på miljøet når vi foretager os mere end at leve på civilisationens ‘jager-samler’ stede.
Planeten kan ikke støtte blot en brøkdel at det nuværende antal af mennesker, så at skaffe sig af med dem ved at spise dem reduceres antallet til nogle få millioner og ikke millarder som nu. 

1 kommentar:

Kattsand sagde ...

Även om det man hör låter för vansinnigt för att kunna vara sant, kan det mycket väl vara på fullt allvar, i varje fall här i Sverige.
Så nu har vi fått ett nytt namn på klimathysterikerna: "klimatkannibaler".

Related Posts with Thumbnails