fredag den 27. september 2019

Den globale opvarmnings Børnekorstog

Den globale opvarmnings Børnekorstog

Bruce Thornton
I 1212, drog tusinder af børn og teenagere i Frankrig, Tyskland og England afsted til Det Hellige Land for at omvende muslimer til kristendommen i et Børnekorstog. Anført af ‘hyrder’ var disse, for det meste fattige og udfordrede unge på vej til Middelhavet i troen på, at det ville være en mirakuløs rejse, vandre tørskoet over Middelhavet  og gå på land tørskoet. I stedet blev børnene, der var lovet fri passage af nogle skrupelløse købmænd solgt som slaver eller døde ved skibbrud.
 Billedresultat for childrens crusade
Sidste uges Klima Strejke ved skolebørn for at “redde planeten” er en grotesk parodi på denne legende om tro og mod,og sandsynligvis opnås ikke noget brugbart.
Strejken var første handling i denne uges FN “Global Climate Week,” sammen med blokeringen af trafikken i DC (med hjælp af Antifa og Black Lives Matter), et “Youth Climate Summit,” og et orgie af hykleri ved FN Generalforsamlingen. Ingen tvivl om at vi vil se “verdensledere” der på dramatisk vis opfordrer til “global aktion,” derpå vedtage symbolske resolutioner som det er sket ved hvert eneste “klima topmøde” siden 1979, og som absolut intet gør for at sænke temperaturen nok til at standse varmisternes hævdede apokalypse.
Men i stedet for unge pilgrimme der risikerer og mister livet på deres tros vegne, er Klima “Pilgrimme” de mest forkælede og velhavende der nyder en fridag fra skole mens de blærer sig og prædiker om et emne de ikke kender særlig meget til, og nyder opmærksomheden og smigeren fra ‘vigtige “voksne” som Hollywood stjerner og bestikkelige politiske og økonomiske kræfter på bekostning af os Folket. 
Dette globale offentlige stunt viser, hvorfor fornuftige mennesker ikke tager voksne alvorligt - og hvorfor progressive ønsker at sænke stemmeretsalderen - når det drejer sig om komplekse udfordringer og handelstiltag i et deltagende demokrati. Mange teenagere er af natur narcissister og drama queens, og mener at teatralske følelser er vigtigere end kolde kendsgerninger, sunde argumenter og grænserne for realiteterne i verden, alt sammen for at behage deres smålige krav om Utopia.
Og de holder mest af at have formodede voksne personer til at validere deres følelser med opmærksomhed og diagnoser af psykologiske lidelser der dækker over deres uforfalskede umodenhed. Derfor overrasker det ikke at vi nu hører om en dødbringende “øko-ængstelse” forårsaget af truende “miljø dommedag,” der igen opfordrer til at afværge den dødbringende “klimakrise” som the Economist havde en hel særudgave om, hvor man fremhævede ‘klimadommedagen’ og med advarsler om at “det er på høje tid med panik” ifølge Salon.
De progressive ved at opmærksomhedssøgende teenagere er de perfekte stødtropper for at fremme venstrefløjens socialistiske mål, ligesom de er blevet benyttet i anti-våben lobbyen. Og voksne giver dem en enorm scene, herunder foretræde for den Democrat kontrollerede Congress ved øko-maskotten den 16 årige svenske aktivist Greta Thunberg og Seattles 17 årige Jamie Margolin, hvis kommentarer beviser de gamle visdomsord om at børn bør ses og ikke høres:
“Jeg ønsker hele Kongressen - faktisk hele U.S. regeringen - husker den frygt og rædsel min generation lever med hver dag, og ønsker I skal holde fast ved den. Hvordan skal jeg dog formidle for jer hvad jeg føler ved at vide at i min levetid vil den ødelæggelse vi allerede ser ved klimakrisen kun bliver værre og værre. Det som fremhæver det er den kendsgerning at vi hele tiden bliver lovet noget der ikke findes. På college applikationer bliver jeg hele tiden spurgt ind til hvad jeg vil være når jeg bliver voksen.... Enhver der træder hen til mig efter dette vidneudsagn og fortæller mig at jeg har en lys og god fremtid foran mig lyver mig direkte op i ansigtet.” 
Som Oscar Wilde sagde om Dickens ‘Little Nells’ tårevædede død, så har man altså et stenhjerte hvis man kan læse om dette sentimentale Hjertensråb (cri de coeur)  og ikke bryde ud i latter.
Hvis en forkælet, afslappet amerikansk teenager i god foderstand - blandt de rigeste der har levet på kloden - mener hun lever i ‘frygt og rædsel’ burde hun pakke sammen og drage til Congo eller Iran eller Somalia, eller Venezuela og erfare hvad ægte “frygt og rædsel” er. 
At republikanske kongresmedlemmer sad og lyttede til dette sludder er endnu et tilfælde af deres refleksive dækken, krympen sig når progressivt sludder og forhånelse serveres.  
Og hvorfor lade denne optræden for Congress dog give et skær af legitimitet, selv indirekte, som den lignende skrupskøre klimapolitik der foreslås af Dems kandidater som præsident? Ifølge the New York Post’s Jonathan Lesser.
Bernie Sanders, ønsker for eksempel at al vor elektricitet skal komme fra bæredygtige ressourcer på blot 10 år. Hvad? I 2018 var den eneste og største kilde til bæredygtig energi vandkraft, som mange miljøforkæmpere ønsker skrottet. Vind og sol gav cirka 370 terawatt elektricitet, rundt regnet 9% af de samlede 42.00TWH. Hvordan forventer han at kunne skabe 10 gange mere vind og solkraft på 10 år?
På lignende vis Paul Driessen der også påpeger den fantastiske tåbelighed hos Dems “klimakrise” løsninger der er med baggrund i vind- og solenergi:  
Lad os formode at vi overstrør the Unted States med tilstrækkeligt store vind og sol faciliteter som erstatning for de 3,9 milliarder megawatt timer amerikanerne brugte i 2018 - og vi fremstiller og installerer nok king-sized batterier til at lagre tilstrækkeligt med elektricitet til 7 dage i træk uden sol og vind. Vi skulle så bruge i omegnen af 1 milliard 100-kilowatttimer, 1000 pund litium og koboltbaserede batteripakker - lig dem Tesla benytter i deres elektriske køretøjer. (Dette omfatter ikke det ekstra batterilager til opladning af biler, lastvogne og busser som vi formoder skal erstattes af elektrisk drevne køretøjer.)
Læg dertil omkostningerne til materialer som jern, beton og sjældne jordmetaller der skal udgraves i lande der bruger børne- og slavearbejdere: Som Driessen påpeger, “Kobolt alene - siger UNICEF og Amnesty International - har over 40,000 congolesiske børn, helt ned til fire år der slaver i minerne, fra solopgang til solnedgang, seks eller syv dage om ugen. Sådan er det i dag. Forestil dig, hvor mange der så skal til for at ‘tjene’ “det etiske grønne utopia.” Læg dertil udgiften til at behandle udslidte komponenter som solpaneler og vindturbinevinger, og den forurening som minedriften, konstruktionen og transporten af alle disse materialer fører med sig, og det må være soleklart for enhver, udover en halvuddannet teenager eller en regering der er besat af subsidier at “gratis, ren og bæredygtig” er en drømmefantasi. 
Undtagen naturligvis vandkraftelektricitet og atomkraft, der også er bæredygtige og helt fri for CO2 emissioner. Men klima katastroferåberne forkaster disse helt oplagte og omkostningseffektive energikilder: Damme og dæmninger, fordi de griber ind i naturen og dyreliv; kernekraft på grund af den stadig hærgende antikernekraft hysteri fra 70’erne, den æras store hit krise. Anti kernekrafts Dems hævder at brugt kernemateriale er for farligt at lagre. Det betyder absolut intet for katastrofisterne at f.eks. Finland - en af de progressive forbilleder der er vort eget rød-hvid-blå kapitalistiske helvede så overlegen - bygger en sikker kerneaffaldsfacilitet i undergrunden. I mellemtiden har vi siddet på Yucca Mountain kerneaffalds stedet siden 1987 takket været miljølobbierne der har brugt milliarder på at nære deres naturelskende følelser på bekostning af deres medborgere.
Men vi ved alle hvad hele dette show går ud på. “Klimakrisen” fodres af gamle kulturelle stereotypier om naturen som en godhjertet mor som vi onde moderne mennesker har voldtaget og tilsvinet med vor industrielle kapitalisme og forurening. 
Dette narrativ tjener som en pseudo-religion for velhavende sekulariserede vesterlændinge der tager kulkraftdrevne industrier og teknologier som noget givent og gør det muligt at idealisere naturen. Og, ulig de fleste religioner, kræves der på belejlig vis kun at man signalerer gode hensigter, fremfører moderigtigt sludder, giver politiske støtte til politik som hoi polloi (det almindelige folk) skal bære byrden af, og “grønne” ritualer som at genbruge flasker og dåser, og købe “organisk” til overpris og “Ingen GMO!” fødevarer, der ikke er mere nærende eller sikre end alt det traditionelle.
Det er en sølle og billig måde at hævde en overlegen status som en af de økologisk “frelste,” og fordømme til fortabelse de onde, grådige “forbandede” selv om de retfærdige nyder et komfortabelt liv støttet af billig kulbaseret energi. 
Mere dystert er det med de talrige grønne ‘smånussere’ der omfordeler milliarder af dollars af skatteydernes penge til forskellige institutitoner og industrier gennem subsidier og forskningsydelser, og til politikerne og lobbyister og fonde der faciliteter dette fup, samtidig med de tager deres andel. De må arbejde dag og nat med at propagandere for melodramaet om den menneskeskabte, katastrofale globale opvarmning for at holde deres kilder, pengestrøm, flydende ved at udøve censur og fordreje de daglige beviser om at deres 100 år gamle “drivhus” hypotese sådan set er så langt, langt fra at være en bevist kendsgerning. Det er derfor de manipulerer med klimadata og ‘leger’ med computermodellerne - således at der altid vil være uforudset opvarmning af gøre opmærksom på.
For eksempel the National Oceanic and Atmospheric Administration har ‘masseret’ temperatur data til at forsvinde fra de seneste koldeste vejrperioder i 20 år. Samtidig ødelægger Canada og andre lande data om råtemperaturer, fordi disse ikke passer med de ‘justerede’ tal der altid, altid ender med at vise det bliver varmere.
Endelig er der den snigende afmontering af the Constitution der skal holde øje med koncentreret magt for at hindre at denne yderligere ikke knægter individets rettigheder og staternes suverænitet. Progressive har i over 100 år været utålmodige over for disse barrierer af deres grandiose teknokratiske ambitioner. Lyt blot til tidligere Udenrigsminister John Kerrys tweet om “klimakrisen”: “Vi kan ikke blot sidde på vore bagdele og overlade den politiske proces til Neandertalere der ikke ønsker at tro på fremtiden,” fortalte han et publikum i Australien. Det siger alt:
Den arrogante foragt hos den selverklærede “kloge” over for borgerne som the Constitution har givet ukrænkelige rettigheder som regeringen ikke må røre, og som den har skænket en “politisk proces” hvis primære formål er at holde øje med de små ynkelige tyranner in spe, som John Kerry er markant.
Fald endelig ikke for denne udnyttelse ved umodne, dramafikserede børn der kun vil føre os så vi ikke holder øje med svaghederne i den hævdede videnskabelige “konsensus” eller camouflerer motiverne hos de pengebegærlige forskere og magthungrende politikere der for at parafrasere Petronius. “ville trække en dollar ud af gødningen med deres tænder.”
Den eneste måde at håndtere enhver ægte krise er at bevare den frie tænkeevne, tænke selvstændigt og stole på sig selv, vore familier, vore samfund og vor sunde fornuft.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails