tirsdag den 10. september 2019

Obamas køber kæmpepalæ på Marthas Vineyard

Obamas køber kæmpepalæ på Martha’s Vineyard

Graphic credit: Twitter
“Jeg mener, jeg mener virkelig at på et tidspunkt har man tjent nok penge."-Barack Obama, 2010
“Herre gør mig syndfri, men ikke lige nu”-St. Augustine, det fjerde århundrede
Barack og Michelle Obama har netop købt et palæ på 6.440 kvadratmeter på en knap 12 hektar stor grund af en Martha’s Vineyard ejendomsmægler, der hvor Østkyst magteliten samler sig for at ‘hygge sig’ med hinanden. Købsprisen var som det fortælles under de $14.85 millioner der var den oprindelige pris, og dermed kan Obamas optegnelser over ‘gode handler’ i ejendomme fortsætte, skønt der ikke er nogen antydning af at  Tony Rezko havde noget med handlen at gøre.
Det ser godt nok dejligt ud:
TMZ var den første der kom med nyheden og straks efter gik fuld Kennedy:

Barack og Michelle Obama kan meget snart blive naboer med Kennedy for vi har erfaret de er ved at afslutte en handel om et mega-dyrt palæ på Martha's Vineyard. Mange kilder på øen fortæller os at Obamas er ved at afslutte handlen om palæet med ejeren af Boston Celtics Wyc Grousbeck. Den tidligere præsident og førstedamen har lejet huset i sommers og elskede det så meget, at vi har erfaret de har afgivet et købstilbud. Ejendommen er prissat til $14,850,000. Vore kilder siger de betaler mindre, men vi ved ikke, hvor meget.
Palæet med - de utrolige 29 acres ligger ved kysten, og strandene. Hovedbygningen er på ‘sølle’ 6,300 kvadratmeter. Der er 7 soveværelser, så Sasha og Malia har plads nok til at rode, sammen med mange af deres venner. Der er den obligatoriske swimmingpool, et udendørs ildsted, et superkøkken, hvælvede lofter og 2 gæstefløje. Der er en helt utrolig udsigt, især fra jacuzzien beliggende på balkonen på 2. sal. Ned mod stranden er området privat ... og med et bådehus.
Der er masser af plads til gæster og til underholdning, og uden tvivl en privat suite til Valerie Jarrett der nu for tiden bor hos Obamas i deres $8 millioner Kalorama palæ i Washington, DC. Der er ingen tegn på at Obamas er bekymrede over det CO2 aftryk det enorme hus giver, det skal opvames i vintermånederne for at undgå at rørene fryser, og heller ikke om CO2 udledningerne der går til at flyve dem frem og tilbage til øen. At spare på energien gælder kun  ‘de små.’
Hvis Obamas ønsker at fremme deres døtres fremtid, i det som så latterligt kaldes “offentlighedens tjeneste,” så er palæet ideelt for at skabe relationer med den andre medlemmer af magteliten.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails