onsdag den 20. maj 2020

Bill Gates og WHO en uheldig konstellation

Bill Gates og WHO en uheldig konstellation

Coronavirus skandalen med milliardæren og oligarken og “pandemi eksperten” Bill Gates der fremaner rædsels scenarier i medierne, har bidraget til politikernes frygt reaktioner.
Western billionaire control of democracies - Bill Gates: Getty Herland Report
Dette i kombination med mediernes massehysteri har vist sig at være årsag til en finansiel depression, den værste i 100 år. Den økonomiske depression skyldes nok ikke selve virussen, men snarere den panikreaktion der blev skabt med regeringens nedlukninger, som anbefalet af Gates. 
I The Herland Report foreslog vi tidligt at krisen burde betragtes i relation til den nuværende U.S.-Kina handelskrig. Vi skrev om udfordringen med  World Health Organization chefen Dr. Tedros' mulige politisering dagen før Præsident Trump nævnte det. To dage derefter var det overskrifter i hele verden.
Den tætte relation mellem Dr. Tedros og Bill Gates kan ses ved at Tedros kalder Gates “min broder” i åbningstaler. Enhver anden, såsom WHO’s yndling, Norges statsminister Erna Solberg omtales som dignitarer. Gennem sit CEPI arbejde, er den nuværende norske regering allieret med Gates, og Norge kaster milliarder ind i vaccinationsprogrammer. Som en stærk forsvarer af den nuværende strategi fremlagt af WHO ledelsen, der nu er under efterforskning for sin  elendige behandling i rapportering under COVID-19 skandalen, har Solberg været meget loyal overfor WHO, hvor andre europæiske ledere har stillet spørgsmål.
Hendes over 20 minutter lange interview med CNN sammen med en WHO tale, illustrerer den norske villighed til at forsvare status quo.
Ikke folkevalgte milliardær oligarker i Vesten forsøger at herske over os, nu her med Bill Gates der gerne vil fremstå som “pandemi ekspert.” Gennem Davos systemet stortrives privat kapital med lukrative regeringsmidler, hvilket gør at opkomsten af oligarker er ved at overtage det demokratiske styre. Global privat kapital har en hidtil uset adgang til skatteborgerens penge.
Gates ejer alt fra velgørenhed til verdens vacciner, betaler WHO milliarder, yder fondsstøtte til NGO’er og kontrollerer politikere der behandler ham som en konge fra Middelalderen. Han ejer lægelige faciliteter, kontrollerer distributionskanaler og ansatte, ejer forskningen, vaccinerne, sundhedsinstitutioner og blev for nylig kritiseret af Robert Kennedy for hans "messianske kompleks.” Som at tale om og med Elon Musk.
Det er et kæmpeproblem at ikke demokratisk valgte Bill Gates skaber vore demokratier med “filantropiske” milliarder. Gates var med til at tale forestillingen om århundredets pandemi op. Han foreslog endog i et interview for nylig, at åbningen ikke burde ske før der et digitalt immunbevis der dokumenterer, hvem der er vaccineret eller ikke. Vaccinen skulle, formoder vi, være ejet af  Gates.
Således skal nationer være lukket ned i månedsvis, og Vestens økonomi skal så være helt smadret?
Det viser sig at Gates til nu har taget helt fejl. Globalt set dør op til 650000 people årligt af almindelig influenza, ifølge det Kina og Gates venligtsindede WHO. Den 12. april var der globalt 112,447 døde ifølge Worldometer, af coronavirus.
I 2018 døde i USA over 80,000 af sæsonbetinget influenza genfortalt af CNN.  Trods det ingen opmærksomhed fra medierne dengang.
Antallet over formodede ramte fra U.S. Centers for Disease Control and Prevention viser at midt i marts måned var der mellem 29,000 til 59,000 døde af almindelig influenza. Ingen sammenligner det med antallet døde af Covid-19.  
Læg mærke til at de præcise tal er svære at vurdere da the U.S. nu lader blot mistanke om coronavirus være nok til at man så fastslår det som dødsårsagen.
Så mange har talt om faren ved ikke at lade der indtræffe en ‘flokimmunitet. Behovet for beskytte vore ældre og de kronisk syge er hovedudfordringen, for hvordan gør man det uden at ødelægge økonomien. Dr. Knut Wittkowski, Rockefeller University New York, sagde i et interview tidligere på måneden at isolationspolitikken på længere sigt løb kunne resultere i flere døde således skriver Daily Wire. Nedlukning forlænger bestræbelserne for at udvikle flokimmunitet i befolkningen. 

Et opsigtsvækkende interview med Tysklands førende virusekspert i mikrobiologi og en autoritet om emnet Dr. Sucharit Bhakdi, sender et rystende apokalyptisk budskab. At nedlukning af regeringer i Vesten er en fuldstændig forkert og ekstrem farlig som modsvar på COVID-19.
Han siger at selv isolation af hele befolkningen er “grotesk, absurd og meget farlig. Alle disse tiltag er selvødelæggende og kollektivt selvmord på baggrund af frygt.” 

Ingen lytter til Dr. Bhakdi eller Dr. Wittkowski, da vi har en verdensleder og “pandemiekspert” Bill Gates over det hele, og i alle nyhedskanaler. Statsledere tvang nedlukningen ned over deres nationer, lokale virksomheder, industrier selskaber og ansatte. Det er noget hidtil ikke set i historien.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails