lørdag den 2. maj 2020

Hvor mange er døde i Kina af corona?

Hvor mange er døde i Kina af corona??
Kinas officielle tal over døde som følge af coronavirus når op på 3341 den 14. april.
Enhver der mener det tal ikke er blot i nærheden af at være præcis burde reflektere over Konfucius ord om sandhed: “Tre ting kan ikke skjules særlig længe: Solen. Månen og Sandheden.”
Den Kinesiske regering tilbageholdt vigtig information om transmissionen menneske til menneske i de første dag af coronavirus udbruddet, og man har offentliggjort falske tal om ramte og om døde i Kina lige siden. Sandheden kommer nu langsomt, men sikkert frem om det virkelige antal døde i Kina. Nogle observatører har anslået, flere end 40000 dødsfald alene i Wuhan, baseret på forskeillige datapunkter, herunder antallet af urner leveret til bedemænds og antallet af kremeringer
Her fornylig ifølge nye data indsamlet, opfanget og analyseret af the United States efterretningsvæsen, som rapporteret i en artikel udgive i denne måned af News NT, anslås det at Kina har haft mindst 20,9 millioner døde fra december 2019 til marts 2020 knyttet til coronavirus. Dette var den periode hvor spredningen af virus nåede sit højdepunkt i Kina.
En metode til at finde frem til et mere præcist tal over døde i Kina i modsætning til den kinesiske regerings absurdt lave propagandatal er at se på antallet af nedlukkede mobiltelefonkonti, som den kinesiske regering selv har berettet om under den relevante periode.
 
Den kinesiske regering meddelete den 19. marts at over 21 millioner mobiltelefonkonti i Kina var opsagt i løbet af de sidste tre måneder, ifølge artikelen i News NT. Efter en øgning af mobiltelefonkonti stadig åben i december 2019, da virus først blev officielt erkendt, faldt antallet af åbne konti drastisk i 2020 mens udbruddet hærgede i Kina.“351 million new smartphones shipped in China in 2013
“Mobiltelefoner er en uadskillelig og uundværlig del af livet i Kina og bliver kun lukket når brugeren er død,.” sagde efterretningsrapporten som NT News citerer.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails