onsdag den 6. maj 2020

Det er altså en forkølelse

Det er altså en forkølelse!

En variant over temaet - forkølelse - dog en af slagsen med goddav i! Skal Vestens civilisation kollapse p.g.a en forkølelse?
Som Newsweek konstaterede for nogle måneder siden:  
En forkølelse kan også give mere alvorlige symptomer hos de meget unge, og de meget ældre. Ældre mennesker har større sandsynlighed for at udvikle en alvorlig infektion sammenlignet med voksne eller ældre børn. Og mennesker der ryger - eller er udsat for passiv rygning - vil også have større risiko for at blive forkølet og få flere alvorlige symptomer. 
En anden gruppe der er i stor risiko for at tildrage sig en infektion fra forkølelsesvirus er mennesker der allerede har en eksisterende lungelidelse. Det kan inkludere mennesker med astma, cystisk fibrose, bronkitis, eller KOL. Infektion med en virus der giver inflammation i luftvejene kan gøre vejrtrækning meget svær. Mennesker med KOL der får en mild forkølelse er også i risikogruppen for at udvikle en bakteriel infektion.  I – Newsweek, “Why the Common Cold can Sometimes be Deadly
Det er det vi oplever lige for tiden.
Er dødsraten for coronavirus højere hos de meget gamle`? Jamen det er dødsraten fra forkølelser også. Dog ser vi at mange mennesker ikke har nogen symptomer.
Den nye coronavirus lader formode at 80% af de ramte er ramt i mild grad. Nogle patienter er end ikke klar over de er, eller har været smittet. -- Business Insider
Mange har slet ikke nogen symptomer,  - af hvad? Selvfølgelig ikke! Alle og enhver har haft forkølelser i deres liv og vi opnår immunitet fra dem. De som allerede har haft forkølelser fra lignende tråde af coronavirus har opnået en vis immunitet. Derfor den høje rate på 80% der ikke har nogen alvorlige symptomer. 
Coronavirus er en meget almindelig årsag til forkølelser og andre vejrtræknings infektioner. -- Harvard Health         
Så hvorfor dødsfaldene?
Infektion med rhinovirus eller en af de andre vira ansvarlig for almindelig forkølelsessymptomer kan være ganske alvorligt hos nogle mennesker. Komplikationer ved en forkølelse kan forårsage alvorlig sygdom og ja, endog død - især hos mennesker der har et svagt immunsystem. -- The Conversation
Nyhederne fortæller ikke lige præcis om at rigtig mange af disse ‘ofre’ har andre lidelser de kæmper med.  USA Today havde denne overskrift:
Den spanske fodboldtræner for Atletico Portada Alta døde af coronavirus som 21 årig. -- USA Today
Det er kun hvis man læser artiklen man finder ud at .....
En 21. årig fodboldtræner i Spanien døde søndag af coronavirus, men kæmpede også med leukæmi.
Leukæmi? Den sygdom udøver indflydelse på immunsystemet og behandlingen svækker også immunsystemet. Det som slog denne unge mand ihjel var leukæmi. Hans legeme kunne dø ved hvilken som helst infektion.
Antallet af mennesker der dør af forkølelser er undervurderet. De som er ældre eller har lunge- eller problemer med immunforsvaret vil ofte blive forkølet som måske udvikler sig til lungebetændelse. Det er denne etape af infektionen der angives som årsag til dødsfaldet - ikke forkølelsen der satte fart i processen.
Denne demarkation vil der nu blive ændret på, da coronavirus - snarere end lungebetændelse - vil være på listen over årsagen - dermed får vi et forkert billede af dødsårsagen. 
Jeg ville ikke være overrasket dersom dødsraten ved almindelig forkølelse blandt ældre er lig de som nu krediteres coronavirus. Vi kan bruge rhinovirus tilfælde som baggrund for den er årsag til mange forkølelser.
Infektion med rhinovirus eller en af de andre vira der er ansvarlige for almindelige forkølelsessymptomer kan være alvorlige for nogle mennesker. Komplikationer fra en forkølelse kan være årsag til alvorlige følgesygdomme og jo endog døden - især hos mennesker med et svagt immunforsvar. ....
An anden gruppe der bliver mere alvorligt berørt af infektion ved forkølelsesvira er personer der i forvejen har en lungelidelse. Det kan omfatte personer med astma, cystisk fibrose, bronkitis, KOL. Infektion med en virus der giver betændelse i luftvejs systemet kan gøre det at trække vejret vanskeligt. Mennesker med KOL kan få en mild forkølelse og kan udvikle en bakteriebaseret infektion. -- Science Alert
Er  COVID-19 en smule værre end de fleste andre coronavira tråde? Muligvis. Men det er dog stadig en variation af en forkølelse.
Spørgsmålet der skal stilles er: Hvorfor går verden i en sådan panik?
Den almindelige influenza dræber cirka 18000 om året, hvorfor panikker vi så over de moderate tal ved coronavirus? Værre endnu, hvorfor denne panik over hele verden?
Måske tager jeg fejl, men denne globale panik synes at være konstrueret. Der er flere grunde til det:
A) At slippe af med Trump
Oppositionen har trods alt ikke formået, er fejlet med alle forsøg på at slippe af med Trump.
…Democrats 'håber' at 'ødelægge Trump og økonomien' mens coronavirus spredes – Fox News
B) At komme af med kontanter
Regeringer har forsøgt at komme af med kontanter i årevis. Håndgribelig valuta er en af de sidste bastioner for den personlige autonomi.
Frygt for Virus-Befængte dollars åbner en ny front i krigen mod kontanter – Bloomberg
C) At vænne folk til flere indskrænkninger i de borgerlige rettigheder
I årevis har advarsler om globalistiske konspirationer tiltrukket sig kritik. Imidlertid er den lynhurtige - over natten - reaktionen denne coronapanik har skabt været med til at gøre indgreb mulige.
Samtidig vil enorme områder af Afrika og Mellemøsten snart stå over for hungersnød ved de historisk gigantiske sværme af græshopper der helt sikkert vil slå flere ihjel end coronavirus. Men alt det glemmes. Når denne coronavirus panik bryder løs, vil verden synke ned i økonomisk depression og politisk ustabilitet - der vil slå flere ihjel end virus.
  Locusts take flight from ground vegetation as young girls run toward their cattle at Larisoro village near Archers Post, Kenya, on Jan. 21.
Så er scenen sat for totalitære virkemidler ved selv den mindste grund. I dette tilfælde en ganske almindelig forkølelse der skiller sig en anelse ud.
Hvis dette ikke er en global konspiration så ligner det grangiveligt en modeopvisning klar til et globalt diktatur.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails