tirsdag den 12. maj 2020

Hvem husker Hong Kong A Influenzaen?

Hvem husker Hong Kong influenzaen?

Jeg er sådan en rar, klog og sød journalist så derfor spurgte jeg præsidenten om han synes han fortjener at blive genvalgt når man tager antallet af døde af coronavirus i betragtning, da tallet er større end amerikanske døde i Vietnam krigen.
Mennesker kan altid finde noget og benytte det som et sammenlignings punkt som om det helt automatisk føjer tyngde til det man antyder. Ingen tvivl om at denne journalist tænkte at statistik fra Vietnam krigen gav hendes spørgsmål større vægt.
Hendes respektløse og grusomme spørgsmål fortjente ikke at blive værdiget et svar. Men Trump svarede hende alligevel. Desværre benyttede han ikke lejligheden til sin fordel ved at give hende en lille historie lektion, som diskuteret ved The Daily Wire:
Hun kan muligvis ikke være klar over, at på højden af Vietnamkrigen var der noget der slog flere amerikanere ihjel end krigen - og det var en lignende virus - og ingen stillede spørgsmål ved om en præsident burde vælges eller ej på grund af den virus der er kendt som Hong Kong Flu.
I 1968–69, hærgede Hong Kong verden. Den endte med at slå flere end en million mennesker ihjel i verden, heraf 100000 i the United States. Ingenting blev lukket ned, og mennesker gik stadig på arbejde, omend færre rejsende med bussen og gode afstand mellem borgerne og langt hyppigere vasken hænder.
The Wall Street Journal forklarede. "Den nye virus gjorde at en nødretstilstand blev indført i New York City; var årsag til så mange døde i Berlin, at ligene blev opbevaret i undergrundsbanens tunneler; hospitaler i London var overfyldte, og i visse områder af Frankrig lå halvdelen af arbejdsstyrken i sengen.”
Som John Fund bemærker i National Review, var Hong Kong Flu "en særlig smitsom infektionsvirus der havde evne til at mutere og gøre eksisterende vacciner uden effekt....Hundreder af tusinder kom på hospitalet i the U.S. da sygdommen ramte alle 50 stater ved Julen 1968. Ligesom COVID-19, var den fatal for mennesker over 65 med andre sygdomme at strides med.”
The Encyclopedia Britannica påpegede sygdommens yderst smitsomme natur: “I løbet af blot to uger efter dens fremkomst i juli måned i Hong Kong, blev rapporteret om cirka 500000 syge.....Influenza pandemien i 1968 gav syge med varierende styrke og alvor i forskellige befolkninger. For eksempel var sygdommen langt mere diffus og berørte kun et lille antal mennesker i Japan, men var udbredt og dødelig i the United States."
Hong Kong Flu eksisterer også i dag. The Centers for Disease Control skriver, "Den blev første gang registreret i the United States i september 1968[.] ... The H3N2 virus fortsætter med at cirkulere over hele verden som en sæsonbetinget influenza A virus.”
Fund bemærker at en pensioneret professor i medicin, Philip Snashall, i the British Medical Journal skrev at hans toårige datter var det første offer for Hong Kong Flu i Europa. Han skrev: “Hvor tingene dog kan ændre sig. Aktiemarkedet faldt ikke sammen. Vi blev ikke belejret af pressen, mænd i beskyttelsesdragter invaderede ikke min datter børnehave.”
Source: Pixnio.
Men i dag hersker hysteriet. Og venstrefløjen skyder, for at skabe et kollaps, på alle fronter.
Hvem kan glemme da Bill Maher ønskede at økonomien ville kollapse og igangsætte en recession så Trump ville tabe i 2020?
Maher var ikke en ensom afvigende stemme. Han talte på sine kammeraters vegne. (herherherherher, og  her blot nogle blandt mange eksempler).
Nu har vi så en økonomi i frit mens en særdeles smitsom ny virus cirkulerer og slår ganske mange mennesker ihjel.
Tiderne har ændret sig siden 1968. Store Tech Overlords har fået utrolig megen magt, de fjendtligt sindede medier er den skinbarlige propaganda, venstrefløjen vil ikke helme og vil gøre alt efter ediktet “midlet helliger målet.”

Disse seneste måneder har bevist at venstrefløjen er meget glad for et totalitært styre.
Vi er i ordentlig  i gang med blodrød kaos. I 2020 vil det stå skrevet med rødt.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails