onsdag den 23. april 2014

Sveriges selvforskyldte totale nedtur!

Politisk forfølgelse i Sverige       


                
                                         
Hvis du tror de amerikanske førende medier og venstrefløjssegmentet er barske overfor deres modstandere så se lige på hvad der foregår i Sverige. Hvis du har modet til at tale imod landets immigrationspolitik, ved at sige at muslimer hurtigt er ved at forvandle landet, engang et land med lav kriminalitetsrate, homogent, fredeligt og velstående, til et land med stor arbejdsløshed, masser af kriminalitet og med verdens næsthøjeste voldtægtsrate, så kan livet blive meget ubehageligt - hurtigt.
Pamela Geller fortæller:

En af Sveriges største aviser, Expressen, benyttede kriminelle hackere til at bryde ind i Disqus og skaffe sig e-mail adresser og identiteter på de kommenterende, og så afsløre hvem personerne er. Avisen sendte en journalist og en fotograf til en person hjem og spurgte om ting vedkommende havde skrevet på forskellige websites. Expressen offentliggjorde navne og fotos af nogle af dem, hvilket har ført til at mindst en af dem mistede sit job.

Selwyn Duke fra New American kan i den forbindelse berette:

Det er ikke overraskende at debat om immigration i Sverige er kontroversiel. Det var engang et homogent land, med en af  verdens laveste kriminalitetsrater. Bølger af muslimer er nu ved at forvandle Sverige til, ifølge en FN’s rapport, det som snart vil blive til et Tredje Verdens land.

Frontpage Mag’s Daniel Greenfield rapporterer om denne voldsomme forandring:

Sveriges befolkningstal øgedes fra 9 til 9,5 millioner i årene 20o4-12, hovedsageligt på grund af indvandring fra “lande som Afghanistan, Irak og Somalia.” 16% af alle nyfødte har mødre født i et ikke Vesten land. Arbejdsløsheden blandt indvandrere er 54%.

Sverige har nu det næsthøjeste antal voldtægter i verden efter Sydafrika, der med 53,2% per 100000 er seks gange højere end i USA. Statistik lader nu formode at 1 ud af hver 4. svenske kvinde vil blive voldtaget. 2-

77% af disse voldtægter bliver begået af “udlændinge”; det overvejende flertal af disse er muslimer, mens de fleste ofre er indfødte svenskere. Disse tal, siger kritikere, er sandsynligvis lavt sat af myndighederne, der alligevel foretrækker at hvidvaske problemet.

Duke kommer med mere information om indvandringen om hvor grundigt det etablerede Sverige lukker ned overfor alle der siger fra over for den hurtige transformation af det svenske samfund - til et mareridt.

Som CBN News rapporterede tidligere på måneden i en artikel med overskriften “Sovjet Sverige? Modellen på en nation der er ved at blive del af Den Tredje Verden”:

Sveriges venstreorienterede etablerede samfund og medier mener, at en hjørnesten i deres perfekte samfund er multikulturalismen - en immigration i stor skala fra nogle af de fattigste, mest tilbagestående nationer på kloden - og svenskere der er uenige med den plan bliver kaldt racister, fascister endog Nazister.

“Indvandring er udgangspunktet og slutresultatet. Det er den vigtigste pointe hvis du vil bevise du er imødekommende over for udlændinge, så er du imødekommende over for immigration,” sagde den danske Journalist Michael Jalving, forfatter til bogen Absolut Sverige.http://americanthinker.com/blog/2014/04/pc_persecution_in_sweden.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails