torsdag den 10. april 2014

Var nazister en trussel for verden??

Bernie Planck
S om svar på Newsweek's 24. sep 2012 hovedhistorie om voldelige anti-amerikanske demonstrationer tilbød Gawker.com os 13 billeder af fredelige muslimer. Disse billeder skulle bevise af O.0000008667% at verdens muslimer faktisk er fredelige.

Max Read, skribenten af den absurde artikel, mener at muslimer ikke er nogen trussel, fordi han fandt 13 billeder af fredelige muslimer. Lyt nu her, Max, din stakkels skrupforvirrede idiot, du kunne endda fremvise 1,5 milliard billeder af fredelige, tilsyneladende ikke truende muslimer og du ville intet bevise ved den manøvre.


I min artikel *Var alle Nazister Onde?’ (ligger her på synopsis) havde jeg dette foto af en temmelig jovial, ganske uskadelig udseende fyr der holder nogle blomster og krammer børn. Hvad kunne dog være mere fredeligt? Sandheden er at 90% af nazisterne aldrig slog nogen ihjel, aldrig affyrede et skud, og ikke var ekstremister. Men det betyder ikke at Nazi ideologien ikke var farlig.

På samme måde med cirka 7% af muslimerne eller sølle 100 millioner der har militante ekstremistiske holdninger der truer Vestens civilisation. Men det betyder ikke at Newsweek’s hovedartikel ikke repræsenterer truslen som Islam udgør overfor den civiliserede del af menneskeheden. Billeder fra 1930’erne viser glade, dansende, syngende nazister som det kan ses her.
 
Glade, dansende, syngede nazister
Photo Credit: tribe.net

ikke spor anderledes end dette med glade, dansende, syngende muslimer:
Happy, Dancing, Singing Muslims
Photo Credit: Thunderstone

Nåh, Max hvad siger du så?

 
Photo Credit: Wired.com

"MUSLIMsk VREDE," nærmest skriger Newsweek's forside om sidste uges voldelige anti-amerikanske demonstrationer. Ayaan Hirsi Ali, den kendte anti-islam aktivist er her for at fortælle “os” (Vesten) hvordan man gør “en ende på det.” Så for at værdsætte Ali’s artikel - der beskriver de protesterende som “toneangivende i nutidens Islam” - og den underfundige, smarte dækhistorie har jeg samlet 13 slående, beskrivende billeder af MUSLIMSK VREDE (derpå følger så 13 fotos af fredelige muslimer, der passer sig selv uden vrede).

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails